Εμένα πάντως αυτός ο τύπος μου δημιούργησε την αντιπάθεια. Γενικά όσους κάνουν χιούμορ με μία κατάσταση της οποίας αποτελούν οι ίδιοι τμήμα, με εκνευρίζουν. Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να αποδείξει κανείς ότι είναι καλύτερος από αυτά που κοροϊδεύει. Έχει γεμίσει η Ελλάδα, από Χάρυ Κλύν, Μητσικώστες, Αμάν και Σεφερλήδες, οι οποίοι δεν έχουν πραγματικά να προτείνουν κάτι. Απλά κοροϊδεύουν.
Εν τω μεταξύ, θυμάμαι ότι κάποιος είχε πει ότι ο χειρότερος τρόπος για να προσεγγίζεις κάτι, είναι η κριτική. Συμφωνώ με αυτή την άποψη. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει καλύτερα τραγούδια από το Number One, ας τα κάνει - πιστεύω ότι θα ανταμοιφθούν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.
Η Eurovision είναι ένα πάρτυ: δεν πας σε ένα πάρτυ για να εμβαθύνεις τη σχέση σου με τη μουσική, αλλά για να διασκεδάσεις και να κάνεις καμάκι και να πιεις τα ποτά σου κλπ. Αλοίμονο αν περιμένει κανείς να βρει ποιότητα στη Eurovision, τι στην ευχή περιμένουμε 364 μέρες το χρόνο μπας και βρούμε κανένα καλό τραγούδι την 365η; Δε νομίζω.
Κατά τα άλλα, και επειδή ξέρω ότι περιστοιχίζομαι (στο noiz) από επαγγελματίες, εύχομαι ειλικρινά σε όλους την επιτυχία, και εύχομαι σε όλους να πάρουν μία έστω φορά το πρώτο βραβείο, είτε αυτό είναι από το ευρωπαϊκό κοινό, είτε από τους φίλους τους, είτε από τη κόρη τους, είτε από οποιονδήποτε. Είναι ωραίο να είσαι πρώτος, έστω και για λίγο.