Πως να με βολεψει η warlock μου οταν παιζω ορθιος ?

santorope είπε:
και τι πειράζει που πονάς, αφου το λέει¨ ''Look at the pain around meee,  this is taratatata!!!
σκεφτομουν να παιξω και κανενα αλλο τραγουδι , αλα ασε δικιο εχεις θα παιζω μονο το μελανκολι  ;D ;D

λοιπον ερωτηση : η ριτς μου θελω να εχει emg  οποτε αν παρω μια τετοια

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.bcrich.com/handcrafted/subpages/guitars/HGSSSG/imageLrg.jpg&imgrefurl=http://www.bcrich.com/handcrafted/gHGSSSG.php&usg=__drzsh5rDIvGHvCbZOfuJ0V-xois=&h=1352&w=4111&sz=3024&hl=el&start=0&sig2=arAdyAzWC_zcsgj5I70kow&zoom=1&tbnid=FZse0k37M4V0NM:&tbnh=56&tbnw=169&ei=CCdzTZnVC8OVOqyH6L8G&prev=/images%3Fq%3Dbc%2Brich%2Bsnakeskin%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26biw%3D1024%26bih%3D551%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=336&oei=CCdzTZnVC8OVOqyH6L8G&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:11,s:0&tx=62&ty=34

και την δωσω στον οικονομακη και την σκαψει για να μου τους βαλει , θα εχω κανει τιποτα η θα εχω καταστρεψει το οργανο ?

καλημέρα και από μένα Άρη,αν και δεν έχω παίξει ποτε με την συγκεκριμένη κιθάρα,δοκίμασε να την τοποθέτησης διαγώνια ανάμεσα στα πόδια όπως παίζουνε με τις V  ;D .Ίσος το χέρι σου να μην επηρεάζεται από την γωνια  ;)

Αφου σαρεσει τοσο πολυ και δεν θες να την πουλησεις, πηγαινε την σε καποιον κατασκευαστη να της κανει ενα βαθυ ξυρισμα, εεε contour ηθελα να πω, σε αυτο το σημειο.

Δεν θα κοστισει πολλα και πιστευω θα δεις μεγαλη διαφορα.

Stinky είπε:
Αφου σαρεσει τοσο πολυ και δεν θες να την πουλησεις, πηγαινε την σε καποιον κατασκευαστη να της κανει ενα βαθυ ξυρισμα, εεε contour ηθελα να πω, σε αυτο το σημειο.

Δεν θα κοστισει πολλα και πιστευω θα δεις μεγαλη διαφορα.
βασικα αν κανω κατι τετοιο μετα θα χασει πολυ σε αξια και δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται... μπορει να μου την δωσει και να την πουλησωκαποια στιγμη... Παρα αυτα μιας και επεσα σε μπισιριτσα , για πες ρε στινκι , αν βρω μια σαν την δικια σου την φιδισια , αξιζει να τις βαλω πανω emg 81-85 ? γιατι ο super distortion καλος αλλα τον εχω σε αλλη κιθαρα...

εννοειται οτι θα πρεπει να κανω ρουτινγκ για να μπει ο 85 στο λαιμο...

Eννοειται πως οτι σαρεσει απο μαγνητες βαζεις. Τωρα την περιπτωση του routing εγω θα λυπομουν να το κανω και θα το αφηνα σαν τελευταια λυση...

Εμενα δεν φοραει τον Dimarzio SD αλλα τον Gotoh SD.

Πολυ διαφορετικοι μαγνητες και δεν βγαινουν πλεον. Το ιδιο και η STIII μου στη γεφυρα.

Σε πολλους δεν αρεσει καθολου, αλλα εμενα με καλυπτει πληρως.

Stinky είπε:
Eννοειται πως οτι σαρεσει απο μαγνητες βαζεις. Τωρα την περιπτωση του routing εγω θα λυπομουν να το κανω και θα το αφηνα σαν τελευταια λυση...

Εμενα δεν φοραει τον Dimarzio SD αλλα τον Gotoh SD.

Πολυ διαφορετικοι μαγνητες και δεν βγαινουν πλεον. Το ιδιο και η STIII μου στη γεφυρα.

Σε πολλους δεν αρεσει καθολου, αλλα εμενα με καλυπτει πληρως.
βασικα κοθτα αν σπρωξω την γουορλοκ , εχω μετα σαν επιλογη να παρω η μια σαν την δικια σου καινα κανω αυτο που λεμε η να παρω μια σαν του ζολταν

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://guitarsdeals.com/wp-content/uploads/2010/10/2ezk8kw.jpg&imgrefurl=http://guitarsdeals.com/2010/10/02/prices-899-99-of-b-c-rich-zoltan-bathory-signature-asm-electric-guitar/&usg=__Jw-RPXjNdmGYppGPdLWi81mtB6I=&h=433&w=600&sz=26&hl=el&start=0&sig2=malKhySaqwr3ORjRDCVuyQ&zoom=1&tbnid=DvTW7VQdVY7YiM:&tbnh=127&tbnw=186&ei=8EtzTeKfLNHrOYaNla8O&prev=/images%3Fq%3Dbc%2Brich%2Bzoltan%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26biw%3D1024%26bih%3D553%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=143&vpy=78&dur=2486&hovh=191&hovw=264&tx=130&ty=88&oei=8EtzTeKfLNHrOYaNla8O&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:0

και να αλλαξω μαγνητες... γενικα με αλλα λογια θελω μια ριτς με emg και φλοιντ ροουζ... οποτε δεν εχω πολλες επιλογες... η asm pro που τα εχει αυτα , σε ποιοτητα διαφερει πολυ απο την ντελουξ γουορλοκ που εχω... Απο τις asm  σε ποιοτητα γουορλοκ μονο οι ζολταν αξιζουν , αλλα μετα σκεφτομαι οτι με τα 800-900 που εχει η ζολταν παιρνω μια αμερικανα μτχ και βαζω μαγνητες κτλ...

Ριξε μια ματια στις Gunslinger Retro.

Μπορεις να πετυχεις πολυ φθηνα στο bay

aris 17561 είπε:
βασικα αν κανω κατι τετοιο μετα θα χασει πολυ σε αξια και δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται... μπορει να μου την δωσει και να την πουλησωκαποια στιγμη... Παρα αυτα μιας και επεσα σε μπισιριτσα , για πες ρε στινκι , αν βρω μια σαν την δικια σου την φιδισια , αξιζει να τις βαλω πανω emg 81-85 ? γιατι ο super distortion καλος αλλα τον εχω σε αλλη κιθαρα...

Καλημέρα

Εγω προσωπικά θα προτιμουσα να κάνω routing στον...δικό μου λαιμό , παρα σε gunslinger 87-89.... :o ;D

chris gti είπε:
Καλημέρα

Εγω προσωπικά θα προτιμουσα να κάνω routing στον...δικό μου λαιμό , παρα σε gunslinger 87-89.... :o ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

καλα δεν κανω ρουτινγκ ρε παιδι μου... απλα βαζω εναν 81 στην γεφυρα και οκ !!!!!

aris 17561 είπε:

Είναι πολλά τα λεφτά Αρη.. :)

Παίρνεις μια κιθάρα-κιθάρα και βολεύεσαι μιά χαρά  ;D

Εκατομμύρια κιθαρίστες τα καταφέρνουν. Γιατί όχι κι εσύ?

Αρη, βαλε στη γωνία (με velcro) ένα από αυτά τα pad σιλικόνης.

China_silicone_bra_pad2008661711471.jpg

(Αν πας σε μαγαζί να τα ζητήσεις, θέλουμε video  ;D )

harilatron είπε:
Αρη, βαλε στη γωνία (με velcro) ένα από αυτά τα pad σιλικόνης.

China_silicone_bra_pad2008661711471.jpg

(Αν πας σε μαγαζί να τα ζητήσεις, θέλουμε video  ;D )
Έλεος ρε παιδια, μου βγήκε η Coca Cola απο τη μύτη...!! ;D ;D

Αρη απο'τι ειδα την εβαλες για τραμπα με Jr.V...

Δεν ξερω πως παιζει φιλε, αλλα εμφανισιακα η warlock ειναι πολυ μπροστα ;D

Σε λιγο καιρο ετοιμαζω να φερω καμια USA Warlock και Mock να γινει πανικος.

Ειδικα οταν πιασω την Mock θα πεσει κατα πολυ το επιπεδο του G.A.S. μου...

Stinky είπε:
Δεν ξερω πως παιζει φιλε, αλλα εμφανισιακα η warlock ειναι πολυ μπροστα ;D
βλεπεις τωρα τι μου κανεις ? με εππηρεαζεις και θα την σβησω την αγγελεια... Κι εμενα μου αρεσει ρε συ και αν ακουσεις πως παιζει και τι φιλινκ εχει στο χερι θα παθεις πλακα...

Θα παω απο δευτερα μεχρι την νικε να βρω κανενα ανυσχημενο περιβραχυωνιο μπας και γινει τιποτα... Στην ουσια αυτο που λειπει καποιο καλο περιβραχιωνιο και ισως μια ποιοτικη ζωνη ωστε να στεκεται η κιθαρα λιγο καλυτερα στο φιδισιο μου κορμι...

Οπως και να το κανουμε ειναι φετιχ οι Warlocks!

Παντως ρε φιλε να σου πω την αληθεια δεν εχω ξαναδει να αναφερεται τετοιο προβλημα απο κατοχο... Μηπως κατι κανεις λαθος  ???

Stinky είπε:
Οπως και να το κανουμε ειναι φετιχ οι Warlocks!

Παντως ρε φιλε να σου πω την αληθεια δεν εχω ξαναδει να αναφερεται τετοιο προβλημα απο κατοχο... Μηπως κατι κανεις λαθος  ???
ρε συ τι να πω ? απλα οταν την κρεμαω την κιθαρα πανω μου τοτε η παπια του δεξιου χεριου παει και καθεται πανω στο κερατο που κυκλωσα παραπανω... μετα απο λιγο γινεται καπως ενοχλητικο... τι να πω ? ισως τωρα να εχω σκαλωσει κιολας και να εχω το νου μου συνεχεια εκει... Κι εμενα μου κανει εντυπωση αφου μαλλον ειναι ενα απο τα πιο μπαμ σχηματα σε μεταλοκιθαρες....

Ρε συ, και εμένα περίεργο μου φαίνεται... ???

Κρίμα κιόλας, γιατί φαίνεται πως την γουστάρεις πολυ τη Ριτσα σου...

Δεν κανεις μια ερωτησουλα στο BC Rich Players Forum μήπως σου προκύψει καμμια ωραία λύση?

Sir Muttley είπε:
Μήπως έχεις κοιλίτσα ρε συ και μου την διώχνεις κάνα 5 πόντους πιο μπροστά?
οχι ρε συ δεν εχω κοιλιτσα , τουλαχιστον οταν συκωνομαι ορθιος... ;D ;D

συγκεκριμενα η μεση μου ειναι 100 cm περιμετρο... 88 κιλα και 182 υψος... Ωραιο παιδι ετσι ?  ;D ;D

Δεν εχω κοιλιακους αλλα οχι η κιθαρα δεν μπορω να πω οτι την διωχνω...

και τωρα που την δοκιμασα ξανα , με το υψος της κιθαρας να φτανει στο υψος της ζωνης του παντελονιου και λιγο , ελαχιστα πιο κατω , ο βραχιωνας καθεται ακριβως πανω στο κερατο... δεν εχω παρα να το συνηθισω γιατι αυτην την στιγμη απο ριτς μονο η ζολταν μου αρεσει αλλα μου την σπαει που ειναι σιγκνατσουρ και δεν εχει και emg...

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back