- Πόντοι
- 18
Καλημερα καλα χριστουγεννα σε ολους σας και τις οικογενιες σας, εχω μια Harley Benton ακουστικη το best seller 35 ευρω ;D και παρολο που την εχω σεταρει θελω να την κανω να γλυφει ακομα και προς την δευτερη οκταβα (ειμαι φανατικος των χαμηλων οργανων) θελω να μου πειτε ενα τροπο να κατεβασω τα ταστα αλλα να διατηρησω το radius που εχει η ταστιερα * δεν δηλωνω ασχετος με οργανοποια εχω κατασκευασει μπουζουκια κατα καιρους και γενικα ασχολουμε , στο θεμα μας τωρα περα απο τα τριψιματα καβαλαρηδων - nut ισως και ταστιερας λογο του οτι το allen βιδα που εχει μεσα απλα δεν γυρναει μαλλων εχει χαλασμενο πασσο , τωρα σχετικα με το setup που θελω να κανω σιγουρα θα χρειασουν τριψιμο τα ταστα αλλα εχω προβλημα πως να διατηρισω το radius της ταστιερας καμια ιδεα?
υ.π δεν ειμαι διαθετιμενος να πληρωσω (οχι αλλα εργαλεια εχω ειδη παρα πολλα ) για κατι stewart mac αν και εχω αρκετα απο το εν λογο καταστημα .
υπ2 σε μια κιθαρα 35 ευρω δεν αξιζει να την παω σε μαστορα και δεν θελω
μερικες λυσεις σκεφτικα να Βαλω γυαλοχαρτο σε κουπαστη απο σκαλα :
πειτε ρε παιδια καμια ιδεα και εσεις , επισεις θελω να ρωτησω μια πολυ κατεβασμενη κιθαρα μηπως θα μπουκωσει ? την θελω για μπαρεδακια για παρειστικο παιξιμο λαικα κυριως
υ.π δεν ειμαι διαθετιμενος να πληρωσω (οχι αλλα εργαλεια εχω ειδη παρα πολλα ) για κατι stewart mac αν και εχω αρκετα απο το εν λογο καταστημα .
υπ2 σε μια κιθαρα 35 ευρω δεν αξιζει να την παω σε μαστορα και δεν θελω
μερικες λυσεις σκεφτικα να Βαλω γυαλοχαρτο σε κουπαστη απο σκαλα :