ετσι....παρτε να 'χετε...οριστε μας!RockOn είπε:Aν δεν πρεπει να απανταμε ας κλεισει το θεμα ο moderator.Ως τοτε γουστο μας κ καπελο μας So simple
ειναι ο ιδιος ρε!οπως κ στην 6η αισθηση που ειδα προχτες!atreu73 είπε:Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά μπορεί να μου πει κάποιος πως τελειώνει το fight club. Με πήρε ο ύπνος μες στον κινηματόγραφο.
Superfunk είπε:Παιδακια εχετε καταλαβει οτι απαντατε σε ενα thread
8 ΕΤΩΝ?
>
Τί; Σοβαρά; Σκέτο χάσιμο μιλάμε. Καλά δεν το συζητάω, όταν βγει σε dvd θα το νοικιάσω όπωσδηποτε.noe13 είπε:ειναι ο ιδιος ρε!οπως κ στην 6η αισθηση που ειδα προχτες!
RayDTutto είπε:Πάντως ο Περικλής καλά τα είπε προχθές.
Θα μας βγει ο κούκος αϊδόνι.fusiongtr είπε:Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι η επικείμενη ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων θα ωφελήσει την χώρα.
Ακούω γνώμες.
Να τους πάρουμε ή όχι?
Όχι εσύ μαέστρο. Ο άλλος, της Ασπασίας.pericles είπε:Εγω παντως εχω να μπω μεσα πανω απο 10 μερες .Εκτος και υπαρχει αλλος !! ;D
Πήρε το τέθριππο ο Περίκλας ,έβαλε και την Άσπα δίπλα και ανηφόρησαν το λόφο. Ο Τζιμ εκείνο το βράδυ είχε τρελό κέφι ,ο δε Ρέι καβάλησε τα κίμπορντς και τραγούδαγαν ως το πρωί για το πατέρα στρατηγό του Τζιμ που τάκανε σαλάτα . Ήταν μια υπέροχη βραδιά ;D ;D ;DRayDTutto είπε:Όχι εσύ μαέστρο. Ο άλλος, της Ασπασίας.