Πως είδατε την συναυλία των Doors το καλοκαίρι στο Λυκαβητό;

Aν δεν πρεπει να απανταμε ας κλεισει το θεμα ο moderator.Ως τοτε γουστο μας κ καπελο μας So simple

RockOn είπε:
Aν δεν πρεπει να απανταμε ας κλεισει το θεμα ο moderator.Ως τοτε γουστο μας κ καπελο μας So simple
ετσι....παρτε να 'χετε...οριστε μας!

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά μπορεί να μου πει κάποιος πως τελειώνει το fight club. Με πήρε ο ύπνος μες στον κινηματόγραφο.

atreu73 είπε:
Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά μπορεί να μου πει κάποιος πως τελειώνει το fight club. Με πήρε ο ύπνος μες στον κινηματόγραφο.
ειναι ο ιδιος ρε!οπως κ στην 6η αισθηση που ειδα προχτες!

Superfunk είπε:
Παιδακια εχετε καταλαβει οτι απαντατε σε ενα thread

8 ΕΤΩΝ?

>:(

Ε και τι εγινε,μεχρι να κλεισει τα 18 χρειαζεται συγκαταθεση απ τον κηδεμονα του? ;D

Λίγο κομμένους (στο χρώμα τους) είδα το Τζιμ και το Ρέι ,αλλά νταξ ,του βγάλαν του πρόγραμμα όρθιοι .

noe13 είπε:
ειναι ο ιδιος ρε!οπως κ στην 6η αισθηση που ειδα προχτες!
Τί; Σοβαρά; Σκέτο χάσιμο μιλάμε. Καλά δεν το συζητάω, όταν βγει σε dvd θα το νοικιάσω όπωσδηποτε.

RayDTutto είπε:
Πάντως ο Περικλής καλά τα είπε προχθές.

Εγω παντως εχω να μπω μεσα πανω απο 10 μερες .Εκτος και υπαρχει αλλος !! ;D

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι η επικείμενη ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων θα ωφελήσει την χώρα.

Ακούω γνώμες.

Να τους πάρουμε ή όχι?

fusiongtr είπε:
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι η επικείμενη ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων θα ωφελήσει την χώρα.

Ακούω γνώμες.

Να τους πάρουμε ή όχι?
Θα μας βγει ο κούκος αϊδόνι.

Να δεις που θα μας καταστρέψει οικονομικά μετά από λίγα χρόνια η ανάληψη.

pericles είπε:
Εγω παντως εχω να μπω μεσα πανω απο 10 μερες .Εκτος και υπαρχει αλλος !! ;D
Όχι εσύ μαέστρο. Ο άλλος, της Ασπασίας.

RayDTutto είπε:
Όχι εσύ μαέστρο. Ο άλλος, της Ασπασίας.
Πήρε το τέθριππο ο Περίκλας ,έβαλε και την Άσπα δίπλα και ανηφόρησαν το λόφο. Ο Τζιμ εκείνο το βράδυ είχε τρελό κέφι ,ο δε Ρέι καβάλησε τα κίμπορντς και τραγούδαγαν ως το πρωί για το πατέρα στρατηγό του Τζιμ που τάκανε σαλάτα . Ήταν μια υπέροχη βραδιά  ;D ;D ;D

Έγινε η συναυλία; ; ; ; Γμτ την έχασα...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back