Πολύ απλά αυτό δεν ισχύει. Όποιος στο είπε αυτό το... κουφό μάλλον επιφανειακή σχέση έχει με το... άθλημα.Πρόσφατα μου είπαν οτι πιο παλιά τα έφτιαχναν τροχίζοντας τα τάστα.
Βγάλε και μερικές φωτογραφίες του οργάνου ανφάς πριν ξεκινήσεις.For the sake of expirementing λεώ να δοκιμάσω το τρόχισμα.... Αν δεν πιάσει τα βγάζω κ ακολουθώ τις γνωστές διαδικασίες.
Θα κοστίσει κ λιγότερο. :wink:
Μάλλον με το νύχι -για περισσότερο μαζοχισμό.Και με τι εργαλείο σκοπεύεις να κάνεις το τρόχισμα?
MH το κάνεις αυτό!!!! Θα το καταστρέψεις το καημένο!!!For the sake of expirementing λεώ να δοκιμάσω το τρόχισμα.... Αν δεν πιάσει τα βγάζω κ ακολουθώ τις γνωστές διαδικασίες.
Βγάλε και μερικές φωτογραφίες του οργάνου ανφάς πριν ξεκινήσεις.For the sake of expirementing λεώ να δοκιμάσω το τρόχισμα.... Αν δεν πιάσει τα βγάζω κ ακολουθώ τις γνωστές διαδικασίες.
(Θα τις χρειαστείς και για το μνημόσυνο.)
Και με τι εργαλείο σκοπεύεις να κάνεις το τρόχισμα?
Τι να σου πώ...μπορεί να έχεις φοβερό έλεγχο στο χέρι και να καταφέρεις να μετατρέψεις σε γρέζι όλο αυτό το μέταλλο χωρίς να αγγίξεις καθόλου την ταστιέρα με τον τροχό. Αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο.Λές να το καταστρέψω εντελώς;
Πάντως έχω διάφορα εργαλεία. Απο απλό τροχό μέχρι Black&Decker... :roll:
:lol: Για ακόμα μεγαλύτερο μαζοχισμό μπορείς με ένα πυκνωτικό κοντά στην ταστιέρα να καταγράψεις και το σχετικό ήχο του νυχιού που λιώνει σιγά-σιγά πάνω στο ατσάλι. :lol:Μάλλον με το νύχι -για περισσότερο μαζοχισμό.
το nut εννοεις σωτηρη φανταζομαι :wink:ΝΑ ΤΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΕΓΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΑΣΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΔΙΖΕΙΣ.
:wink: ναι είπα να σε προλάβω εγώ ευγενικά γιατί παίζει να σε στήνανε και στον τοίχο μερικοί μερικοί....thanks που με ενημερωνεις για τους κανονες του noiz. μαθαινω σιγα σιγα. 8O![]()