audiokostas είπε:Ποιό; το _gr; ;D
Δηλαδη ο Mark_IV ειναι Ρωμαιος? ???Πάντως αυτή τη σαπίλα με το gr στα nicknames, μόνο Έλληνες την κάνουν. Γερμανό πχ δεν έχω δει να διαλέγει nickname Mark_de.
audiokostas είπε:Ποιό; το _gr; ;D
Δηλαδη ο Mark_IV ειναι Ρωμαιος? ???Πάντως αυτή τη σαπίλα με το gr στα nicknames, μόνο Έλληνες την κάνουν. Γερμανό πχ δεν έχω δει να διαλέγει nickname Mark_de.
Σε παρακαλω, περιεγραψε την ...please?! ;DWILO είπε:Γιατί έχει παίχτει τρελή ιστορία απο το δημοτικό!!!(σιγά να την περιγράψω) (τόσο παλιό) Ονομα απο Γερμανικες αντλίες είναι.
Λοιπόν, έχω κεφάλι καζάνι και στην αρχή αναρωτήθηκα τι σόι δάσκαλος θα σας έβαζε... έκθεση για αντλίες νερού. Μετά κατάλαβα τι έγραψες... ;D ;DWILO είπε:Είχα κάτι μολύβια κάτι τέτοια απο μία έκθεση με διάφορα ΄τετοια πράγματα,πχ αντλίες νερου και ιστορίες.
χαχαχα απίστευτο!Mesimeriaris είπε:Ο μεσημεριαρης ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας-φοβητρο για τα παιδια σε καποια χωρια του Χελμου.Τριγυρνα τα μεσημερια στα χωρια και τιμωρει τους διαταρασσοντες την μεσημεριανη ησυχια.Η εναλλακτικη του ονομασια ειναι "ο Παιδιάς".
Αυτο το αστειο boogieman υποβαθρο σε συνδυασμο με την ροπη μου προς μεσημεριανους περιπατους μου εδωσαν το nick.
Ενώ στην Αιτωλοακαρνανία το έχω ακούσει ως η Μεσημέρω. Κακιά, ξεδοντιάρα, γριά που μαζεύει τα παιδιά που δεν κοιμούνται το μεσημέρι. ;DMesimeriaris είπε:Ο μεσημεριαρης ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας-φοβητρο για τα παιδια σε καποια χωρια του Χελμου.
υπαρχει και μια τριτη, αλλα ολοι την εχουμε στο φτυσιμο!!!!bloody_sunday είπε: