Πώς διαλέξατε το nickname σας;

Οποιος έχει ακουσει και προσέξει το "be" των pain of salvation, τότε ξέρει και από που προέρχεται το νικ μου.

Είναι ένα κονσπετ αλμπουμ, στο οποίο ο "θεος" είναι ο animae. Δεν είμαι τόσο ψώνιο, αλλά μου άρεσε.

Το παλαιότερο που είχα, το forensick, είναι τραγουδι των The Haunted και είναι λογοπαίγνιο με τις λέξεις foresic και sick.

kultura είπε:
@kilon: Κηλέω-κηλώ όντως σημαίνει μαγεύω, σαγηνεύω, αλλά ο κήλων είναι και το αρσενικό άλογο...

Το έγραψα και στο πρώτο μου ποστ, αλλά δεν μου το πιάσατε σωστό, κύριε καθηγητά, μάλλον το πήρατε για καλαμπούρι... ;D
Μόνο που το ψευδόνημο μου δεν είναι "Κήλων" αλλά "Κηλών" . Είναι βασικά η αρσενική μετοχή του "κηλώ" αν και πότε δεν κατάφερα να την βρώ ως έτσι στο αρχαιο ελληνικό λεξικό που ανακάλυψα το ρήμα. Πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία δεν το ήξερα ότι σημαίνει το "κηλών" αρσενικό άλογο. Δυστηχώς οι γνώσεις μου στο αρχαία ελληνικά κάθε άλλο παρά επαρκής είναι. Είμαι καθαρά μαθηματικό μυαλό.

Έγραψα από τη βιασύνη μου άλλο ένα y στο τέλος. :D

Απλα μετεφρασα το επωνυμο μου ;D ;D ;D

Συνετος = PlusYear  ;D ;D ;D

kilon είπε:
Μόνο που το ψευδόνημο μου δεν είναι "Κήλων" αλλά "Κηλών" 
Ναι, αλλά την πρώτη φορά μας το 'γραψες με κεφαλαία... ;D

Δεν διάβασα τα προηγούμενα - απαντάω κατευθείαν στην ερώτηση:

Το όνομα του συγκροτήματός μας είναι prang!!!

Καλοί μου φίλοι, καλωσήρθατε στο club όλων εκείνων που ρωτάνε τι στο καλό σημαίνει αυτό το prang. Λοιπόν, αν και δώσατε τις ενδεδειγμένες από την Wikipedia απαντήσεις, δεν μπορώ παρά να σας πω πως και πάλι πέσατε έξω!! Αν και το pranger δεν είναι και πολύ κακή σαν ιδέα. Για πιο goth metal καταστάσεις όμως..

Όταν ήμουν μικρός (περίπου πρώτη γυμνασίου) πήγα σε ένα ίντερνετ καφέ να φτιάξω email για να μπορώ να είμαι μέλος στο fleamarket (emarket τώρα)

μπαίνω λοιπόν στο in.gr (έτσι είπε η θεία) και πάω να φτιάξω mail.

Βάζω στην αρχή username lambros. Υπήρχε.

Μετά βάζω lambrosg. Υπήρχε.

Έπειτα από ώριμη σκέψη έβαλα lambrosgg για να μην το ξεχνάω.

Απο τότε έμεινε! Αν και στα περισότερα sites βάζω πλεον username palamosteliaro.

Εγώ πάντως παιδιά το nickname μου το διάλεξα μετά απο πολλή σκέψη πάνω σε..εμένα ,και

αποφάσισα πως είναι καλύτερα αντί για να παίζω μπάσο να τρώω παστέλια.

νομιζω οτι ειναι αντιπροσωπευτικο των μουσικων μου γουστων.τι αλλο!!

ε με γέννησαν νοέμβρη,με διάλεξαν και το ιωάννης,πιστεύω με αντιπροσωπεύει,μοιάζει να είναι συμπαντικό..

:) :)

toneless.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back