Πώς μπορώ να μπω στην αγορά εργασίας;

Nikolas είπε:
Για καλοκαίρι (σχεδόν) έχεις αργήσει αλλά για τον επόμενο χειμώνα νωρίς είναι ακόμη.
αγαπητε φιλε και συμφορουμιστη νικολα

που στο ΔΙΑΒΟΛΟ μπορεις να βρεις δουλεια για καλοκαιρι?

ψαχνω απ τον αυγουστο γι αυτο το καλοκαιρι και κανεις δεν εχει ανεβασει καμια γα@ργαλημενη αγγελια στη ΧΕ η εδω...

οσο για τα υπολοιπα που ειπες...πολυ σωστα...κι εγω ακριβως το ιδιο εκανα(εγω παιζω πληκτρα/πιανο και τραγουδαω)

βρηκα ενα παλικαρι που παιζει κιθαρα και τραγουδαει

καναμε 2-3 ντεμακια(δικιας μας παραγωγη=κανενα εξοδο)

και τωρα τα εχουμε τα μαγαζακια μας...οχι οτι βγαζουμε τπτ (ψιχουλα)

αλλα τουλαχιστον δεν ξεχναμε ποσο ομορφο ειναι να δινεις και να παιρνεις με τον κοσμο μεσω της μουσικης !

• Like
Reactions: cos_dr
Σοφία, το θέμα αυτο είναι 12 ετών και σε λίγες μέρες 13 :giggle:

Στο λέω για να μην περιμένεις απάντηση από τον OP.
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως αν απαντούσε.. να μας κάνει ένα update, τι έκανε τελικά 😁

Θέλω να πιστεύω ότι βρήκε την τραγουδίστρια που έψαχνε , δούλεψαν σε ξενοδοχεία κάποιες σεζόν, σήμερα είναι παντρεμένος (ίσως με την τραγουδίστρια) και έχει και δύο κουτσούβελα που τα μαθαίνει αρμόνιο… :giggle:

• Αγάπη
Reactions: myrtia
Στην χώρα που έψαχνε για δουλειά μουσικού,δέν θα είμαι τόσο αισιόδοξος οτί είχε αυτή την ευτυχής κατάληξη.
Πιό πιθανόν,να μένει ακόμη με τους γονείς του.

Στην χώρα που έψαχνε για δουλειά μουσικού,δέν θα είμαι τόσο αισιόδοξος οτί είχε αυτή την ευτυχής κατάληξη.
Πιό πιθανόν,να μένει ακόμη με τους γονείς του.
Και εγώ θέλω να μένω με τους γονείς μου και να μου πληρώνουν λογαριασμούς όπως παλιά. Ιδιαίτερα τώρα που τα home studios συρρικνώθηκαν σε ένα λαπτοπάκι και το PS5 είναι σούπερ και υπάρχει και ΝΕΤFLIX. 🤣

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα