Portrait of Django

trigga

Jazzikofagos
Πόντοι
36
Live ηχογραφηση αν δεν κάνω λάθος.Πολύ όμορφο κομμάτι κ οι παίχτες είναι...............δικε μου πονάω βαθιά μέσα μου.

Ο σολίστοκιθαρίαρης έχει βάλει κανονικό μαγνήτηκ ενισχυτή ηλεκτρικής κ έχει πολύ καληνύχτα σκαφιδάτο ήχο.Κουλό τελείως αυτό

https://www.dailymotion.com/embed/video/x1zy9h

triggaκο είδες μήπως με τι ενισχυτή παίζει; :)

Κατά τα άλλα απίστευτη ατμόσφαιρα! Μπράβο ρε τιγράκο!

απο τον ήχο fenderήλα βρωμάει.Μου φάνηκε οτι σε ένα πλάνο είδα πίσω απ το μικρόφωνο το σήμα το φεντερ που είναι πλάγιο κ καρφωμένο στην καμπίνα αριστερα πάνω.Μήπως ήταν καλώδιο ή το κεφάλι απ το μικρόφωνο?

Μιας κ δεν είμαι γνώστης όμως δεν σε παίρνω κ στο λαιμό μου.

......χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια ειναι princeton......

Μια και μιλάμε για επιγόνους του Django, θα πρέπει να αναφερθεί το Rosenberg Trio

[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=U7UHmKfUAu8&feature=related

Προσωπικά έχω μία αδυναμία στον Jimmy Rosenberg, από τότε που πέτυχα ένα ντοκυμαντέρ στη ΝΕΤ για τη ζωή του. Όσοι δεν το έχετε δει, αξίζει να το ψάξετε. Βρήκα ένα απόσπασμα, το οποίο παραθέτω

[flash=200,200]

Άλλη φάση οι rosenberg λαμπάτε.Γενικά στους τσιγγάνους απόγονους παίζουν οι απίστευτοι παίχτες.

trigga είπε:
Άλλη φάση οι rosenberg λαμπάτε.
Όντως είναι άλλη φάση και αν το αντικείμενο του thread είναι ο ήχος/ύφος της κιθάρας στο βίντεο που παρέθεσες, μάλλον είναι άκυρη η παρεμβολή μου. Πιθανώς να με μπέρδεψε ο τίτλος  :)

Πάντως μου έκανε κι'εμένα τρομερή εντύπωση ο σκαφάτος ήχος που βγάζει ο τύπος από gypsy κιθάρα

12AX7 είπε:
Προσωπικά έχω μία αδυναμία στον Jimmy Rosenberg, από τότε που πέτυχα ένα ντοκυμαντέρ στη ΝΕΤ για τη ζωή του. Όσοι δεν το έχετε δει, αξίζει να το ψάξετε. Βρήκα ένα απόσπασμα, το οποίο παραθέτω
το ειχα δει κ εγω τοτε κ ειχα ζημιωθεί :D

Να ενημερωσω απλα οτι ακουσα οτι βγηκε απο το ιδρυμα :)

Στα υπολοιπα μερη του οφτοπικ,να αναφερω το ονομα Birelli Lagrene και για το οντοπικ μερος ,τρομερο βιντεο θενξ φορ σεαρινγκ.

Επισης νιωθω την αναγκη να μοιραστω την ημιμαθεια μου κ να δηλωσω οτι το να παιζεις τετοια μουσικη σε τοσο χαμηλο τεμπο απαιτει τρελα σαφρίδια.Οσες φορες το εχω δοκιμασει ακουγεται σαν μακαρονάδα σε ασανσέρ ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Birelli Lagrene out of contest :P

Ο τύπος είναι ερπετό στην τζάζ κιθάρα.Παίζει πολλά είδη με διαφορετικό κ ορθο ανα το ύφος τρόπο.

Σαφρίδια=? Σε χασα εδώ

Παντως μπλου όσο περνάει ο καιρός αυτό το αργό μπαλαντιάρικο το γουστάρο περισσότερο απ όλα.Οσο για τη δυσκολία του σε τζαζ manouche δεν ξέρω αλλά σε τζαζομπαλάντες κλασσικές σίγουρα διαφέρει αλλα δεν είναι δα κ το τραγικότερο.(τραγικό ο ακάκιος σε ασανσερ με τζάμι)

Υ.Γ.Μπλου τωρα θυμίθηκα οτι πασχίζεις για manouche.Έχω να σου προτείνο βιβλιαράκι να μάθεις πράγματα για το παίξιμο αν θες

ναι,εννοω μινόρε αρμονία + αργο τεμπο.Ειτε ειναι γυφτικο είτε κανονικη τζαζ μπαλλαντα.Περαν του οτι δεν ξερεις τι να παιξεις κ να ακουστει ωραιο,καταληγεις σε πρασινη κ γινεσαι δαχτυλοδειχτούμενος
pointlaugh.gif
.

Εγω παντως δεν αγγιζω  ::)

Βιβλια υπαρχουν πολλά,κουλός όμως,ενας 8) (ακούς Feevom?) ;D

δε θες βιβλια να γίνει μπυρέλι λαρέγκνε ρε αρχηγέ νίμπλερ?

Θα σε φύγουν κ οι πράσινες που μου είσαι όλο δικαιολογίες ναπούμ.

blue είπε:
Και με αυτό το αυτογκόλ το σκόρ γινεται 12-0...

...τραβα τωρα στο παχνί σου να ξεμάθεις αυτα που ξερεις και οταν εισαι ετοιμος για κουλοκόντρα ελα... ;D

Freedom είπε:
Και με αυτό το αυτογκόλ το σκόρ γινεται 12-0...

...τραβα τωρα στο παχνί σου να ξεμάθεις αυτα που ξερεις και οταν εισαι ετοιμος για κουλοκόντρα ελα... ;D
το σκορ εχει κριθει,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.

το κερδος μου ειναι οτι απαντας οταν σε λεω feevom ;D ;D ;D

blue είπε:
το κερδος μου ειναι οτι απαντας οταν σε λεω feevom ;D ;D ;D
Προσεξε μην σε κανω blue μαρέν... ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back