Πωλείται η Goldtop του Snowy White

Γιατί την πουλάει;

RayDTutto είπε:
Γμτ δεν έβγαλα αρκετά από τα κάλαντα φέτος...
Έλα ρε συ και τρόμαξα.

Φεβρουάριο είναι η δημοπρασία απ' ότι είδα.

Έχεις ακόμα κάλαντα Πρωτοχρονιάς και Φώτων. ;D ;D

Είναι και πάνω στα γενέθλια μου.

Μωρέ λες...;

VangelisV είπε:
Απο περιεργεια και μονο ξερουμε τιμη?  ::)
Δημοπρασια ειναι...η τιμη θα εξαρτηθει απο τη ζητηση!

Snowy White's Gibson Les Paul Goldtop 1957 serial no. 7 2916. Headstock number 0382
Χρόνια πολλά και καλησπέρα. Να ρωτήσω αυτούς που έχουνε γνώσε επι των serial numbers. Τι θέλει να πεί το headstock number; Τι έχει πίσω απο το headstock το "7 2916" ή κάτι άλλο ευχαριστώ.

noe13 είπε:
Δημοπρασια ειναι...η τιμη θα εξαρτηθει απο τη ζητηση!
οκ. Νομιζα οτι υπαρχει τιμη εκκινησης αλλα ισως καθοριστει αργοτερα

Νεστορα,

Απ οτι ξερω θα την χτυπήσει χοντρά το Βατικανό, και μετα θα την πουλήσει σκλήθρα-σκλήθρα στους πιστούς - φυλαχτό και ευλογία μαζι - μην κουράζεσαι...

Ε... τώρα θα τη γράψω την κακία μου... σταμάτησε να κάνει συναυλίες ο Waters και πουλάει τις κιθάρες για να τη βγάλει; Αίθχοθ.

AuditoryDriving είπε:
Με κάτω από 1000άρικο παίρνεις ίδια καινούρια πάντως.
Βλεπω το παραπανω ποστ, λεω ποιος μ@λ@κ@ς γράφει τέτοιες μ@λ@κίες και μετα βλεπω οτι το χα γραψει εγω... τι να πεις, τουλάχιστον καταφέρνω καμιά φορά να με εκπλήσσω ακόμη με τη συνέπεια μου.

Πωλήθηκε τελικά απ'οτι φαίνεται, στις 28/2 εκλεινε η δημοπρασία.

Ορίστε και τα bids που επεσαν, γύρω στα 93k$ το νικητήριο, με το δευτερο αν ειδα καλά με μεγάλη διαφορά πίσω στα 25k$.

http://entertainment.ha.com/c/print-prices-realized.zx?saleNo=7131

Κρίμα... Θα μείνει πάντως στην ιστορία (αυτη των δικών μου ακουσμάτων τουλαχιστον) ως μια απο τις πιο iconic αναμησειςα αυτη του Snowy White με την Goldtop Les Paul του.  :(

Επειδη δεν ξερω απο δημοπρασιες και κανονισμοθς κτλ, αυτο που γραφει κατω κατω τι σημαινει? Οτι ξαναεκανε προσφορα ο ιδιοκτητης και την πηρε πισω?

** The owner placed a late bid on this unreserved lot and repurchased it, subject to applicable commission.

VangelisV είπε:
Επειδη δεν ξερω απο δημοπρασιες και κανονισμοθς κτλ, αυτο που γραφει κατω κατω τι σημαινει? Οτι ξαναεκανε προσφορα ο ιδιοκτητης και την πηρε πισω?

** The owner placed a late bid on this unreserved lot and repurchased it, subject to applicable commission.

!!!!!!

Ξέρει κανείς τπτ παραπάνω; Απο περιέργεια...

Το έψαξα κι εγώ και δεν βρήκα κάτι.

trolley είπε:
Ε... τώρα θα τη γράψω την κακία μου... σταμάτησε να κάνει συναυλίες ο Waters και πουλάει τις κιθάρες για να τη βγάλει; Αίθχοθ.
Μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου καμιά φορά, πρόσεχε...

Ο White έχει πάθει ζημιά και δεν μπορεί πλέον να παίξει κιθάρα για πάνω από μια ώρα τη φορά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back