Πολυεφφε

kosta$

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεια σας !!! ψαχνω για φτηνο πολυεφφε ... δεν εχω θεμα αν δεν εχει distrotion η delay ... αυτα που θελω να εχει ειναι Chorus/ Flanger/ Phaser/Reverb αμα εχει και κατι επιπλεον δεν εχω θεμα ....

ενισχυτης bugera v 22

κιθαρα GIBSON LES PAUL STUDIO LIMITED WBCR

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

kosta$ είπε:
Γεια σας !!! ψαχνω για φτηνο πολυεφφε ... δεν εχω θεμα αν δεν εχει distrotion η delay ... αυτα που θελω να εχει ειναι Chorus/ Flanger/ Phaser/Reverb αμα εχει και κατι επιπλεον δεν εχω θεμα ....

ενισχυτης bugera v 22

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Την εχω και εγω πανφτινη zoom g1xn thomann.de 68 euros

ποιο ποιοτηκη ειναι η boss me-25 με 148 apo thomann που εχει επισης και 38 δευτ.λουπα

και οι 2 εχουν τα εφφε που θες και παραπανω....

kosta$ είπε:

ενισχυτης bugera v 22

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Πόσα εφφέ ταυτόχρονα χρειάζεσαι;

Kokakias είπε:
ειναι καλη η αφης?
Come again?

εχει usb εισοδο?
Ναι, και πρόγραμμα στο PC για επεξεργασία presets. Μέσω USB λειτουργεί και σαν κάρτα ήχου.

Αυτά βέβαια θα μπορούσες να τα δεις και μόνος σου στο link που σου έδωσα.

Εχει καλα ποιοτικα εφφε η πολυ ψηφιακουρα?
Άκουσέ την. Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη αγορά τέτοιου τύπου που έκανα εδώ και χρόνια.

ποσο και απο που?
Από το γνωστό γερμανικό μαγαζί, 175€. Πιθανώς να τη βρεις σε ανάλογη τιμή και Ελλάδα.

The Genius Loci είπε:
Come again?

Ναι, και πρόγραμμα στο PC για επεξεργασία presets. Μέσω USB λειτουργεί και σαν κάρτα ήχου.

Αυτά βέβαια θα μπορούσες να τα δεις και μόνος σου στο link που σου έδωσα.

Άκουσέ την. Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη αγορά τέτοιου τύπου που έκανα εδώ και χρόνια.

Από το γνωστό γερμανικό μαγαζί, 175€. Πιθανώς να τη βρεις σε ανάλογη τιμή και Ελλάδα.
Ποσο  μου τη σπαει που πρεπει να βαλεις εξωτερικο expressionb pedal.....

Kokakias είπε:
Ποσο  μου τη σπαει που πρεπει να βαλεις εξωτερικο expressionb pedal.....
Έχεις δίκιο. 30€ είναι τρομακτικό ποσό.

The Genius Loci είπε:
Έχεις δίκιο. 30€ είναι τρομακτικό ποσό.
δεν ειναι και τοσο τρομακτικο αλλα μου τι σπαει σε θεμα πρακτικοτητας.Αλλο ενα πεταλι να συνδεσεις αλλο ενα καλωδιο.....(ενσωματομεν0) δεν το λεω για την τιμη του καλωδιου αλλα για το μπλεξιμο με καλωδια

Kokakias είπε:
δεν ειναι και τοσο τρομακτικο αλλα μου τι σπαει σε θεμα πρακτικοτητας.Αλλο ενα πεταλι να συνδεσεις αλλο ενα καλωδιο.....(ενσωματομεν0) δεν το λεω για την τιμη του καλωδιου αλλα για το μπλεξιμο με καλωδια
Βρε άνθρωπε... αν έχεις τόση ανάγκη από pedal, περίμενε το G6/7/9, δεν ξέρω πως θα το πούνε, που θα κυκλοφορήσει σίγουρα στο εγγύς μέλλον.

Το συγκεκριμένο λόγω προδιαγραφών ΕΠΡΕΠΕ να είναι έτσι. Όπως πρώτα κυκλοφορεί το κανονικό hatchback αυτοκίνητο και μετά το station wagon.  ;)

Kokakias είπε:
Αν έπαιζες με πεταλάκια θα καταλάβαινες ότι το να πας σε λαιβ και το μόνο που θα έχεις να συνδέσεις είναι ένα καλώδιο ενός expression σε ένα πολυεφε είναι ΠΟΛΥ πρακτικό  ;D ;D ;D ;D

Επίσης , το G3 φαίνεται υπερβολικά ενδιαφέρον (δεν είχα ιδεά πως υπάρχει  :P ) και είναι σαν να περιέγραφες αυτό που ήθελες  :)  ;).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back