- Πόντοι
- 28
Με τι ηχεία ακούς από τον υπολογιστή σου; Όπως και να το κάνεις αν δεν έχεις κάτι σε στυλ studio monitor δύσκολα να συγκριθεί το αποτέλεσμα του guitar rig με οποιονδήποτε ενισχυτή
σύμφωνα με το manual, υπάρχει προσομοίωση που λειτουργεί μόνο από την LINE/PHONES έξοδο...Mistral είπε:Καλησπέρα κι απο μενα.
Εχω την boss me 50. Ειναι αρκετά παλιά, δεν διαθέτει προσομοιώσεις ενισχυτών, οποτε πρεπει να παίξει είτε μπροστα απο ενισχυτή είτε στο loop για delay / chorus κλπ. Απο εκει και πέρα και η δικιά με εμπειρία απο το πολυεφφε αυτο δεν ειναι κ η καλύτερη για σύνδεση σε υπολογιστη. Σε ενισχυτή ειναι πολυ καλη. Σε σύνδεση με κάρτα σε pc ομως οχι.
Αυτα
Αρχηγόπουλο!! Άρα δεν είναι από εκεί το θέμα .jimaras4ever είπε:τα m-audio BX5a έχω νομίζω καλά είμαι
Συμφωνώ απόλυτα κι εχεις δίκιο πως αν δεν γίνει σωστά η σύνδεση δεν μπορούμε να ξέρουμε. Προσωπικά το εχω δοκιμάσει αυτο που λέει το manual με τα ίδια αποτελέσματα. Τελευταία μάλιστα, εκανα το εξής. Συνέδεσα την me 50 στο joyo American sound κι απο κατευθείαν στα monitor (συμπτωματικά τα Maudio bx5). Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Δοκίμασα επίσης να στείλω το σήμα κατευθείαν στην κάρτα αντί για τα monitors. Το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο.npap είπε:σύμφωνα με το manual, υπάρχει προσομοίωση που λειτουργεί μόνο από την LINE/PHONES έξοδο...
τώρα το πόσο αποτελεσματική είναι για να μειώσει το "χάντικαπ" της μη χρήσης ενισχυτή, δεν μπορώ να το ξέρω....
αυτό που είναι σίγουρο (και επιμένω αν δεν έχει γίνει ήδη) είναι ότι αν δεν δοκιμαστεί σωστά ως επιλογή, το συμπέρασμα θα είναι "λειψό" και ενδεχομένως αποπροσανατολιστικό...
- When you use the LINE/PHONES jack, the built-in
guitar-amp simulator lets you enjoy impressive guitar
sound, even with headphones.
- Use a special cable (the optional PCS-31) to send output
from the LINE/PHONES jack to equipment such as a
mixer. Using an ordinary cable will cause only the left-
channel sound to be output.
Σώπα ρε συ.mauromouris είπε:Ύστερα απ' όλα αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου, νομίζω ότι το gain booster είναι υπερβολή ;D
Ναι αλλά έχει και νόιζ γκέητ (άρχοντας) yolo O0fusiongtr είπε:Σώπα ρε συ.
Μια χαρά είναι, ειδικά όταν μπαίνει μετά τον ενισχυτή που έχει τα gain στο τέρμα και ένα screamer πριν, και μετά το διστόρσιο που είναι επίσης μετά τον ενισχυτή. ;D ;D ;D
Φίλως εγώ ξέρω το γουότερ γκέητ που ήταν σκάνδαλο.mauromouris είπε:Nαι αλλά έχει και νοιζ γκεητ (άρχοντας) yolo O0
Αυτό το νόιζ ρεδούκτιον το ίδιο δεν είναι με το γκέητ?fusiongtr είπε:Έχουμε εδώ στο νόιζ και νόιζ γκέητ?