- Πόντοι
- 18
Σίγουρα το θέμα της ταχύτητας είναι πολύ ωραίο, όλοι θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο γρηγορότερα γίνεται, αλλά ακόμα και επαγγελματικά να το δούμε το θέμα, οι γνωστοί παλιοί μηχανικοί δίσκοι έχουν χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικά στούντιο από την αρχή της ύπαρξης τους οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει (για μένα προσωπικά) θέμα του ότι αν δουλέψω με ssd θα έχω καλύτερα αποτελέσματα. Με λίγα λόγια η αξιοπιστία των μηχανικών μου αρκεί και δεν ρισκάρω την αξιοπιστία για την ταχύτητα η οποία δεν είναι και αργή στους μηχανικούς δίσκους.
Και δεδομένου του ότι δεν είμαι επαγγελματιάς στουντιάκιας αλλά και ώς φτωχός και άνεργος υπηρέτης της μουσικης τέχνης, ο ssd είναι πολυτελέστατη πολυτέλεια για άτομα σαν και εμένα. Και χρειάζομαι πολλάααααα γίγα χώρο.
Νέα ερώτηση. Ας υποθέσουμε ότι κρατάω τον ήδη σκληρό δίσκο του λαπτοπ ο οποίος είναι 120 γίγα, εγκαθιστώ σε αυτόν μόνο τα προγράμματα, λειτουργικό και αγοράζω έναν εξωτερικό σκληρό και τον συνδέω με usb 2.0, εάν ηχογραφώ στον εξωτερικό θα υπάρχει κάποιο θέμα λόγω του ότι είναι usb; Σε μηχανικό εξωτερικό αναφέρομαι και όχι ssd.
Και δεδομένου του ότι δεν είμαι επαγγελματιάς στουντιάκιας αλλά και ώς φτωχός και άνεργος υπηρέτης της μουσικης τέχνης, ο ssd είναι πολυτελέστατη πολυτέλεια για άτομα σαν και εμένα. Και χρειάζομαι πολλάααααα γίγα χώρο.
Νέα ερώτηση. Ας υποθέσουμε ότι κρατάω τον ήδη σκληρό δίσκο του λαπτοπ ο οποίος είναι 120 γίγα, εγκαθιστώ σε αυτόν μόνο τα προγράμματα, λειτουργικό και αγοράζω έναν εξωτερικό σκληρό και τον συνδέω με usb 2.0, εάν ηχογραφώ στον εξωτερικό θα υπάρχει κάποιο θέμα λόγω του ότι είναι usb; Σε μηχανικό εξωτερικό αναφέρομαι και όχι ssd.