"I would like to make friends with you' date=' and give you a good price. So my cost is cheaper than others"
Θα τους κάνουμε παρέα τους friends?
Κλασσική απάτη που βασίζετε στο να σου την φάει από τα μεταφορικά![/quote']
Ρε παιδιά, και 300 Ευρώ που είναι τα μεταφορικά, πάλι απέχει πολύ από τα... 2300 που κοστίζει η κιθάρα!!
Μήπως είναι πράγματι φωτογραφία που λέει ο Νίκος;; 8O
Να τι μου απάντησε ο Κινεζούλης όταν τον ρώτησα τι πράγμα είναι αυτό:
hi friend
i am very sorry to tell you that this is a mimic one not the ORIGINAL welcome you to buy it
best wishes
Δηλαδή, άμα σου έλεγε ότι δεν είναι mimic θα το σκεφτόσουνα; 8O
Δηλαδή' date=' άμα σου έλεγε ότι δεν είναι mimic θα το σκεφτόσουνα; 8O[/quote']
:lol: :lol: :lol:
Τι εννοείς, να την αγοράσω;;
Και βέβαια όχι! Απλώς μου έκανε εντύπωση το τι σκαρφίζονται οι Κίτρινοι για να πουλήσουν! 8O
Απίστευτοι είναι οι μάγκες...
εδω που τα λεμε πιο ηλιθιος ειναι αυτος που πιστευει πως με 300 ευρω θα παρει γνησιαPRS-SUHR-GIBSON απο οσο κλεφτης ειναι ο κινεζος :wink: :wink:Με τα καραγκιοζιλίκια αυτά αυτοί οι ΚΛΕΦΤΕΣ καταστρέφουν όσους κακομοίριδες Κινέζους κλπ κλπ θέλουν όντως να κάνουν μια φυσιολογική πώληση. Τι να πει κανείς.......
ελα μου ντε...εδω που τα λεμε πιο ηλιθιος ειναι αυτος που πιστευει πως με 300 ευρω θα παρει γνησιαPRS-SUHR-GIBSON απο οσο κλεφτης ειναι ο κινεζος :wink: :wink:Με τα καραγκιοζιλίκια αυτά αυτοί οι ΚΛΕΦΤΕΣ καταστρέφουν όσους κακομοίριδες Κινέζους κλπ κλπ θέλουν όντως να κάνουν μια φυσιολογική πώληση. Τι να πει κανείς.......
χαχααχαχααχαχαχ, true :lol:εδω που τα λεμε πιο ηλιθιος ειναι αυτος που πιστευει πως με 300 ευρω θα παρει γνησιαPRS-SUHR-GIBSON απο οσο κλεφτης ειναι ο κινεζος :wink: :wink:Με τα καραγκιοζιλίκια αυτά αυτοί οι ΚΛΕΦΤΕΣ καταστρέφουν όσους κακομοίριδες Κινέζους κλπ κλπ θέλουν όντως να κάνουν μια φυσιολογική πώληση. Τι να πει κανείς.......