Ποιος ειναι ο πιο καταληλλος καβαλαρης?

Για ποιό λόγο πιστεύεις ότι η γέφυρα δεν είναι αντάξια του υπόλοιπου οργάνου?

Αν όντως έχεις καταλήξει σε αλλαγή bridge κ όχι κάτι άλλο (πχ. μαγνήτες),

τότε αυτό είναι απ' τις καλύτερες επιλογές -αν όχι η καλύτερη-.

Βγαίνει και σε μαύρο και πιστεύω θα ταιριάζει τέλεια στο μπασσάκι σου!

Μαγνητες εχω αλλαξει...Εχω βαλει emg..ειναι αρκετα καλοι..απλα επειδη δν υπαρχουν πολλα λευτα για να παρω καινουριο μπασσο, τουλαχιστον να βελτιωσω αυτο...

Υπάρχει ένας τρόπος να ακουστεί καλύτερα το μπάσο σου, και μάλιστα είναι ανέξοδος. Λέγεται "εξάσκηση".

kwstas79 είπε:
Υπάρχει ένας τρόπος να ακουστεί καλύτερα το μπάσο σου, και μάλιστα είναι ανέξοδος. Λέγεται "εξάσκηση".
Λεω κατι και καποιος αντι να βοηθησει αμεσως μου την λεει και λεει κατι που δν ξερει αν αληθευει αλλα το λεει για να φανει.Ξερω δν ειναι καταληλα λογια αυτα αλλα ΕΛΕΟΣ γιατι μου την πεφτεις

Πρωτον, αν το μπασσο δεν παιζει καλα κι ακουγεται "ψοφιο" τοτε μπορει οι χορδες να ειναι "νεκρες". Ενα καινουργιο σετ συνηθως εκπλησσει πολυ ευχαριστα. Μετα αναζητησε εναν καλυτερο ηχο ΣΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΟΥ γιατι το προβλημα ΙΣΩΣ να ειναι εκει (κι αφου λες οτι εβαλες EMG, αληθεια μηπως δεν εχουν αρκετη μπαταρια?). Αν παρολα αυτα συνεχιζεις να σε ενοχλει κατι ψαξου με κανα πεταλακι.

Το μπασσο, σε καμμια περιπτωση δεν φταιει σε τιποτα ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν δεν σε βολευει το μπρατσο. Ολα τα αλλα διορθωνονται  ;)

(και να φανταστεις οτι ειμαι κιθαριστας ε?  ;D)

Playloud φιλε μου σε ευχαριστω..Ενισχητη εχω καλο..εναΝ warwick sweet 1.5 ειναι πολυ καλος..Δεν ειναι οτι υπαρχει προβλημα τελος παντων , και μπαταριες εχω και χορδες καινουριες εχω ολα ειναι οκ.Απλα ειναι οτι θελω να βελτιωσω το μπασσο αυτο..και πιστευω οτι μια καινουρια γεφυρα θα ηταν καλο να εγκατασταθει...Σε ευχαριστω και παλι... :) :) :)

Γνωμη μου, ειναι περιττο. Καμμια γεφυρα δεν ειναι ΤΟΣΟ υπευθυνη για τον τελικο σου ηχο. Οπως ειπα και πριν, ΜΑΘΕ καλα τα μηχανηματα σου, ξεζουμισε τα, ωστε ανα πασα στιγμη να κανεις (σχεδον) ο,τι θελεις με αυτα και να "βγαζεις" ο,τι ηχους θες ΕΣΥ. Πιστευω πως εκει ειναι το ζητημα

Εχεις μεγαλο δικιο εδω..Σε ευχαριστω και παλι:):):)

Με τον ηχο ομως δν εχω ιδιετερο προβλημα..απλα θελω να ειναι και πιο καλο στο παιξιμο..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back