- Πόντοι
- 38
φιλε μου η τζακσον που κοιτας ειναι πιο χαλια απο απο το χαλι.. ειναι πολυ ωραιες σε σχημα οκ και σε στυλ αλλα οταν την δεις απο κοντα και παιξεις και με την επιφων θα καταλαβεις την τεραστια διαφορα που υπαρχει μεταξυ κιθαρων και σκουποξυλων...η τζακσον ολες αυτες δεν ειναι ουτε λιγο καλυτερες απο την σκουαιερ που εχεις.... ουτε ενα μικροσκοπικο εκατοστο καλυτερες απο αυτην που ειδη εχεις...προσπαθω να σε αποτρεψω απο το να κανεις ενα ολαιθριο λαθος που θα σου ωσει προσχερη χαρα για 15 μερες οταν θα την πρωτοπαρεις και στην συνεχεια σιγα σιγα μολις ποιασεις και καμια αλλη κιθαρα θα προσπαθεις να την πουλησεις... εχω την ρρ3 που εχει τα διπλασια λεφτα απο αυτην που θες να παρεις και παλι σου λεω οτι δεν ειναι και το πιο ποιοτικο οργανο... αν δεν μπορεις προς το παρων να δεις τις επιφων που ειναι αψογη λυση παρε τον ενυσχητη και αν σε καλυπτει η σκουαιερ σαν σχημα κατασκευη κτλ βαλε emg . μονο ομως αν σου αρεσει σαν κιθαρα αν οχι πουλα την και παρε αλλη. παντως οχι την τζκσον... η επιφων ειναι απο μαονι , σετ νεκ , με γκροβερ κλειδια , και καλους μαγνητες που παιζουν τα παντα... αυτες που κοιτας δεν εχουν ξυλα , δεν εχουν κλειδια , δεν εχουν μαγνητες... μονο σχημα και ονομα εχουν...θα το μετανιωσεις...εξαλλου η επιφων εχει 400 ευρω καινουρια... εγω την δικια μου την πηρα 250 απο αγγελεια εδω στον νοιζ με θηκη σκληρη και ζωνη αυθεντικη γκιμπσον απο ενα παλικαρι να ειναι καλα και την ειχε καλυτερη και απο καινουρια.....αυτα... απο εκει και περα η επιλογη ειναι δικη σου...