- Πόντοι
- 1
τσέκαρε τον VOX AD50VT-XL είναι πολύ καλός για μέταλ(μιλάμε για πολύ βρώμα ;D,αυτόν έχω και ξέρω)μπορείς να τον ακούσει στο παρακάτω βιντ ή στο guitar store(εξάρχεια) ;D
Οχι με το MG παναγια μου αμα ελεγα κατι τετοιο επρεπε να με αποκεφαλισετε.Συγκριτκα με τον randall to ειπα γιατι ημουν αναμεσα στους 2 και πηρα τον randall γιατι απλα καμια σχεση.zithon είπε:Σε σχεση με τον MARSALL MG που προτεινε??? ???εισαι πολυ σιγουρος γι ' αυτο? :![]()
Vrass είπε:Η Marshall βγάζει καταπληκτικους ενισχυτές που έχουν καθορίσει τον σκληρό ήχο σε πολύ σημαντικό βαθμό. Πάνω από τους μισούς δίσκους rock & metal έχουν γραφτεί με Marshall και χρησιμοποιούνται και στα live κατα κόρον. Αυτό όμως αφορά τα πιο ακριβά μοντέλα που είναι πολύ μακριά από το budget που συζητάμε.![]()
+45*(log45-34/35) ;Dzithon είπε:εγω τον αναφερα και ο διλος πιο πανω ειπε οτι ειναι ο πιο αισχρος απο ολους τους ενισχυτες που εχει ακουσει.....ΗΜΑΡΤΟΝ! Οσο για τους marsall σιγουρα υπαρχουν κεφαλες που τα σπανε αλλα......μπορουν να παιξουν πολυ καλα μεχρι και death metal με καταλληλα πεταλια και μονο αν θελεις εναν πιο παλαιοthrashαδικο ηχο,για συχρονο metal δεν ειναι και το καλυτερο.....σκεψου οτι ο Azagthoth των morbid angel παιζει παντα με marshall,αλλα ο ηχος του εχει εκεινη τη συγκεκριμενη χροια των 80's....
Κατ'αρχην να τονισω πως με αυτα τα λευτα, τον ηχο απο αυτες τις μπαντες δεν τον πετυχαινεις ευκολα, οποτε θα πρεπει να συμβιβαστεις με κατι καπως χειροτερο... ;Dnickkk είπε:...pantera,damageplan,death,lamb of god,slayer,morbid angel,decapitated,arch enemy,black label society ......
Πεστο βρε αδερφε πως εχεις και POD... Τελοσπαντον, λαμβανοντας υπ'οψη το POD, εχεις 2 επιλογες: Ειτε θα αγορασεις εναν λαμπατο με καλα καθαρα και θα βαλεις το POD στο FX Loop, η θα πειραματιστεις με τα μοντελα ενισχυτων που εχει το POD μεχρι να καταληξεις σε καποιον ενισχυτη του οποιου ο ηχος κ χαρακτηρας θα σε καλυπτει, και μετα να μας ρωτησεις αν υπαρχει καποιος φτηνος ενισχυτης ο οποιος θα βγαλει παρομοιο ηχο με αυτον που διαλεξες. Να τονισω ομως το παρομοιο, γιατι αν πχ σου αρεσει ενας Triple Rectifier η ενας Diezel, με 400-500 € ενισχυτη δεν θα βρεις που να βγαζει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτους τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ( ;D ;D ) ηχους.ναι η αληθεια ειναι πως εχω ενα pod xt για εφε αλλα θα μ'αρεσε να εχει ενα-δυο και ο ενισχυτης![]()
Κατα την αποψη μου με το xt εισαι κομπλε.....απλα θες οπωσδηποτε εναν ενισχυτη με return πισω για να καταλαβεις ποσο καλυμμενος εισαι....nickkk είπε:ναι η αληθεια ειναι πως εχω ενα pod xt για εφε αλλα θα μ'αρεσε να εχει ενα-δυο και ο εμισχυτης![]()
Δοκιμασε πρωτα τον Bugera, και μετα ψαχνεις για αλλον...nickkk είπε:εχετε καμια προταση για λαμπατο;