Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ντραμερ?

Billy Cobham

Dave Weckl

Buddy Rich

.....

......

.....

kai to fainomaino

Tony Royster jr. etwn 21

paizei drums apo 3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω αλλαξει αποψεις!!!danny carey θεος!john bohnam επισης!gene hoglan παναγια μου!!!

Ringo Starr

Lars Urlich

Danny Carey

John Bonham

Roger Taylor

Tre Cool 8O

Νίκος Σιδηροκαστρίτης

Και βεβαίως.... Tommy Lee (μαζί με την Pamela, όμως! :lol: :lol: )

Derek Roddy

Nickolas Barker

Hellhammer

Ο τυπος που παιζει στους Dew Scented

Richard Christy

Επίσης απίστευτοι είναι και οι δικοί μας Φώτης Μπενάρντο (πρωην INNERWISH και NIGHTRAGE) και Κόλλιας (πρωην NIGHTFALL και νυν NILE).

Η ζωή είναι μετα τα 200... BPM !! (χωρίς παρεξήγηση για του βιρτουόζους της τζαζ κ φιούζιον κλπ για τους οποίους ρέφω τον ίδιο σεβασμό)

Richard Christy
Respect!..στους Iced Earth μαλιστα ηταν και πολυ ''μελωδικος'' :P

Επισης...Steve Asheim!

Ακουω αυτες τις μερες (για 100η φορα) ξανα το ντεμπουτο των Deicide...Φανταστικος drummer...απιστευτοι ρυθμοι! :twisted:

(οχι μονο οσον αφορα την ταχυτητα... :roll: )

travis barker (blink 182) apla akoyste ton....kai deite ton...

erik sardin(nofx)

danny carey(tool)

ανοιξες ενα θεμα που συζητιεται συνεχως σε παρεες και γινονται παντα φασαριες για τις αποψεις του καθενος.πρωτον, αναλογα για τι ειδους μουσικη παιζει ο ντραμερ! φυσικα οι jazzιστες δυσκολα πιανονται. οι μεταλλαδες τα σπανε και καλα κανουν και δεν κοιτουνε τοσο να εχουν αψογη τεχνικη. με τετοια τραγουδια θελεις να τα δωσεις ολα. δυστυχως εδω στην ελλαδα δεν υπαρχουν αξιολογα ωδεια που να βγαζουν κιθαριστες ντραμερ κ.α. να σκεφτει κανεις οτι η ηλεκτρικη κιθερα δεν ειναι καν αναγνωρισμενη απο το κρατος και δεν περνεις πτυχειο! υπαρχουν ομως και ελληνες ντραμερ οπως ο καπιλιδης που με την αγαπη του για τα ντραμς καταφερε τοσα! ασχετο αλλα εγω ακουω περισσοτερο death metal και οποιος ξερει τον p. sandoval (morbid angel) μπορει να καταλαβει οτι ηρθε απο αλλο πλανητη. και για την τεχνικη και για την συνθεση!τοσα χρονια στο κουρμπετι....

Λοιπόν εγώ ψηφιζω τους παρακάτω:

Mike Portnoy (ο καλύτερός μου)

Daniel Erlandsson

Ludwig Witt

Steve Smith

John Bonham

Mike Terrana (A-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟΣ)

Τhomen Stauch

Joe Nevolo

Jason Rullo

Nick Mason

και πολλούς, μα πάρα πολλούς, άλλους......

Ε δεν θα κρατηθώ. Πάρτε ένα βίντεο του terrana για να μάθετε πώς παίζεται το όργανο (πλάκα κάνω :D )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back