Αδεια χρειάζεται σίγουρα μιάς και όπως και'νάχει δεν παύει να είναι επιχείρηση.Θα πας μιά βόλτα απο την εφορία και θα στα πουν αναλυτικά.Το άλλο για το οποίο ειμαι σίγουρος είναι ότι μιάς και δεν θα χορηγείς αναγνωρισμένα διπλώματα δεν υποχρεούσαι να έχεις καλλιτεχνικό διευθυντή (κάτοχο πτυχίου Σύνθεσης δηλαδή) όπως υποχρεούνται τα ωδεία.
Μετά από 13 χρόνια είδα την απορία σου musurgio. Τι έγινε τελικά τα κατάφερες; Θέλω και εγώ να κάνω ένα μουσικό εργαστήρι. Έχω τον χώρο, εφοριακα μου είπε ο λογιστής δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη στο αν χρειάζεται άδεια. Φοβάμαι πως θα με κυνηγήσει το ωδείο της περιοχής.
Καλως ήρθες @Kornilia, αν και το μέλος που άνοιξε το θέμα έχει καιρό να δημοσιεύσει, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι συμβαίνει στο θέμα αυτό αν ξέρει κάποιος να μας διαφωτίσει. Βέβαια, υπάρχει απάντηση αλλά καλό είναι να διασταυρωθεί.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.