Όσο ζούμε ελπίζουμε...!!!geodimitri είπε:Mesa Boogie Mark V...κρίμα που (μάλλον) δε θα τον αποκτήσω ποτέ. :'( ;D
Με τον τρόπο περιγραφής με κάνεις να θέλω και φεντερι...-Kαψούρα μόνο φεντερι.Σκαστο και λιγο βρωμια στα δοντια .Twin.
ψαξε στο ebay...με 2-3 εκατοσταρικα θα γινει ευκολα δικος σου.Θα θελα να γύρναγα το χρόνο πίσω αλλά να είχα και λεφτά να τον αγοράσω...
Σου απαγορεύω να ξαναγράψεις σε αυτό το thread. ;D ;D ;DNicolasAth72 είπε:
Έχω, αλλά είναι υβριδικός.stamkosk είπε:Πάνε πάνω από 20 χρόνια που είχα παίξει σε έναν Musicman στο Studio. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια γλύκα από κανέναν άλλον. Θα θελα να γύρναγα το χρόνο πίσω αλλά να είχα και λεφτά να τον αγοράσω...
Ολοι λαμπατο τελικο και τραντζιστορ προενισχυση εχουν,εξαιρετικοι ενισχυτες αν ο πολυ καθαρος ηχος ειναι ο στοχος σου,ταμαμ για funk & country.Nestoras είπε:Έχω, αλλά είναι υβριδικός.![]()
Έχει και μια 12ax7 για το "boost" channel. Eξαιρετικός είναι και με EV, αλλά δεν είναι πρέπον να προτείνουμε ενισχυτές που δεν είναι full λάμπα.Superfunk είπε:Ολοι λαμπατο τελικο και τραντζιστορ προενισχυση εχουν,εξαιρετικοι ενισχυτες αν ο πολυ καθαρος ηχος ειναι ο στοχος σου,ταμαμ για funk & country.
Και στα ρεύματα;Nestoras είπε:αλλά δεν είναι πρέπον να προτείνουμε ενισχυτές που δεν είναι full λάμπα.![]()
Ω ναι και οι δύο είναι υπέροχοι- Το να τους βρίσκεις κάπου στημένους για να παίξεις είναι φανταστικό.audiokostas είπε:Και από πραγματικούς ενισχυτές (να παίζω, όχι να αποκτήσω)....
Όποιο από τα δύο αδελφάκια να ναι... ;D