Ποιος ενισχυτής είναι η καψούρα σας?

Αυτος....

Twin_front01.jpg

geodimitri είπε:
Mesa Boogie Mark V...κρίμα που (μάλλον) δε θα τον αποκτήσω ποτέ.  :'( ;D
    Όσο ζούμε ελπίζουμε...!!!     

Kαψούρα μόνο φεντερι.Σκαστο και λιγο βρωμια στα δοντια .Twin.
                      Με τον τρόπο περιγραφής με κάνεις να θέλω και φεντερι...-:)                               

Ενα ραδιόφωνο αντίκα παγκόσμιας λήψης Vega με το γνωστό ματάκι(φωτεινή ένδειξη οτι 'επιασες τον σταθμό τότε δεν υπήρχαν τα led). ;D

Το πούλησε τότε ο πατέρας μου χωρίς να με ρωτήσει(είχε απηυδήσει ;D) ήταν ο πρώτος μου ενισχυτής, και είχα κάνει και μόντα! έκοψα το καλώδιο της κιθάρας έβγαλα το βύσμα  και έβαλα 2 ''μπανάνες''(ακροδ) τις κάρφωσα πίσω στην υποδοχή και γκράααανκ, παραμόρφωνε κιόλας, μια λάμπα εξόδου είχε,την έβλεπα από πίσω γιατί ήταν μισοανοιχτός ο δέκτης.

Μ'αυτό έστειλα....μια γριά  ;D(ήταν κακιά) μόλις χαμήλωνα την ένταση άκουγα τις κατάρες της!! το ράδιο ακουμπούσε στον τοίχο του διπλανού διαμερίσματος  ήταν εξ'επαφής ;D

Πάνε πάνω από 20 χρόνια που είχα παίξει σε έναν Musicman στο Studio. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια γλύκα από κανέναν άλλον. Θα θελα να γύρναγα το χρόνο πίσω αλλά να είχα και λεφτά να τον αγοράσω...

Την "καψούρα" μου Tweed Deluxe 5Ε3την έφτιαξα, (thank you very much Γιώργη) αλλά δεν το κρύβω ότι τα σάλια κυλάνε (έστω και υποσυνείδητα) όταν σκέφτομαι έναν Matchless Cobra ή έναν Suhr Jim Kelley Combo .... και καμιά δεκαριά άλλους  ;D

NicolasAth72 είπε:
πρόσφατα πουλήθηκε ένας τέτοιος στο ebay...

http://hiwatt.org/HiwattStory/images/Dr405-s.jpg
Σου απαγορεύω να ξαναγράψεις σε αυτό το thread.  ;D ;D ;D

(Όχι τόσο γι' αυτό που πόσταρες όσο γι' αυτό που έχεις  ;)).

stamkosk είπε:
Πάνε πάνω από 20 χρόνια που είχα παίξει σε έναν Musicman στο Studio. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια γλύκα από κανέναν άλλον. Θα θελα να γύρναγα το χρόνο πίσω αλλά να είχα και λεφτά να τον αγοράσω...
Έχω, αλλά είναι υβριδικός.  :o

Peavey Classic 50 2x12 (που έχω)

και Fender Hot Rod Deluxe (που θα πάρω κάποια στιγμή  ;D)

και θα μου πεις τώρα εσύ..."καλά ρε φίλε, εκεί έξω  υπάρχουν τόσα μηχανήματα και εσύ μας λες ενισχυτές των 1000 ευρώ"

Αυτό είναι ένα από τα λίγα καλά άμα δεν έχεις ακούσει πολλούς ενισχυτές.

Nestoras είπε:
Έχω, αλλά είναι υβριδικός.  :o
Ολοι λαμπατο τελικο και τραντζιστορ προενισχυση εχουν,εξαιρετικοι ενισχυτες αν ο πολυ καθαρος ηχος ειναι ο στοχος σου,ταμαμ για funk & country.

Superfunk είπε:
Ολοι λαμπατο τελικο και τραντζιστορ προενισχυση εχουν,εξαιρετικοι ενισχυτες αν ο πολυ καθαρος ηχος ειναι ο στοχος σου,ταμαμ για funk & country.
Έχει και μια 12ax7 για το "boost" channel. Eξαιρετικός είναι και με EV, αλλά δεν είναι πρέπον να προτείνουμε ενισχυτές που δεν είναι full λάμπα.  :P

Nestoras είπε:
αλλά δεν είναι πρέπον να προτείνουμε ενισχυτές που δεν είναι full λάμπα.  :P
Και στα ρεύματα;

Αν είναι να ανακαλέσω τον ένα από αυτούς που πρότεινα.

Εξάλλου και με τον Cobra μόνο, καλύπτομαι.  ;D

amp-cobra-01.jpg

Και από πραγματικούς ενισχυτές (να παίζω, όχι να αποκτήσω)....

IMG_8942.jpg

Όποιο από τα δύο αδελφάκια να ναι... ;D

audiokostas είπε:
Και από πραγματικούς ενισχυτές (να παίζω, όχι να αποκτήσω)....

Όποιο από τα δύο αδελφάκια να ναι... ;D
Ω ναι και οι δύο είναι υπέροχοι- Το να τους βρίσκεις κάπου στημένους για να παίξεις  είναι φανταστικό.

Θα προσθέσω στο ντούο Ampeg τον Acoustic 360, τον οποίον όμως θα τον προτιμούσα με άλλες καμπίνες (ιδανικά Hartke)  ;D

3tlh.jpg

Mesa boogie mark V

Voc ac 30 cc1

Bad cat - οποιονδηποτε μονο και μονο για το ονομα!! ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back