Ποιον Marshall προτιμάτε?

Για hard rock/metal (αλλα χωρις απολυτο περιορισμο εκει) εγω ψηφιζω 2203,SL-x,Jubillee/Slash,6100. Μολις ωριμασω λιγο θα αρχισω να κοιταω και JTM και τους 18ρηδες. Α και να προσθεσω - χωρις βεβαια να εχω πολυακουσει jtm και plexi - ο vintage modern με εχει ενθουσιασει. Αρχισαν τα blues να βγαινουν απο μεσα μου  ;D

Όταν με κάποιο θαυματουργό τρόπο καταφέρω και ακούσω ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ενισχυτές, θα επανέλθω να πω τη γνώμη μου  :P

εγω ψηφισα JVM γιατι ειναι ο  ποιο ευελικτος marshall που εχω παιξει...πραγματικα χρησιμο εργαλειο...

Θα θελα να ξερα ποιος ψηφισε τον model four ?

Μονο Scolnick και ο John 5 τον χρησιμοποιουν σε ολον τον κοσμο  ;D

Ελα ντε!!!!!

Ο πιο ψευτικος marshall που εχω παιξει ποτε.

Δεν επρεπε να τον βαλω καν στην ψηφοφορια.

λεγεται Mode four και υποτιθεται οτι ειναι ο πιο "μεταλ" απ οσους παρατιθενται στην ψηφοφορια (μου φαινεται)...οταν ξεκινησε να τον λανσαρει η μαρσαλ θυμαμαι κατι διαφημισεις σε περιοδικα που φαινοταν οτι τον πηγαινε για πιο "χεβυ" πραγματα...εγω παντως που τον εχω ακουσει σε στουντιο μου φαινεται πολυ κομπλε..

Ναι μωρε ενταξει mode μου ξεφυγε εκ παραδρομης ενα L ! Σε ποιο studio τον εχουν ? Και μενα μου ψιλοαρεσει αλλα ειναι πολλα τα watt για να πουλησει στον συνηθισμενο home κιθαριστα

ZIKO είπε:
Ναι μωρε ενταξει mode μου ξεφυγε εκ παραδρομης ενα L ! Σε ποιο studio τον εχουν ? Και μενα μου ψιλοαρεσει αλλα ειναι πολλα τα watt για να πουλησει στον συνηθισμενο home κιθαριστα
στουντιο Π στην κεντρικη πλατεια ηλιουπολης

Εγώ παίζω με ένα tsl100 head , αλλά προτιμώ vintage modern ! ( αλλά άντε να βρείς κάποιον να στον ανταλάξει ή να στον πουλήσει  :'( )

Μεγιές Παναγιώτη !!!

Ομορφος είναι,ελπίζω να παίζει καλά  :D

JMP δεν είχες ??

ειχα 1987χ...το ενα καναλι ειναι οπως στους πλεξι..το δευτερο ειναι cascade mode...δυστυχως πρεπει να περιμενω καμια βδομαδα να τον δοκιμασω...ρε παιδια εχει απο πισω επιλογες 230v,220v ποια να διαλεξω απ τις 2 για ευρωπη? και οι 2 πρεπει να παιζουν...

ειναι η μοντα που ζητησε ο ραντι απο την μαρσαλλ που δινει τον χαρακτηριστικο του ηχο...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back