- Πόντοι
- 6
θέλω να πάρο ένα diezel και θέλω να πάρο τον καλύτερο diezel. άγριο. Herbert η Vh4? ακούω συμβουλές
thnx
thnx
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
όσο για soldano, εμενα προσωπικά δεν μου λένε κάτι. έχω παίξει με "παραπολους" ενισχυτές και θα έλεγα ότι στην top λίστα μου είναι ο Μπόγκνερ, ο orange και ο diesel. όλοι για διαφορετικούς λόγους. πιστεύω "οτινε" υπερβολή ο θόρυβος για τους soldano ( ταπεινή μου γνώμη)Johnie Darko είπε:Ο Ηerbert μπορει να βγαλει πιο πολυ και πιο brutal gain αν αυτο θες. Ο Einstein εχει πιο Hard rock/classic metal ηχοχρωμα αλλα επισης μπορει να βγαλει πολυ gain. Απλα αν θες πιο "μοντερνο" ηχοχρωμα, μαλλον σε βλεπω να κοιταζεις προς Herbert. Ο VH4 ειναι πολυ καλος αλλα νομιζω οτι ακουγεται λιγο πιο "sterile" σε σχεση με τους αλλους 2.
Παντως σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν κι αλλοι κορυφαιοι ενισχυτες περα απο τους diezel. Εγω πχ θα προτιμουσα εναν Soldano superlead αλλα και παλι οχι για μοντερνο metal κτλ. Εξαρταται τι παιζεις και πως το παιζεις...
Και οι τρεις Diesel (VH4, Herbert, Einstein) δεχονται διαφορετικες τελικες λαμπες (EL34, 6L6, 6550, ΚΤ66, KT77, KT88). Οι λαμπες και το ποσο θα τις pushαρεις στο bias σε συνδιασμο με καμπινα και μεγαφωνα μπορουν να δωσουν πολλους διαφορετικους ηχους. Ολοι ειναι ποιοτικοι ενισχυτες (ηχητικα & κατασκευαστικα) με τον Einstein να εχει πιο κλασικο ηχοχρωμα, τον Herbert να εχει πιο μοντερνο ηχοχρωμα και τον VH4 να ειναι καπου στη μεση. Αφου δε θες το gain παραπανω απο τη μεση βαλε και τον Einstein στη λιστα σου οπως επισης και τις πολυ καλες καμπινες της εταιριας (εχω ακουσει τη 2x12). Παρε τη κιθαρα σου, ακουσε τους και συζητησε το με τον Παναγιωτη.SonicBlister είπε:... Η χροιά και η ποιότητα του gain με ενδιαφέρει. και εκεί είναι που θέλω να ακούσω την σύγκριση σε αυτούς τους δυο...
Μα ακριβώς αυτό σου λέω κι εγώ.. ;D..Δεν υπάρχει καλύτερος/χειρότερος..Κάποιοι ακούν τον vh4 και τον θεωρούν τέλειο και άλλοι λένε οτι ο herbie έχει το απόλυτο gain κανάλι..Οι περισσότεροι δε,τους αγοράζουν όλους.. ;D ;D..και στο rig talk δεν μπορώ να βγάλω νόημα. ότι λέει ο πρώτος έρτε ο δεύτερος και λέει το αντίθετο