Ποιοι πατε στα σκυλαδικα?

εχω την εντύπωση  ( παρακαλώ διαψεύστε με αν κανω λάθος)

πως συνήθως οι εξαιρετικοί μουσικοί που παίζουν  στα σκυλάδικα είναι μεγαλωμένοι με

άλλα ακούσματα και λόγω βιοπορισμού  παίζουν σε σκυλάδικα και έχω ακούσει αρκετές ιστορίες (δεν συχνάζω σε σκυλάδικα οπότε μόνο ιστορίες έχω ακούσει) για στιγμές όπου μουσικοί βγαζουν γούστα

μεσα στα σκυλάδικα ( γονίδης με διπέταλο , δεν ημουν εκει , φίλος μου το  πε )

για στιγμές όπου μουσικοί βγαζουν γούστα μεσα στα σκυλάδικα
ναι ειναι στιγμες ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ κομπλεξισμου & επιδειξης "ολων αυτων που μαθαμε στα Μπερκλια και δεν μας αφηνουν να παιξουμε οι απαιδευτοι"  ;D....εκει ΟΝΤΩΣ πεθαινεις στα ΓΕΛΙΑ... ;D

ευτυχως ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ σοβαροι επαγγελματιες του χωρου κανουν τετοια καραγκιοζιλικια.....

Superfunk είπε:
Καλη και η Παπαριζου αλλα εχει φυζικ Gastarbeiter  ;D ;D ;D...ασε που τα περισσοτερα ασΘματα της ειναι ψιλοχαλια...(σαν και αυτο που παραθεσες  ;D)
Δεν ακουω Παπαριζου, αλλα το συγκεκριμμενο κομματι, που στα ψηλα τα σπαει. Πιστευω αν ηταν αμερικανικο θα ηταν παγκοσμια επιτυχια. Ας ηταν και κοντη με μουστακι, οποτε ερχεται αυτο το κομματι στο ραδιο το δυναμωνω.

Minoru είπε:
εχω την εντύπωση  ( παρακαλώ διαψεύστε με αν κανω λάθος)

πως συνήθως οι εξαιρετικοί μουσικοί που παίζουν  στα σκυλάδικα είναι μεγαλωμένοι με

άλλα ακούσματα και λόγω βιοπορισμού  παίζουν σε σκυλάδικα και έχω ακούσει αρκετές ιστορίες (δεν συχνάζω σε σκυλάδικα οπότε μόνο ιστορίες έχω ακούσει) για στιγμές όπου μουσικοί βγαζουν γούστα

μεσα στα σκυλάδικα ( γονίδης με διπέταλο , δεν ημουν εκει , φίλος μου το  πε )
Ισχύει...

σε αρκετό βαθμό, ώρες ώρες σε υπερβολικό.

Όμως σχεδόν ποτέ ΚΑΝΕΙΣ δεν καταλαβαινει ΤΙΠΟΤΑ.

dimsonic..μηπως γνωριζεις την ιστορια ?...... ειχε ''επισκευθει'' ο μακαριτης ο κωνσταντινιδης τον[ επισης συγχωρεμενο ] ρωσσοπουλο στο σκυλαδικο που επαιζε και απο το βλεμμα του πρωτου....τρελλαινεται ο ρωσσο. κατεβαινει στη πιστα και σπαει τη στρατ που ειχε φερει απο το αμερικα..

dimsonic είπε:
Ισχύει...

Όμως σχεδόν ποτέ ΚΑΝΕΙΣ δεν καταλαβαινει ΤΙΠΟΤΑ.
εκτός αν στο ακροατήριο είναι νοιζάδες....

johnps είπε:
dimsonic..μηπως γνωριζεις την ιστορια ?...... ειχε ''επισκευθει'' ο μακαριτης ο κωνσταντινιδης τον[ επισης συγχωρεμενο ] ρωσσοπουλο στο σκυλαδικο που επαιζε και απο το βλεμμα του πρωτου....τρελλαινεται ο ρωσσο. κατεβαινει στη πιστα και σπαει τη στρατ που ειχε φερει απο το αμερικα..
κάτι στο περίπου μου έχουν πει.... (πάντα μου φαινόταν υπερβολή)

εγώ θυμάμαι πάντως που πήγαινα και πέφτανε κάτι εμβόλιμα θέματα a priori μέσα σε λαϊκά ή κάτι σπηντάτα ριφάκια κλπ....

(αλλά μόνο εγώ τα έπιανα και ο sf....  :-*)

Ωραίο το σχόλιο @κουφήλεοπαρδαλη για το ότι οι σκυλάδες παίρνουν τον εαυτό τους 100% στα σοβαρά καθώς και @superfunk για τα θέματα με το berkley  ;D.  Α, και δεν έχω πάει ποτέ σε σκυλάδικο αλλά δούλευα ως μουσικός οπότε δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο :)

Και μια άποψη μου : το progressive rock και fuzion κολλάει μέσα σε σκυλάδικο και βασικά είναι και αυτό που το διαμόρφωσε από άποψη αισθητικής στα 80ς 90ς απο τους ροκάδες μουσικούς (και το αποτέλεσμα είναι κιτς)

Εγώ έχω πάει μόνο τρεις φορές στη ζωή μου στο σκυλάδικο.

Δεν μου αρέσει:

Α. η καπνίλα

Β. το στριμωξίδι

Γ. η κοροϊδία (να πληρώνω ένα σωρό λεφτά για μπόμπες για να τα παίρνει η φίρμα και ο μαγαζάτωρ)

Δ. το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής (αν και γουστάρω παρεμβολές Διονυσίου, Ρίτας και σχετικών)

Ε. οι ώρες λειτουργίας

Τι μου αρέσει:

Α. Η όλη κουλτούρα - από ανθρωπολογικό ενδιαφέρον.

Β. Το νυφοπάζαρο, κωλοκούνημα, καμάκι.

Κατά τα άλλα...

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την φας σε οποιοδήποτε μέρος που συνωστίζεται λαός.

Είτε σκυλάδικο, είτε συναυλία , είτε γήπεδο…………… είτε club είτε όπως αλλιώς το λένε αυτό.

;D ;D ;D ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη ακου εδω εισαγωγη οι "λαικοι", ειδικα ο Σακης στην κιθαρα και ο Πανος με την δικαση (αν και προτιμω απ το 2:04 και μετα)

JimmySnail είπε:
Κουφη Λεοπαρδαλη ακου εδω εισαγωγη οι "λαικοι", ειδικα ο Σακης στην κιθαρα και ο Πανος με την δικαση (αν και προτιμω απ το 2:04 και μετα)

Εγώ θα ντρεπόμουν  να παίζω τέτοια και να το γυρνάω σε Κιάμο.

Η ξεφτίλα της ξεφτίλας...

RayDTutto είπε:
Εγώ θα ντρεπόμουν  να παίζω τέτοια και να το γυρνάω σε Κιάμο.

Η ξεφτίλα της ξεφτίλας...
Φυσικα, γιατι αν παιζανε dream theater στο Ελλαντα θα τα κονομαγανε χοντρα για να ζησουν τις οικογενειες τους και δε θα ειχαν αναγκη κανεναν Κιαμο.

JimmySnail είπε:
Φυσικα, γιατι αν παιζανε dream theater στο Ελλαντα θα τα κονομαγανε χοντρα για να ζησουν τις οικογενειες τους και δε θα ειχαν αναγκη κανεναν Κιαμο.
Δεν λέω ότι είναι ξεφτίλα να παίζουν σκυλάδικα.

Κι εγώ έχω παίξει.

Ξεφτίλα είναι να παίζουν Dream Theater μέσα στο σκυλάδικο και μετά να το γυρίζουν σε Κιάμο.

RayDTutto είπε:
Δεν λέω ότι είναι ξεφτίλα να παίζουν σκυλάδικα.

Κι εγώ έχω παίξει.

Ξεφτίλα είναι να παίζουν Dream Theater μέσα στο σκυλάδικο και μετά να το γυρίζουν σε Κιάμο.
Εχεις δικιο φιλε μου, καταλαβα λαθος. Δεκτη η αποψη σου αν και δεν συμφωνω  :)

τα καλά παιδιά πάνε στα ροκάδικα.

Τα κακά παιδιά σαν εμένα, ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ

χαχαχαχαχαχαχαχα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back