Ποιοι είναι εδώ απ'την Πατρα;

samy paraga είπε:
Φίλε έχεις το Τσίπρα ανάδρομο ,απ ότι μου έλεγε η Λίτσα Πατέρα ,όταν θα ευθυγραμμιστεί η σελήνη σου με τη Ντόρα τότε θα καλμάρεις  ;D ;D ;D
Εχω δικο μου προσωπικο αστρολογο φιλος..

Αμα ευθυγραμιστω σεληνιακως με Ντορα,θα κανω ροκ  καριερα. ;D

Αρα δεν εισαι ΠΟΝΤΙΟΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ) Wellcome to the canteen Σταυρος.
Με Ποντο καμια σχεση.Με Μεσσηνια,ναι.

Ειχα αμορε μια Καλαματιανη αλλα δεν πληρωνε ΑΕΠΙ και χωρισαμε..  ;D ;D

Εγω ξερω να πω οτι ετσι που το παμε θα βγουμε ΟΛΟΙ Πατρινοι στο τελος - κατσε και θα δεις  ;D ;D
Αφου ειναι θερμοκοιτιδα πολιτισμου... ;D

Αμα ιδιως εχεις γιαγια Χαλαντριτσανα...εισαι απο τον ομφαλο της γης... :P ;D

messalion είπε:
Εγω ξερω να πω οτι ετσι που το παμε θα βγουμε ΟΛΟΙ Πατρινοι στο τελος - κατσε και θα δεις  ;D ;D
Μessalion πατριδα αμα ψαξουμε την ιστορια των τελευταιων 100 ετων θα δουμε πολλα φυντανια της Ελληνικης πολιτικης (και οχι μονον ) σκηνης να εχουν καταγωγη απο τα μερη μας .Πιστευω οι κοντοπατριωτες μας να το ξερουν (πρωθυπουργοι ,δικτατορες κλπ) Το εχουμε στο αιμα μας ρε σεις πως να το κανουμε (παραλιακη πολη ειμαστε ..ανοικτα μυαλα ...εμποριο ..επικοινωνια κλπ)

Μονο που τα εχουμε θαλασσωσει τα τελευταια 50 χρονια καποιος μας ματιασε. ::)

Ο σχωρεμένος πρώην πεθερός μου -καλό ανθρωπάκι- ήταν απ την ορεινή Αχαία ,πιάνεται?  ;D ;D ;D

pericles είπε:
Μessalion πατριδα αμα ψαξουμε την ιστορια των τελευταιων 100 ετων θα δουμε πολλα φυντανια της Ελληνικης πολιτικης (και οχι μονον ) σκηνης να εχουν καταγωγη απο τα μερη μας .Πιστευω οι κοντοπατριωτες μας να το ξερουν (πρωθυπουργοι ,δικτατορες κλπ) Το εχουμε στο αιμα μας ρε σεις πως να το κανουμε (παραλιακη πολη ειμαστε ..ανοικτα μυαλα ...εμποριο ..επικοινωνια κλπ)

Μονο που τα εχουμε θαλασσωσει τα τελευταια 50 χρονια καποιος μας ματιασε. ::)
Η αληθεια ειναι οτι εχουμε βγαλει ΤΑ φυντανια κατω απο τ'αυλακι

Βλεπε

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82

samy paraga είπε:
Ο σχωρεμένος πρώην πεθερός μου -καλό ανθρωπάκι- ήταν απ την ορεινή Αχαία ,πιάνεται?  ;D ;D ;D
Απο πιο χωριο ηταν ο μακαριτης;

freerock1974 είπε:
Ειχα αμορε μια Καλαματιανη αλλα δεν πληρωνε ΑΕΠΙ και χωρισαμε..  ;D ;D
Τι λέει ωρέ !!! ;D ;D ;D

Να πω κι εγώ πως αν τελικά μαζευτεί επαρκής πατρινός noiz κόσμος γουστάρω με χίλια συνάντηση-jam-whatever !! :)

fusiongtr είπε:
Πες μου τώρα ότι εννοείς την Κλεο-Πάτρα! ;D ;D ;D ;D
Οχι, εκείνη ήταν Κλεονίκη. 8)

Καταγωγη απο μαμα-μερια απο Πατρα και εμενα 12 χρονια (96-08) εκει.

Δουλευα κυριως σαν rock dj και λιγοτερο σαν μουσικος εκει.

Μετραει;

Papalampraina είπε:
Καταγωγη απο μαμα-μερια απο Πατρα και εμενα 12 χρονια (96-08) εκει.

Δουλευα κυριως σαν rock dj και λιγοτερο σαν μουσικος εκει.

Μετραει;

Καλα δεν ειπαμε οτι ψαχνουμε και 3 γεννιες πισω για να πιστοποιησουμε ποιος ειναι απο Πατρα ;D ;D....ειπαμε...ολοι οι καλοι χωρανε ;)....αρκει να μενουν Πατρα ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back