Καποιο Moog-οειδες monosynth πρεπει να ειναι, ο ηχος ειναι συνηθισμενος για την εποχη και το ειδος των τραγουδιων. Δεν εχει καποιο εφε, απλα ο πληκτρας παιζει με το φιλτρο και το LFO. Θυμαμαι πιτσιρικας ειχα
(πρεπει να εχω ακομα) μια κασσετα με ενα live προγραμμα απο ενα "σκυλαδικο", η ηχογραφηση πρεπει να ηταν τελη 70s - αρχες 80s, οπου η μπαντα δεν ειχε καθολου μπουζουκι αλλα εναν πληκτρα α-πι-στευ-το!
Επαιζε με ενα ηχο τυπου Organ, καποιο Farfisa ή Orla ισως, το παιξιμο του ηταν πολυ μπροστα στον συνολικο ηχο και ο τυπος επαιζε απιστευτα σολο και συνοδευε με εναν εντελως "Rock" τροπο, οταν λεμε απιστευτος μιλαμε για απιστευτος. Οτι πιο extreme εχω ακουσει σε live ηχογραφηση τετοιου ειδους μουσικης, ακομα και τα πανηγυριοτικα κομματια που επαιζαν
("Παντρεμενοι κι οι δυο" κλπ) ειχαν ενα απιστευτο groove κι αυτο χαρη στον απιθανο αυτον πληκτρα που επαιζε "παπαδες". Ο τυπος λοιπον ειχε και ενα synth με παρομοιο ηχο σαν και το παραπανω κομματι, μονο που το "ξεφτιλιζε" παραπανω στο "
ιου-ιου". ;D
Ποτε δεν εμαθα ποιος ηταν ο τραγουδιστης και κυριως ποιος ηταν ο πληκτρας, η κασσετα δεν ηταν original και ο γειτονας που μου την ειχε δωσει δεν ηξερε λεπτομερειες για την μπαντα.
Θυμαμαι ειχα ξεπατικωσει εντελως το παιξιμο του πληκτρα, το τι ειχε τραβηξει το κακομοιρο μου DX21 δεν λεγεται...