Ποιο ηταν το μυστικο τη δεκαετια του 80?

Δεν χρειάζονται αφορισμοί.

Στη μουσική δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος. Δεν υπάρχει σχετικός και άσχετος.

Υπάρχουν οι Dire Straits και μετά όλοι οι υπόλοιποι.

Οντως Bill, δεν τους ξερει. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι ο Samy περα απο Deep Purple δεν ακουει πολλα... ;D

Waterfall-K είπε:
Οντως Bill, δεν τους ξερει. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι ο Samy περα απο Deep Purple δεν ακουει πολλα... ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Είστε απίστευτοι!

Τίποτα.

Ήθελα να πάω 4000 posts.

Συνεχίστε.

;D

Jazzjoker είπε:
Δεν χρειάζονται αφορισμοί.

Στη μουσική δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος. Δεν υπάρχει σχετικός και άσχετος.

Υπάρχουν οι Dire Straits και μετά όλοι οι υπόλοιποι.
+1.

LK είπε:
Τίποτα.

Ήθελα να πάω 4000 posts.

Συνεχίστε.

;D
Να πας με το Παπαδόπουλα ρε, μόνο μη ξεχάσεις να αφήσεις χαίτη και να φορέσεις σκαρπίνι με άσπρη κάλτσα............α και πούσαι βάλε και νδριμ θίατερ να δέσει το πράμα  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Να πας με το Παπαδόπουλα ρε, μόνο μη ξεχάσεις να αφήσεις χαίτη και να φορέσεις σκαρπίνι με άσπρη κάλτσα............α και πούσαι βάλε και νδριμ θίατερ να δέσει το πράμα  ;D ;D ;D
Όχι ρε, με παρεξήγησες.

Εγώ δεν τα ακούω αυτά

4001, είδες τι κατάφερες, μου χάλασες το συμβολισμό.

ΉμΑν ο νόμος 4000 (πού ήταν νομοθετικό διάταγμα βασικά  :P).

Τεντιμπόι.

LK είπε:
ΉμΑν ο νόμος 4000.
Βαγγέλη εσύ είσαι?

Είμαι η Ζωίτσα (έτσι με φώναζες τότε). ;D ;D ;D ;D ;D

Έμαθα ότι ο Βασίλης "έφυγε".

Υ.Γ. Ο Δαλιανίδης που είναι τώρα?

LK είπε:
Ήθελα να πάω 4000 posts.
Με πλησιαζεις επικινδυνα. :P Οπως και να'χει παντως, το γεγονος ειναι σημαντικο. Congrats και να τα 10.000σεις.
okay.gif

happy_birthday.gif

Παω για μπανακι εχοντας το TOTO - Live Fields (1999) να παιζει στο CD player. Ενα superb αποσπασμα παρακατω.

Bill (Tranto), ακου... ;)

;D ;D ;D

Όχι Δαλιανίδης.....Kallianides λέμε. ;D ;D ;D

Φχαριστώ Κώστα!  :P ;D ;D

LK είπε:
Όχι Δαλιανίδης.....Kallianides λέμε.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

TOTO - Live Fields
Ρε Κώστα αυτό δεν είναι κλασσικό δείγμα 80-ίλας καθότι fusion-ίζει επικίνδυνα. :D

Μαμεί! 8)

Waterfall-K είπε:
Bill (Tranto), ακου... ;)

Εξαίρετο!!Πάνω που είχα αφήσει την κιθάρα μετά από πολύωρο practice,την ξαναέπιασα!!Thanks a lot Waterfall-K!!! ;D

Ευτυχώς υπήρξε το πανκ και ο κομπειν.Ιδρώτας σπιντα αλητεία και ναι ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ,ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΝΑ ΠΙΑΣΟ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ και όχι σονατες ,ατελειωτα σολα και κουλτουρα να φυγουμε με γαλα και προδερμ.Συγνώμη αλλά δεν έχω ακούσει ουτε μισό τραγούδι απο θιατερ ,τι να λέει δηλ και επισής απεχθανομαι το ποπ μεταλ των 80,Δεν αισθανομαι να μου λειπει κατι.Αν δεν ηταν οι βελβετ και οι πανκηδες,η μουσικη θα ηταν ενα ατελειωτο σολο καποιου νταβραντισμενου κιθαριστα.Να γιατι δεν εγινα καλος παικτης τελικα,εκει που οι αλλοι ακουγανε μεολες και θιατερ εγω ακουγα stooges και dolls.που πσς κατακαημενε.Σορυ απο τους τεχνικους και 80ιτιες φιλους αλλα την μισω αυτη την μουσικη μαγκες.

οι κοκες και τ κακο γοστο αυτα ηταν τα μυστικα των 80ς 8)

samy paraga είπε:
Ωωωωωω ρε φίλως, πουλί σπάνιο οβίνδεο και παλιό, φαντάσου ο Γκίλαν είχε ακόμη ξανθό μαλλί  ;D ;D ;D
χουχου χουχααααα Σαμυ,δεν άντεξα με τέτοιο θρεντ.Ακου σλιζι ροκ εν ρολλ.καλά το Σλιζι το ροκ εν ρολλ που κολάει στη φάση.Αλλιως μας το μαθαν οι stones.Ενα μόνο.Αυτή η μουσική είχε πολύ γυναίκα για όλους ,οι φουκαράδες που παίζανε progressive στα 60-70ς μόνο κάτι μαλιάδες άπλητους είχανε ,και δεν τα λέω έγω οι ίδιοι τα λένε.

[Υπήρξε διαχωρισμός και διαγραφή προσωπικών επιθέσεων. Παρακαλώ για ηρεμία :) ]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back