- Πόντοι
- 36
εχει και αλλα οργανα εκει;;Το μαγαζάκι είναι στην παρασκευοπούλου ανάμεσα δελφών και κωνστ/πόλεως στη Θεσσαλονίκη.Το όνομα του μαγαζιού δυστυχώς δεν το συγκράτησα καθόλουxydoulis φοβερο σε ποιο παλιατζιδικο το βρηκες?![]()
εχει και αλλα οργανα εκει;;Το μαγαζάκι είναι στην παρασκευοπούλου ανάμεσα δελφών και κωνστ/πόλεως στη Θεσσαλονίκη.Το όνομα του μαγαζιού δυστυχώς δεν το συγκράτησα καθόλουxydoulis φοβερο σε ποιο παλιατζιδικο το βρηκες?![]()
Φαίνεται να παίρνει ένα τραπεζοειδές καπάκι που καλύπτει και το neck plate και την κοιλότητα της μπαταρίας, οπότε μπορεί απλώς να είναι προχειροδουλειά καθότι το σημείο αυτό δεν φαίνεται.Χμμμ...φαινεται πειραγμενο! 8O Στο σημειο που "πιανει" το μπρατσο με το σωμα...τι να πω...
Τι να σου πω? Δεν είδα κανένα άλλο όργανο εκεί πέραεχει και αλλα οργανα εκει;;Το μαγαζάκι είναι στην παρασκευοπούλου ανάμεσα δελφών και κωνστ/πόλεως στη Θεσσαλονίκη.Το όνομα του μαγαζιού δυστυχώς δεν το συγκράτησα καθόλουxydoulis φοβερο σε ποιο παλιατζιδικο το βρηκες?![]()
Φαίνεται να παίρνει ένα τραπεζοειδές καπάκι που καλύπτει και το neck plate και την κοιλότητα της μπαταρίας' date=' οπότε μπορεί απλώς να είναι προχειροδουλειά καθότι το σημείο αυτό δεν φαίνεται.[/quote']Χμμμ...φαινεται πειραγμενο! 8O Στο σημειο που "πιανει" το μπρατσο με το σωμα...τι να πω...
Το συμπέρασμά σου δεν το καταλαβαίνω απλά μου φαίνεται διαφορά κατασκευαστικής νοοτροπίας.Αλλιώς τα κατασκεύαζαν τότε χωρίς να γνωρίζουν τα ζητήματα εύκολης πρόσβασης.Πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψιν και την πιθανότητα να είναι χειροποίητο ή από κάποια βιοτεχνία της εποχής.
Η μπαταρία δεν παίρνει καπάκι? Θα κάνω ένα σκίτσο....Φαίνεται να παίρνει ένα τραπεζοειδές καπάκι που καλύπτει και το neck plate και την κοιλότητα της μπαταρίας' date=' οπότε μπορεί απλώς να είναι προχειροδουλειά καθότι το σημείο αυτό δεν φαίνεται.[/quote']Χμμμ...φαινεται πειραγμενο! 8O Στο σημειο που "πιανει" το μπρατσο με το σωμα...τι να πω...
Το συμπέρασμά σου δεν το καταλαβαίνω απλά μου φαίνεται διαφορά κατασκευαστικής νοοτροπίας.Αλλιώς τα κατασκεύαζαν τότε χωρίς να γνωρίζουν τα ζητήματα εύκολης πρόσβασης.Πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψιν και την πιθανότητα να είναι χειροποίητο ή από κάποια βιοτεχνία της εποχής.
Και τότε όταν έγραψαΒρε τρελέ σκιτσογράφε μια χαρά το έκανες το σχέδιο και μια χαρά το έχω αυτό το καπάκι απλά το έβγαλα για να φανεί που μπαίνει η μπαταρία. Νομίζω πως όποιος γνωρίζει τα ελάχιστα από ηλεκτρικά όργανα μπορεί να καταλάβει πως βιδώνει καπάκι στο συγκεκριμένο σημείο.
Φαίνεται να παίρνει ένα τραπεζοειδές καπάκι που καλύπτει και το neck plate και την κοιλότητα της μπαταρίας' date=' οπότε μπορεί απλώς να είναι προχειροδουλειά καθότι το σημείο αυτό δεν φαίνεται.[/quote']
Γιατί είπες ότι δεν το καταλαβαίνεις?
Επίσης, τι σημαίνει "διαφορά κατασκευαστικής νοοτροπίας.Αλλιώς τα κατασκεύαζαν τότε χωρίς να γνωρίζουν τα ζητήματα εύκολης πρόσβασης."Το συμπέρασμά σου δεν το καταλαβαίνω απλά μου φαίνεται διαφορά κατασκευαστικής νοοτροπίας.Αλλιώς τα κατασκεύαζαν τότε χωρίς να γνωρίζουν τα ζητήματα εύκολης πρόσβασης.Πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψιν και την πιθανότητα να είναι χειροποίητο ή από κάποια βιοτεχνία της εποχής.
Το να είναι χειροποίητο (ιδιοκατασκευή) το αποκλείω. Όπως επίσης το να προέρχεται από μικρή βιοτεχνία. Το πρώτο γιατί εκείνη την εποχή είναι πολύ απίθανο ένας Ρώσσος χομπίστας να είχε πρόσβαση σε πράγματα όπως pickguard διακόπτες μαγνήτες κλπ. Βιοτεχνίες δεν υπήρχαν.
Θεωρώ πιο πιθανό να είναι κατασκευασμένο από μεγάλη κρατική εταιρεία που έβγαζε πάσης φύσης μουσικά όργανα.
Μην αποκλειεις να ειχε καποιος την πολυποθητη προσβαση σε αυτα.. :lol:Το να είναι χειροποίητο (ιδιοκατασκευή) το αποκλείω. Όπως επίσης το να προέρχεται από μικρή βιοτεχνία. Το πρώτο γιατί εκείνη την εποχή είναι πολύ απίθανο ένας Ρώσσος χομπίστας να είχε πρόσβαση σε πράγματα όπως pickguard διακόπτες μαγνήτες κλπ. Βιοτεχνίες δεν υπήρχαν.
Πάντως με μια αναζήτηση στο ebay βρίσκεις και κάτι άλλα παλιά ρώσικα μπασάκια στο ίδιο στυλάκι (φουτουριστικά, κουμπιά, κλπ.)....Το να είναι χειροποίητο (ιδιοκατασκευή) το αποκλείω. Όπως επίσης το να προέρχεται από μικρή βιοτεχνία. Το πρώτο γιατί εκείνη την εποχή είναι πολύ απίθανο ένας Ρώσσος χομπίστας να είχε πρόσβαση σε πράγματα όπως pickguard διακόπτες μαγνήτες κλπ. Βιοτεχνίες δεν υπήρχαν.
Θεωρώ πιο πιθανό να είναι κατασκευασμένο από μεγάλη κρατική εταιρεία που έβγαζε πάσης φύσης μουσικά όργανα.
Κατάλαβα... :wink: Απάντησα στον boogie_man που είπε ότι είναι πειραγμένο λέγοντας ότι είναι προχειροδουλειά, εννοώντας ότι καθώς το σημείο είναι καλυμμένο από το καπάκι δεν χρειάζεται τέλειο φινίρισμα εκείνο το σημείο. Όπως για παράδειγμα όλες οι strat κάτω από το pickguard είναι κακοφινιρισμένες και φαίνονται τρύπες -άτριφτα χρώματα ανακατεμένα με σκόνες από το τρίψιμο του προηγούμενου layer κλπ.Και επείσης δεν είναι εύκολο αν είναι ανάγκη να αλλάζει γρήγορα και χωρίς κατσαβίδια η μπαταρία (Ευκολία στην πρόσβαση.)
Οπότε γι'αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί λες προχειροδουλειά ενώ εγώ πιστεύω πως δεν γνώριζαν καποια από αυτά τα ζητήματα.
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να νομίζεις πως προσπαθώ να υποβιβάσω ότι γραφεις και γράφεται από τους υπολοίπους.
Αντιθέτως εκτιμώ και ευχαριστώ πολύ που απαντάτε στην πρώτη μου δημοσίευση!! :lol:
Το γούγλισα. :lol:Χαχαχα ρε χαριλατρον που τα ξεθάβεις αυτά ρε;
Να σου πω ρε πως θα φέρουμε edwards ελλάντα;