Ποια προβάδικα προτιμάτε για τις πρόβες σας και γιατί ?

hampis

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Με την επιφύλαξη να μη θεωρηθεί διαφήμιση το thread αυτό ....
Μπορώ να πω και πρώτος
Prova
Underground
Σημαντικό κριτήριο για εμένα χωρία τον ήχο και το parking

Όποιο χωράει το σχήμα (είμαστε πολλοί) και είναι πιο κοντά στο σπίτι :ROFLMAO:

και το parking
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Πρόβα; Τι είναι αυτό;
Σωστό και αυτό. Ο καθείς μελέτη σπίτι του και βουρ για το gig. Και ότι βρέξει ας κατεβάσει... 😄

Matrix & Prova αναλόγως περιοχής των υπολοίπων (για μένα το ίδιο είναι πανω κατω).

Για πολλά χρόνια είχαμε δικό μας χώρο κι έτσι την έχω χάσει τη φάση. Άραγε πόσα να έχουν μείνει;

Εμείς πάμε στο Final Sound στην Καλλιθέα γιατί παίζουμε με in-ear και έχει P16. Κάνει και έκπτωση αν κλείσεις επόμενη πρόβα επί τόπου.

Πρόβα; Τι είναι αυτό;
Κατευθείαν live να πέφτει το μαρούλι ασούμε 😅
Σωστό και αυτό. Ο καθείς μελέτη σπίτι του και βουρ για το gig. Και ότι βρέξει ας κατεβάσει... 😄
Ολοι στο ΙΕΚ Θεοδωράκη σπουδάσατε?

Prova στον Ταύρο για το πάρκινγκ και τα άνετα στούντιο. Tribal για πρόβες προς τα βόρεια της Αθήνας.

Εμείς πάμε στο Final Sound στην Καλλιθέα γιατί παίζουμε με in-ear και έχει P16. Κάνει και έκπτωση αν κλείσεις επόμενη πρόβα επί τόπου.
Έχεις δίκιο , ξέχασα να αναφέρω και το Final όπου παίζω πάντα με IEM .

αν και γνωρίζω αρκετούς από τους χώρους που αναφέρθηκαν, έχω πολλά χρόνια να παίξω ο ίδιος (πόσω μάλλον δε να κάνω και πρόβα κάπου)... but!... βρισκόμενος πρόσφατα με το jazz trio του κουνιάδου μου για 3 ώρες στο bigfoot του Alex (για ένα promo που έγραψαν), δεν μπορώ (αν και ενδέχεται να θεωρηθεί διαφήμιση) παρά να το πω...

επί της ουσίας λοιπόν, αν ο Alex προσφέρει το πανέμορφο (για το γούστο μου) και παράλληλα εκπληκτικού ήχου (και εδώ δεν μιλάει πλέον το γούστο μου αλλά η εμπειρία και η όποια γνώση μου) recording room του για πρόβες, σόρυ αλλά όποιος το δοκιμάσει έκλεισε σαν άνδρ.. (σόρυ και πάλι) σαν μουσικός... δεν νομίζω μετά από αυτό να ξανασκεφτεί κάποιο άλλο...

δεν ξέρω σε ποια τιμή/ώρα θα το δίνει, αλλά αν αυτή είναι σχετικά προσιτή, νομίζω ότι θα πάιξει μόνος του χωρίς ανταγωνισμό σε αυτό το επίπεδο... ειδικά μάλιστα αν απευθυνθεί σε όσους δύνανται να εκτιμήσουν την ποιοτική ηχητική "αντικειμενική" διαφορά μιας αίθουσας ενός "κοινού προβάδικου" (χωρίς ειλικρινά να τα υποτιμώ με τα εισαγωγικά) με μια όπως η εν λόγω μελετημένη, σχεδιασμένη και υλοποιημένη με κορυφαία τεχνικά στανταρ, για hi end ηχογράφηση...

ΥΓ. φαντάζομαι κάποιοι (ειδικά οι άσπονδοι), μπορεί να παρεξηγήσουν την τοποθέτησή μου, αλλά εχέσθην πατοκόρφως δια το ενδεχόμενον ταύτο, καθότι αν και τώρα στα γεράματα αυτολογόκρινα την γνώμη μου, δεν θα ήμουν πια εγώ (ας ούμε)...;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back