Ποιά κιθάρα για metal μεχρι 650 Γιουρια;

Να πειτε μου αυτη ποια les paul ειναι και τελειωσε για μενα... Απο πισω ειναι foul relic... σκετο το ξυλο σχεδον εχει μεινει στο μανικι...Την θυμαμαι απο το live...

προσεξτε την ατακα στο 0:10

Άρη, μην ψαρώνεις ρε συ, η κιθάρα μπορεί και πρέπει να είναι καλή αλλά ουσιαστικά αυτό που σου αρέσει σαν ήχος στο βίντεο είναι ο ενισχυτής και ο τρόπος παιξίματος του Schaffer, που είναι η βάση...ακόμα και με epiphone να έπαιζε λες να μη σου άρεσε και πάλι ή να μην έβγαζε ηχάρα ο Schaffer; :)

metalmike είπε:
Άρη, μην ψαρώνεις ρε συ, η κιθάρα μπορεί και πρέπει να είναι καλή αλλά ουσιαστικά αυτό που σου αρέσει σαν ήχος στο βίντεο είναι ο ενισχυτής και ο τρόπος παιξίματος του Schaffer, που είναι η βάση...ακόμα και με epiphone να έπαιζε λες να μη σου άρεσε και πάλι ή να μην έβγαζε ηχάρα ο Schaffer; :)
Ηχαρα θα εβγαζε αλλα εγω ετσι φτιαχνομαι... Θελω την κιθαρα του σαφερ... αει σηχτηρι...

Απο τοτε που πηρα ενισχυτη και δεν εχω με τι να ασχοληθω με εχει ποιασει καταθλιψη... :'(

aris 17561 είπε:
Απο τοτε που πηρα ενισχυτη και δεν εχω με τι να ασχοληθω με εχει ποιασει καταθλιψη... :'(
Πες μας και εμας ρε παιδι τι ψωνισες ;D ;D ;D ;D

aris 17561 είπε:
Ηχαρα θα εβγαζε αλλα εγω ετσι φτιαχνομαι... Θελω την κιθαρα του σαφερ... αει σηχτηρι...

να ασχοληθεις με αγορα καμπινας... :P :P :P

(κατσε να μπλεξεις και μεγαφωνα και θα σου πω εγω)

aris 17561 είπε:
Γιατί δεν προσπαθείς να μάθεις να παίζεις κιόλας? ;D

ΥΓ Μπορείς να ασχοληθείς και με την ορθογραφία.... ;)

metalmike είπε:
Συμφωνώ με όσα λέει ο Μίλτος αλλά θα διαφωνήσω στο εξής:

"Οταν και αν εχεις λαηβ, προβες, συναυλιες, περιοδειες μαζεψε και παρε μια πραγματικα καλη."

Επειδή έχω στην κατοχή μου μια Edwards Les Paul Custom (μου κόστισε 800 ευρώ) πρέπει να πω ότι τη θεώρω, όχι απλά καλή, αλλά εξαιρετική κιθάρα (με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια, όχι επειδή είναι δικιά μου) που μόνο για την τιμή της μπαίνει στην κατηγορία των Gibson Les Paul Studio. Και την κρίνω σαν κιθάρα όχι μόνο απο τη δικιά μου, αλλά και από μια Edwards Les Paul Custom ενός φίλου μου, από την οποία εντυπωσιάστηκα και πήρα τη δική μου. Μάλιστα, ποιοτικά είναι στα επίπεδα ESP (όχι LTD, μιλάω για μοντέλα ESP

Eclipse των 1600+ ευρώ), και το λέω επειδή έχω καλή εμπειρία από ESP και γνωρίζω την ποιότητα τους. Ε, οι Edwards είναι ακριβώς αυτό. Δυστυχώς όσοι δεν τις εχουν πιάσει στα χέρια τους δε μπορούν να ξέρουν τι χάνουν. Πρότεινα μια Edwards σαν τη δική μου (την πήρε σε μαύρο, εγώ την έχω σε λευκό) σε ένα παλικάρι από το γειτονικό forum...κάντε ένα κόπο και διαβάστε τις εντυπώσεις του

http://forum.kithara.gr/index.php?topic=82760.msg659820#msg659820

Κι εδώ φωτογραφίες --> http://imageshack.us/g/585/dsc00068sv.jpg/

:)
Φίλε Μιχάλη, αν σου είναι εύκολο μπορείς, σε παρακαλώ, να μου στείλεις ένα λινκ από thomann για την κιθάρα που λες?Επειδή μου βγάζει διάφορες και δε ξέρω ποια λες. Θα με βοηθούσες... Να είσαι καλά!

Seezo είπε:
Φίλε Μιχάλη, αν σου είναι εύκολο μπορείς, σε παρακαλώ, να μου στείλεις ένα λινκ από thomann για την κιθάρα που λες?Επειδή μου βγάζει διάφορες και δε ξέρω ποια λες. Θα με βοηθούσες... Να είσαι καλά!
Δεν υπάρχει στο thomann, αλλά και να υπήρχαν θα είχαν γίνει ανάρπαστες, όπως έγιναν και στο richtonemusic από οποίο την πήρα, το οποίο σταμάτησε να τις έχει και πλέον τις έχει το roninguitars απ' ότι μου είπαν μέσω email. Oπότε μόνο ebay --> http://search.eim.ebay.gr/?kw=esp+edwards&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21

Απ'ότι βλέπω στο ebay το richtonemusic έχει ακόμα κάποιες Εdwards, προτίμησε αυτό ή το roninguitars μιας και τα 2 είναι από Αγγλία για να αποφύγεις το τελωνείο.

άσχετο με το θέμα του karman αλλά αφού αποφάσισε να κάνω μια ερώτηση.. τι είναι αυτές οι Esp edwards??..δεν τις έχει το site της Esp.. είναι όντως Esp ή κάτι παρεμφερές? έτσι όπως είδα μερικές με τους duncan θα έχουν πολύ γλυκό-δυνατό ήχο.. βγάζει και πολλές αριστερές είδα στο ebay...

metalmike είπε:
Διάβασε εδώ --> http://en.wikipedia.org/wiki/ESP_Edwards_Series

Αυτό είναι το site τους --> http://www.espguitars.co.jp/edwards/

Ισχύει και αυτό που είπες για τον ήχο και για τις αριστερές!
να σαι καλά..τώρα κάπως κατάλαβα..άρα μάλλον πάει να γίνει ξεχωριστή μάρκα? γιατί λέει τώρα licensed in russia. Καλά αν λέει assembled in japan θα ναι καλό πράγμα. Ο ιάπωνας ο φούστης ό,τι φτιάχνει το φτιάχνει καλά. και σε σχέση με τα ltd θα ναι μέρα-νύχτα...

aris 17561 είπε:

να σου πω και κάτι άλλο? εγώ προσέχω με τι έπαιζε κάποιος πριν γίνει γνωστός. Όταν έβγαζε τα καλά ο schaffer έπαιζε bc rich, μπορεί και jackson..τώρα χαίρω πολύ, κλασσικά πάει η gibson του τα σκάει - αφού είναι γνωστός πλέον..και μετά βάζει τα μοντέλα της 3 και 4 χιλιάδες ευρώ ενώ αξίζουν..άστο.

nick_ls είπε:
να σου πω και κάτι άλλο? εγώ προσέχω με τι έπαιζε κάποιος πριν γίνει γνωστός. Όταν έβγαζε τα καλά ο schaffer έπαιζε bc rich, μπορεί και jackson..τώρα χαίρω πολύ, κλασσικά πάει η gibson του τα σκάει - αφού είναι γνωστός πλέον..και μετά βάζει τα μοντέλα της 3 και 4 χιλιάδες ευρώ ενώ αξίζουν..άστο.
Καλα τα λες... Σε μικρη ηλικια ο σαφερ επαιζε με μια Randy Rhoads με emg... Εν συνεχεια με μια kelly εξισου με emg , στην συνεχεια με bcrich warlock kai custom ignitor με emg και πλεον με gibson αλλα και epiphone... Με αλλα λογια ο συγκεκριμενος και με οτιο και να παιζει τον ιδιο ηχο θα βγαλει...

aris 17561 είπε:
Με αλλα λογια ο συγκεκριμενος και με οτιο και να παιζει τον ιδιο ηχο θα βγαλει...
Κι εσυ (κι εγω και οποιοσδηποτε αλλος) με ο,τι και να παιζουμε τον ιδιο ηχο ΔΕΝ θα βγαλουμε... ;D

aris 17561 είπε:
Καλα τα λες... Σε μικρη ηλικια ο σαφερ επαιζε με μια Randy Rhoads με emg... Εν συνεχεια με μια kelly εξισου με emg , στην συνεχεια με bcrich warlock kai custom ignitor με emg και πλεον με gibson αλλα και epiphone... Με αλλα λογια ο συγκεκριμενος και με οτιο και να παιζει τον ιδιο ηχο θα βγαλει...
άντε ρε συ έπαιζε με RR? δεν το θυμόμουν, ούτε την Kelly..

αυτό σίγουρα, και πάνω σε μαντολίνο shredding θα κάνει εύκολα.. η ταχύτητα του στον καρπό είναι φοβερή..το Γενάρη στο live ήμουν μπροστά μπροστά και είχα χαζέψει

anyway sorry offtopic..  :-X

metalmike είπε:
Δεν υπάρχει στο thomann, αλλά και να υπήρχαν θα είχαν γίνει ανάρπαστες, όπως έγιναν και στο richtonemusic από οποίο την πήρα, το οποίο σταμάτησε να τις έχει και πλέον τις έχει το roninguitars απ' ότι μου είπαν μέσω email. Oπότε μόνο ebay --> http://search.eim.ebay.gr/?kw=esp+edwards&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21

Απ'ότι βλέπω στο ebay το richtonemusic έχει ακόμα κάποιες Εdwards, προτίμησε αυτό ή το roninguitars μιας και τα 2 είναι από Αγγλία για να αποφύγεις το τελωνείο.
Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη!Απ'οτι βλέπω όμως αυτές έχουν κάπου στα 900 ευρώ στο site τους.Στο ebay βρήκα κάποιες λίγο πάνω από 750 + μεταφορικά (100+)... Για Les Paul μιλάω .Στο richtonemusic δεν βρήκα les paul... ;)

γεια σου φιλε μου..και εγω ειμαι καμενος με τις les paul και θα σου προτεινα να παρεις μια gibson γυρο στα 700 αλλα faded..εχει τα λιγοτερα προβληματα απο τις αλλες studio αν και ειναι αρκετα κατω απο την κανονικη studio... η schecter ειναι πολυ γκαζιαρες οπως και οι esp...εμαθα απο κατι τυπους σε ενα μαγαζι (μουσικο) οτι εχει βγει μια strat fender 2x διπλους μαγνητες κοντα στο 650 παλι που σκιζει..ψαξτο αν θες..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back