Ποια ειναι η πραγματικη σχεση μας με τη μουσικη?

solega

Μέλος
Πόντοι
98
Ολοι ποσταρουμε ολοι λεμε αποψεις ολοι αγοραζουμε και πουλαμε συνεχως με τρελους ρυθμους.

Ποια ειναι η πραγματικη μας σχεση με τη μουσικη?

Mουσικός.Εκκλησιαστικό όργανο και μετέπειτα συνθεσάιζερς. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Επαγγελματικά πριν 8 χρόνια.Με post production studio και κιμπορντίστας σε νυχτερινά μαγαζιά. Τωρα παίζω και χαίρομαι με τους 4 wheel drive.

H ψηφοφορία δεν με καλύπτει.

Korgious είπε:
Mουσικός.Εκκλησιαστικό όργανο και μετέπειτα συνθεσάιζερς. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Επαγγελματικά πριν 8 χρόνια.Με post production studio και κιμπορντίστας σε νυχτερινά μαγαζιά. Τωρα παίζω και χαίρομαι με τους 4 wheel drive.

H ψηφοφορία δεν με καλύπτει.
εμ εβαλα μια ακομη επιλογη που ισως να καλυπτει εσενα αλλα και αλλους πιθανως....

Δεν έχεις και την κατηγορία παίζω ερασιτεχνικά αλλά όχι για την πλάκα μου, αλλά ούτε και επαγγελματικά!

Evilnye είπε:
Δεν έχεις και την κατηγορία παίζω ερασιτεχνικά αλλά όχι για την πλάκα μου, αλλά ούτε και επαγγελματικά!
Συν την κατηγορία ''δεν έχω ιδέα και σχέση με την μουσική αλλά το παίζω καλλιτέχνης''.

Evilnye είπε:
τελευταια αλλαγη

Korgious είπε:
Συν την κατηγορία ''δεν έχω ιδέα και σχέση με την μουσική αλλά το παίζω καλλιτέχνης''.
Θαρώ αυτή είναι υπερσύνολο του συλλέκτη/ bedroom player και παίζω για την πλάκα ;D

Υπάρχω και η κατηγορία "Δεν έχω ιδέα για τί μιλάω αλλά είμαι καλός στο Google" .......

audiokostas είπε:
Υπάρχω και η κατηγορία "Δεν έχω ιδέα για τί μιλάω αλλά είμαι καλός στο Google" .......
με φώναξε κανείς...  ;)

Oι bedroom σας πατάμε κάτω.....

Απλά δεν καταλαβαίνω...ο session μουσικός ΔΕΝ είναι παίζω μόνος επαγγελματικά?

marathon είπε:
Oι bedroom σας πατάμε κάτω.....

Απλά δεν καταλαβαίνω...ο session μουσικός ΔΕΝ είναι παίζω μόνος επαγγελματικά?
όχι...είναι ο ''με έχουν καλέσει και πρέπει να πάω''.

Γενικά οι επιλογές είναι κάπως.

Πάντως καιρό τώρα με απασχολεί η γενική σχέση με τη μουσική, πρωτίστως η δική μου και μετά των άλλων.

Δεν ξέρω αν θα είχε περισσότερο ενδιοαφέρον η ερώτηση να εστιάσει στις προσδοκίες που έχει ο καθένας από τη μουσική. Είτε αυτές είναι απλά ευχαρίστηση ή επαγγελματικές κτλ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back