Ποιά η γνώνη σας για Paiste pst??

TsopKratos

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια!

Ειμαι καινούριος τοσο στο χωρο των ντραμς οσο κια στο φορουμ  8)(ξεκινησα μαθηματα τον ιανουαριο..) αλλα μου αρέσει να ψαχνομαι πολυ για ντραμσετς, πιατινια και γενικως οτιδηποτε εχει σχεση με αυτα ετσι ωστε οταν αγορασω ενα σετ της προκοπης ( προς το παρον εχω μια αθλια granite. :(.) να κανω σωστη επιλογη.

και λοιπον ερωτω, ποια η γνωμη σας για τα εξης :

http://www.thomann.de/gr/paiste_pst3_universal_standard_beckenset.htm

http://www.thomann.de/gr/paiste_pst5_16_china.htm

Μα γιατι το λες αυτο?  ??? Εγω σε ενα προβαδικο που παω εχουν τα paiste pst3 και μια χαρα μου φαινονται. Ειδικα το ride εχει πολυ ωραιο ηχο. Βεβαια αρχαριος ειμαι ακομα, δεν μπορω να κρινω, αλλα μ αρεσαν αρκετα :P

Αν θέλεις κάποιο απο αυτά καλύτερα να πάρεις τα pst5. Tα pst3 είναι ψιλοάθλια και δεν αξίζουν τα λεφτά τους (εχω και απ τα 2). Αν και καλό θα ήταν να κοίταγες και κανένα μεταχειρισμένο.

Αθλια και τα 2.

Πεταμενα λεφτα και ειδικα αν μιλαμε να τα αγορασεις καινουργια.

Το εχω γραψει και σε 35 αλλα ποστ τα entry level μοντελα απο paiste sabian zildjian meinl ειναι σκατα και πανακριβα (για αυτο που προσφερουν). Αν δεν εχεις budget για καινουργια καλα πιατα (alpha, 2002, AA, AAX, Acustom κλπ) μπορεις να κοιταξεις για αντοιστοιχα μεταχειρισμενα στις αγγελιες και στο  ΕΒΑΥ. Μπορεις να βρεις πολυ καλες ευκαιριες με πολυ καλα χρηματα

Μα τοσο χαλια ρε παιδια?

???

Για παιστε αλφα θα εδινα χρηματα, αλλα ειμαι αρχαριος ακομα και δεν θελω να ξοδεψω πολλα.

Οσο για μεταχειρισμενα, φοβαμαι μηπως πεσω σε περιπτωση και βγει προβληματικο, ειδικα απο ebay

τα pst3 είναι από μονα τους προβληματικά...

τραβα ebay μην το σκεφτεσαι...γιατι να σου βγει προβληματικό? και αν σου βγει το ebay θα φταίει..? ΟΧΙ...θα φταίει ο πωλητής, γιαυτό φίλε μου αγόρασε από κάποιον με θετικό feedback, απλά είναι τα πράματα.

εγώ εχθες πχ έδωσα 2 Zildjian Z Custom 17 και 18, 180€ και τα δύο...δεν ήταν και ασκημη τιμή πιστεύω...και τα εδωσα μεσω noiz όχι ebay...

TsopKratos είπε:
Μα τοσο χαλια ρε παιδια?

???

Για παιστε αλφα θα εδινα χρηματα, αλλα ειμαι αρχαριος ακομα και δεν θελω να ξοδεψω πολλα.

Οσο για μεταχειρισμενα, φοβαμαι μηπως πεσω σε περιπτωση και βγει προβληματικο, ειδικα απο ebay
Χάλι σε σχέση τιμής απόδοσης, ειδικά το pst3.

Καλά κάνεις και δεν θέλεις να ξοδέψεις σαν αρχάριος, αλλά τα alpha δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αμα έχεις ήδη πιάτα να κάνεις τη δουλειά σου μάζεψε λεφτά να πάρεις κατι καλό αργότερα. Αν πάλι θες για πρώτο σετ πάρε ότι σου επιτρέπει η οικονομική σου δυνατότητα.

Απο ebay αμα είναι καλός ο πωλητής και το πιάτο δεν είναι σπασμένο δεν έχεις και ιδιάιτερα μεγάλο ρίσκο. Πιάτο είναι, τί να πάθει?

Τα PST3 είναι άθλια.Τα αγόρασα και κλαίω τα λεφτά μου.Ειδικά το crash είναι σαν λαμαρίνα...Δεν τα συνιστώ.

Τα πιατα που εχω δεν μου κανουν, γιατι ειναι περισσοτερο σαν κατσαρολες  ;D

( zildjian planet Z) αλλα δεν σκοπευω να παρω καινουρια πριν το σεπτεμβριο, οποτε απλα ψαχνομαι  :)

παιδιά, μη κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας

οι ρούκιδες είναι αφελείς, και εγω όταν ξεκίνησα ηθελα ''τα καινούργια'' όχι τις ευκαιρίες. Βέβαια το ebay πχ δεν ήταν ετσι όπως είναι σήμερα.

έχει αναπτυχθεί πολύ. τότε έλεγες (πχ) καλύτερα ενα B8 Pro καινουργιο με 40.000δρχ παρά ενα AAX με 30.000 δρχ.

τώρα στο ebay βρίσκεις δολοφονικές ευκαιρίες εν ψυχρώ

όσο ναναι όταν είσαι νεος στο αθλημα είσαι ΝΕΟΣ (και αφελής)

δε θα το παίξω ''παλιός'', αλλά φίλε μου...υπομονή και θα βρεις καλό σετ πιάτα...προσωπικά πιστεύω πώς πιάτα τύπου PST3 ΑΠΟΡΩ πώς έχουν το θράσσος να τα πουλάνε οι εταιρίες ως super uaou value for money...ανεπίτρεπτο

βέβαια έχω ακούσει και ένα παλιό μου δασκαλο να παίζει σε ενα Paiste 302 Set και εμεινα μαλάκας από τον ήχο των πιάτων αλλά άλλος αρχάριος και άλλο δάσκαλος...ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλα τα λεει ο φιλτατος απο πανω. Υπαρχει η ταση στους νεους (κ εγω το ειχα αντιμετωπισει) να φοβουνται-σνομπαρουν τα μεταχειρισμενα. Μεγα λαθος, αλλα αν δε παθεις δε θα μαθεις (ολοι ετσι μαθαμε)

Επισης οταν εισαι νεος παιχτης και εχεις λιγες εμπειριες - ακουσματα μπορει να μην καταλαβεις αμεσως ποσο μ@λ@κια ειναι ενα πιατο τυπου pst3 pst5 και λοιπων αναλογων σειρων.

Φιλε μου στην περιπτωση σου (εισαι αρχαριος κ χωρις μεγαλο budget) μεινε με τα κατσαρολικα και μαζεψε αρκετα χρηματα να παρεις κατι της προκοπης.

Μη ξεχνας ακομα, οτι ενα καλο πιατο μεταχειρισμενο μπορεις να το δωσεις σε αναλογη τιμη με αυτη που το αγοραζεις. Συν το γεγονος οτι ενα καλο πιατο παντα μπορει να πουληθει, ενω ενα μεταχειρισμενο pst μαλλον χαριζεται....

Trending...

Νέα θέματα

Back