καλως εχοντων των πραγματων θα πουλησω την yamaha pacifica και θα αγορασω την samick rl4(superfunk σε ευχαριστω που μας ανοιγεις τα ματια...).ψαχνω ενισχυτη λαμπατο για να την συνδυασω αλλα οι τιμες ειναι πολυ τσουχτερες για την τσεπη μου. επαιξα λοιπον με τον εν λογω laney o οποιος στα αυτια μου ακουστηκε εξαιρετικος παντα λαμβανοντας υποψιν οτι "στο χερι" μπορεις να τον αγορασεις 300 ευρω(ενω ο blues junior της fender πχ κανει απο καγμακη 600 και κατι).
θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε κατι για τον ενισχυτη αυτο και γενικα ποια ειναι η αποψη σας γι αυτον καθως και τον συνδυασμο που προκειται να αγορασω.
αν εχετε καμια καλυτερη προταση για αγορα ενισχυτη στα λεφτα αυτα,παντα για αγορα απο ελληνικα μαγαζια, ευχαριστως να την ακουσω και αμεσως θα το ψαξω!
θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε κατι για τον ενισχυτη αυτο και γενικα ποια ειναι η αποψη σας γι αυτον καθως και τον συνδυασμο που προκειται να αγορασω.
αν εχετε καμια καλυτερη προταση για αγορα ενισχυτη στα λεφτα αυτα,παντα για αγορα απο ελληνικα μαγαζια, ευχαριστως να την ακουσω και αμεσως θα το ψαξω!