Δεν μιλάμε για Mac vs. PC φίλε μου, το ερώτημα του θέματος είναι πολύ συγκεκριμένο. Επίσης, κάποιο επιχείρημα θα βοηθούσε να τεκμηριώσεις την άποψή σου. Τι θα πει "οι Pentium D είναι ψιλοάθλιες" άραγε; Δε σ' αρέσει το γράμμα D; Μήπως το κουτί τους είχε χάλια χρώμα; Όντως, χάλια ήταν αυτή η γενιά αλλά να λέμε και το γιατί, δεν κάνει κακό.staaronis3 είπε:Εγώ πάλι σταθερός στην Intel. Ποτέ μου δεν συμπάθησα τις CPU της AMD. Και απο την Intel δεν συμπαθώ κάπιες σι πι γιου πχ Pentium D λόγο του ότι είναι ψιλοάθλιες και οι λίγο παλιότερες Pentium 4 και M κάνουν καλύτερη δουλειά.
Πλέων στο Desktop μου δουλέβω με Core 2 Duo και στο Laptop με Pentium M.
Αν έπερνα laptop και μπορούσα να ακουμπησω πολλά, και το έπερνα για ήχο κλπ θα έπερνα κάπιο Dell Mobile Workstation ή κάπιο Mac Book ανάλογα με το πιο λειτουργικό θα ικανοποιούσε τις ανάγκες της δουλειάς μου καλύτερα, αν και θα προτιμούσα Mac Os X λόγο του ότι είναι γενικά πιο σταθερό (σαν σωστό Unix Based).
Τώρα η επιλογή είναι δική σου.
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις δοκιμές σας, μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να ήταν δυνατότερος από τους Pentium D ένας επεξεργαστής με έναν μόνο πυρήνα (οι D ήταν διπύρηνοι) και με το 1/4 της cache memory. Μάλλον αδύνατον το βλέπω θα έλεγα.staaronis3 είπε:Ενοώ πως τα έχουμε συγκρίνει, εγώ και οι καθηγητές μου. Τα μηχανήματα με Pentium D μόλις φορτώνουμε 2-3 εφαρμογές βαριές για επεξεργασία video πηγένανε χάλια, σε σχέση με ένα άλλο με celeron που παει πολύ πιο καλα με τις ίδες εφαρμογές.
Σε παρακαλώ, πες μου ότι κάνεις πλάκα. :-\PlatwN είπε:να παρω turion και να το αλλαξω δεν παιζει ε?![]()
Πές τα.......!γιαυτό και προτείνω amd...σίγουρα καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης.boukas είπε:Βασικά να πω κι εγώ κάτι;
Νομίζω ότι όποιον και από τους δύο επεξεργαστές και να βάλεις, πλέον είναι τόσο ισχυρά τα τσιπάκια που δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα απόδοσης!