Ποια δυο τραγουδια θα θελατε να ειχατε γραψει εσεις?

fenderiarhs

Δυνατό μέλος
Πόντοι
523
      Δεν θυμαμαι αν εχει ξανασυζητηθει αλλα επειδη ειναι "ευκολο" να εισαι καλος, καταρτισμενος, σπουδαιος οργανοπαιχτης, αλλα τιποτε δεν συγκρινεται με εναν προικισμενο  :P :P :P :P songwriter που δεχτηκε την επιφοιτηση του Αλαχ, του Αγιου πνευματος, του Μωαμεθ ποια δυο τραγουδια θα θελατε σε μιαν αλλη ζωη να ειχατε γραψει εσεις????

Για εμενα τιποτα δεν μπορει να υπερβει το συνδυασμο στιχου, μουσικης, αφταστου ταλεντου απο αυτο της J. Baez

Αυτό.-

Είναι το αγαπημένο μου metal τραγούδι.Τέλος. ;D 8)

*Πέρα του χαβαλέ,συνδυάζει δυναμικότητα στα rythm parts,τρομερά vocals και εξαιρετικές lead lines.Καταπληκτική σύνθεση.

Shine on you Crazy Diamond (ολα τα μέρη) και το δεύτερο μέρος της 7ης συμφωνίας του Beethoven.

Το "Last Christmas" και το "all i want for christmas is you".

Θα εβγαζαν λεφτα μεχρι και τα τρισεγγονα μου  ;D

τραγουδια των queen, το bohemian rhapsody και το princess of the universe ιδιαιτερα.

Αυτό                                                                                                                                       

ping floyd - speak to me

led zeppelin - stairway to heaven

robert plant - big log

ΠΙΣΤΑΙΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ 1000000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΩ.....

ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ  A.BARRIOS - UN ULTIMO TREMOLO

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ....

''Ποια δυο τραγουδια θα θελατε να ειχατε γραψει εσεις?'' ΄

Είναι πολλά, πάρα πολλά, όμως.... δεν μου βγαίνει η ''φαντασίωση''  ;D του να έχω γράψει το Bohemian Rhapsody, το Child in time, ή το Shine on you crazy diamond... :D

Παρα-είναι κλασσικά, είναι σαν να λες ότι ήθελες να είχες γράψει την ενάτη του Μπετόβεν.  ;D  ;D

Εγώ συμβιβάζομαι και με πιο απλά (και ισως πιο ρεαλιστικά) πράγματα :P

Αφού λοιπόν ο τίτλος είναι ''Ποια δυο τραγουδια θα θελατε να ειχατε γραψει εσεις?'' και όχι ''ποια τα 2 αγαπημένα σας'' θα ήθελα να είχα γράψει π.χ. αυτά:

https://www.youtube.com/watch?v=fbQi-zypzKA

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back