pod x3 ΟΚ.. ενισχυτης??

nvzero

Νέο μέλος
Πόντοι
1
καλησπερα,

εχω ενα pod x3 και εναν Line spider III 15watt..

ειχα το pod πανω στον Line 6 (απο το cd/mp3 in) δεν μου πολυρεσε ο ηχος και γενικα ειχα την αισθηση οτι

αυτα που μπορει να δωσει το pod (ογκος στη παραμορφωση πχ) το ηχειο του line 6 δεν ανταποκρινοταν..

μετα εβαλα το pod στον ενισχυτη του σαλονιου ωστε να χρησιμοποιω τα ηχεια του σαλονιου και ακουγοταν καλυτερα..

αλλα ο ενισχυτης ηταν πεγμενος και δεν κραταγε σταθερη την ενταση...

αυτη τη στιγμη λοιπον ψαχνω ενισχυτη ιδανικο για το pod.. μιας και απο κει θα διαλεγω παραμορφωσεις...

σκεφτομαι για κανα marshall .. με ενδιαφερει να εχει καλο ηχειο. αποριπτω ολους του λινε 6 γιατι δεν χρειαζομαι modeling ενισχυτη αφου εχω το pod Πια...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ POD ΜΟΥ ... για χρηση στο σπιτι κυριως και τιμη γυρω στα 300 ... αμα αξιζει (που λενε το κρατας μια ζωη) δινω και παραπανω

ευχαριστω για τις απαντησεις..

λοιπον επειδη ειμαι ''δυσκολος'' στις αγορες θα ρωτησω και μερικα πραγματα ακομα..

επειδη θα πουλησω τον line 6 και το αλλο ηχοσυστημα σκεφτομαι ο ενισχυτης που θα παρω να μην ειναι μονο για

κιθαριστικη χρηση.. δηλαδη να εχει ενα mp3 input να ακουω Μp3 η να συνδεω το λαπτοπ για προχειροδουλειες..

δεν αναζητω κορυφαια ποιοτητα αλλα να ακουγεται καλος ηχος.

οι marshall τι λενε? εχουν καλο ηχειο? mp3 input η auxiliary παιζει? ειχα ακουσει εναν και εχει περιεργη αλλα ξεχωριστη παραμορφωση (μου αρεσε μπορω να πω) την οποια δυσκολα βρισκεις..

ο ενισχυτης θελω να ειναι αυτονομος δηλαδη να μην χρειαζομαι το pod συνεχεια

θελω λιγο πολυ να μην ειναι modelling αλλα να εχει καποια ιδιαιτεροτητα στην παραμορφωση την οποια δεν μπορω να εχω με το pod ακριβως ιδια (marshall ας πουμε) αλλα να εχει auxiliary και καλο ηχειο..

με νιωθετε?

Φίλε έχεις σκεφτεί μια consolιτσα με 2 καλά μόνιτορ. Θα σου βγάζει και καλύτερο ήχο το pod αλλά και θα παίζεις μέχρι και divx επάνω..  ::)

η ενισχυτές κιθάρας είναι για κιθάρα.δεν είναι για τα παντα.αν πάρεις marshall δεν μπορείς να τον χρησιμοποιείς και για ηχοσύστημα!αν θέλεις κάτι τέτοιο ορθώς αναφέρθηκε η λύση μιας μικρής κονσόλας π.χ soundcraft compact 4,με 2 αυτοενισχυόμενα ηχεία που έχει παρα πολλά πλέον στην αγορά.

trickius είπε:
Φίλε έχεις σκεφτεί μια consolιτσα με 2 καλά μόνιτορ. Θα σου βγάζει και καλύτερο ήχο το pod αλλά και θα παίζεις μέχρι και divx επάνω..  ::)
ειναι μια παρα παρα πολυ καλη λυση!

την οποια χρημοποιω στα ακουστικα Live Που κανω τον τελευταιο χρονο!

επειδη θα πρεπε να κουβαλω ενισχυτη κιθαρας, κιθαρα, ηχεια κονσολα για φωνη χτυπησα ενα αυτοενισχυόμενο ηχειο μια κονσολιτσα κ ενα POcket pod κ ειμαι αρχοντας! απλος απο το POD δεν χρησιμοποιω παραμορφωσεις.

επισης παιρνοντας ενα τετοιο εργαλιο εχεις λυσεις σε πολλες καταστασεις που θα συναντησεις στο μελον σου σαν μουσικος!

..και γω πιό παλιά έπαιρνα ενισχυτή (atomic) στις πρόβες με το pod και μου έφευγε η μέση + οτι έπρεπε να εξαρτιέμαι από άλλους μιας και δεν έχω αμάξι. Πλέον η κιθάρα στην πλάτη με το pod στο χέρι portable και με καλύτερο ήχο stereo στην console, άρχοντας!  ;D 

ok ρε σεις αλλα τι ακριβως ειναι αυτο?  εγω σπιτι μου παιζω και καμια φορα παω σε κανα φιιλο και παιζουμε μαζι.

δεν προκειται να παιξω σε live! παντως θα με ενδιεφερε μια τετοια λυση αν ειναι στα λεφτα που δινω μιας και δεν εχω πολυ χωρο στο δωματιο.

τι ακριβως ειναι αυτο που λετε? θα πρεπει να αγορασω και ηχεια απο οτι καταλαβα..

η θα μπορω να χρησιμοποιησω ηχεια του pc??

παιδες δεν εχω ιδεα πρωτη φορα το ακουω.. κοστος? και βλεπουμε..

Console είναι κάτι τέτοιο:

109572_big.jpg

και μόνιτορ κάτι τέτοιο:

749982_800.jpg

υπάρχουν αρκετά φτηνά που θα κάνεις την δουλειά σου, αλλά δεν θα μπορείς να τα παίρνεις στον φίλο σου να παίζετε.

με ενδιαφερει..

το console σε τι ακριβως χρησιμευει.. και το monitor για να το λενε ετσι δεν θα ειναι απλο ηχειο (οπως φαινεται)

τι ειναι?

Εδω και καιρο χρησιμοποιω το power engine 60 με το pod xt κ ειμαι απειρως ευχαριστημενος με το σκεπτικο οτι εχω ενα συστημα για χαμηλες εντασεις που ο ηχος μοιαζει με καλου ενισχυτη "σκασμενου" Υπαρχουν ομως 2 μεγαλα αλλα:

1:Αν το χρησιμοποιησεις ποτε προσεξε ποιο μεγαφωνο φοραει. Το τωρινο power engine εχει celestion 70/80 που ειναι ουδετερο ηχειο αλλα καθαρα κιθαριστικο. Με απλα λογια βαλε το pod στο combo power amp κ θα ακουγεται καλα. Το παλιο ειχε ηχειο που εμοιαζε με αυτο του στεροεφωνικου σου. Βαλε το pod στο direct output και θα ακουγεται παλι μια χαρα αν και με διαφορετικο ηχο(θα σε βαζει να διαλεγεις mic και τετοια) προσωπικη προτιμηση αυτο με το celestion που βγαζουν τωρα.

2:Δεν υπαρχει περιπτωση να επαιρνα power engine καινουριο στα 400+ που κανει τωρα. Πολλα λεφτα.Παιρνεις αξιοπρεπεστατο ενισχυτη ειτε τρανζιστορ ειτε λαμπα και γουσταρεις και ενα-δυο ηχους αλλης φασης απο το pod και βαζεις και το pod επανω.

Σε ζαλισα και καθολου δεν με πειραζει!απλα περασα καποια στιγμη απο την ιδια φαση με σενα.Το power engine 60 ειναι πολυ καλη καλη,καθαρη ιδαιτερη και ουδετερη λυση ενισχυσης που παιρνει καλα ακομη και distortion pedals,το Pod, το tech21 μου μεχρι και άλλους προενισχυτες η line out άλλων ενισχυτών. Δε θα στην προτεινα σε αυτη την τιμη αλλα νομιζω την πουλαει στις αγγελιες ενα παληκαρι εδω στο noiz 300 ευρω, κανε και κανα παζαρι στα 250 και δοκιμασε βεβαιως.

Για τα atomic που εχουν λαμπες μου φαίνεται ματαιο να προσπαθεις να εχεις ηχο λαμπατου ενισχυτη σε χαμηλη ενταση και να ξαναβαζεις λαμπες που μαλιστα με τιποτα δεν ειναι ουδετερες και στα 600 ευρω. Ρε ουστ!

Τέλος αν δεν τα βρεις σε αυτα τα λεφτα, ωραιοι ενισχυτες ειναι οι peavey bandit στα 300 κ βαλε στο effects loop το pod και bonus οι πολυ ωραιοι και ογκωδεις ηχοι του bandit

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back