- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
σε έναν αόμματο....
Εδώ και κάποιο καιρό έχω βαλθεί να μάθω να παίζω (με δυο χέρια) πλήκτρα.
Ως βασικός παίκτης δουλεύω καλά το δεξί (καλά εννοώ υποφερτά) στο να πιάνω θέματα με το αυτί (με ευκολία ανάλογη του κλειδιού) ξέρω όλα τα ακόρντα στις βασικές θέσεις και αναστροφές, ματζόρε, μινόρε, εβδομες μικρές μεγάλες, έκτες, τέταρτες, απο κει και πέρα ζορίζομαι.
Ξέρω ότι πρέπει να γράψω χιλιόμετρα.
Απο το δεξί μου λείπουν τα πιό σοφιστικέ ας πούμε ακόρντα, αυτά που θέλουν συνήθως πάνω από 4-5 νότες, τα οποία δεν ξέρω πως να παίζω με δυο χέρια
Απο το αριστερό που το έχω δουλέψει αρκετά, ώστε να βρίσκω πλέον θέματα ή απλά ακόρντα κλπ, είμαι σίγουρα πιό πίσω, αλλά εκείνο που αδυνατώ ΕΝΤΕΛΩΣ είναι να συνοδεύω μπασογραμμή και να παίζω άλλα πράγματα με το δεξί.
Μπορεί να φαίνεται αφελές και πρωτάρικο (είναι) αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος ή ασκήσεις που να δείχνουν
α. τα πιό πολύπλοκα ακόρντα με δυο χέρια και
β. πως να ξεχωρίσουν τα δυο χέρια και να αποκτήσουν αυτονομία.
Δεν εννοώ να γίνω ο Corea σε μια μέρα. Εννοώ λίγο να ξεκολλήσω από το 0.
(μπορεί και να ξαναρώτησα σχετικά, συμπαθάτε με. Τώρα ασχολούμαι πιό σοβαρά)
Εδώ και κάποιο καιρό έχω βαλθεί να μάθω να παίζω (με δυο χέρια) πλήκτρα.
Ως βασικός παίκτης δουλεύω καλά το δεξί (καλά εννοώ υποφερτά) στο να πιάνω θέματα με το αυτί (με ευκολία ανάλογη του κλειδιού) ξέρω όλα τα ακόρντα στις βασικές θέσεις και αναστροφές, ματζόρε, μινόρε, εβδομες μικρές μεγάλες, έκτες, τέταρτες, απο κει και πέρα ζορίζομαι.
Ξέρω ότι πρέπει να γράψω χιλιόμετρα.
Απο το δεξί μου λείπουν τα πιό σοφιστικέ ας πούμε ακόρντα, αυτά που θέλουν συνήθως πάνω από 4-5 νότες, τα οποία δεν ξέρω πως να παίζω με δυο χέρια
Απο το αριστερό που το έχω δουλέψει αρκετά, ώστε να βρίσκω πλέον θέματα ή απλά ακόρντα κλπ, είμαι σίγουρα πιό πίσω, αλλά εκείνο που αδυνατώ ΕΝΤΕΛΩΣ είναι να συνοδεύω μπασογραμμή και να παίζω άλλα πράγματα με το δεξί.
Μπορεί να φαίνεται αφελές και πρωτάρικο (είναι) αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος ή ασκήσεις που να δείχνουν
α. τα πιό πολύπλοκα ακόρντα με δυο χέρια και
β. πως να ξεχωρίσουν τα δυο χέρια και να αποκτήσουν αυτονομία.
Δεν εννοώ να γίνω ο Corea σε μια μέρα. Εννοώ λίγο να ξεκολλήσω από το 0.
(μπορεί και να ξαναρώτησα σχετικά, συμπαθάτε με. Τώρα ασχολούμαι πιό σοβαρά)