• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Πειραματίστηκα σε πιο ηλεκτρονικό ήχο

G

Guest

Guest
 τελευταία είχα γράψει αυτό το τραγούδι για τη μπάντα μου σε πιο πανκ ροκ version αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω και σε κάτι διαφορετικό,  

dnb production με 8bit style drums και 80's synth sounds!
2728.png
1f4ab.png

Ελπίζω να σας αρέσει ! 
Αφηνω το Υoutube Link!

Last edited:
Ωραία άποψη στην ενορχήστρωση! 

Ωραία δουλειά.

Πολύ ωραίο, συγχαρητήρια. Εύχομαι καλή επιτυχία.

Έχει τόσο character, που πραγματικά αδυνατώ να το φανταστώ σε εκδοχή punk..

Εμένα μου θύμισε όλες τις δικές μου προσπάθειες να ενορχηστρώσω τα κομμάτια μου την εποχή εκείνη, με BOSS DR-110 και Korg Poly-800 κ.α. που με άφηναν πάντα απογοητευμένο. Γιατι κι εγω έγραφα ροκ τότε.

Κι όμως αν το έβλεπες χωρίς παρωπίδες και απαιτήσεις φυσικότητας (που αυτό εκτός εποχής, ζητούσαμε σαν home recordists), είχαν και έχουν τη δική τους μοναδική ομορφιά. Ιδιαίτερα όταν λες

dnb production με 8bit style drums και 80's synth sounds!

Δεν ξερω πως και με τι το έκανε η Χαρά αλλά όποιος διάλεξε τους ήχους ξέρει το μάθημα του.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ όμορφο τραγούδι γεμάτο ωραίες ιδέες.  Μπράβο σου! 

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες είναι μια ωραία catchy μελωδία που μπορεί να έχει τύχη στο ραδιόφωνο. Επίσης μ’ αρέσει ο τρόπος που τραγουδάς. Καλή επιτυχία. 

• Συμφωνώ
Reactions: SibLt
@panorios Σ' ευχαριστωωω πολυ!!

@Πάνος Χελιδόνης Η αλήθεια ειναι οτι αν δε το ακουσεις ειναι οντως δυσκολο να το φανταστεις! Δεν ειναι ακριβως Punk απλα εχει στοιχεία ! ειναι πιο μελωδικο pop punk rock !!

Δυστυχώς το άκουσα από τα ηχεία του κακολάπτοπ της δουλειάς οπότε δε το ευχαριστήθηκα φουλ. Ίσως τα μπάσα είναι λίγο αδύναμα, και η φωνή να θέλει λίγο παραπάνω ένταση σε κάποια σημεία. Είναι όμως πολύ όμορφο, με μια φρεσκάδα ρε παιδί μου.Μπράβο!

Ένσταση λίγο στην προφορά που μπορεί να βελτιωθεί πολύ και το ρίχνει νομίζω. Έχουμε κάπου να ακούσουμε και το punk? Είμαι περίεργος!

@yameth το παιδι που μου κανει τις παραγωγες ειναι πολυ διαβασμενος σε τετοιους ηχους και αυτο βοηθαει πολυ !

@roberto30 Σ' ευχαριστω πολυ !!

Χαρά, δείγμα επαγγελματισμού είναι και η αναφορά στους συνεργάτες μας. Να σου θυμίσω πως γράφεις σε σελίδα μουσικών με πιο ειδικά ενδιαφέροντα. 

Μπράβο.ωραια φωνή και ωραίο τραγούδι εάν και δεν ακούω τέτοια μουσική.

αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω και σε κάτι διαφορετικό,  
Πολύ ωραίο κομμάτι! αλλά θέλει διαφορετική ενορχήστρωση κατα τη γνώμη μου.... κατι σε 80's που ειναι και της μόδας όπως Weeknd. με κατάλληλη παραγωγη μπορει να γινει πολυ ομορφο (ισως και χιτ!)

θα μπορουσε πχ να ηταν καπως ετσι...

Προβολή συνημμένου leap sd remix.mp3

@Nestoras Σ'ευχαριστω !ναι ειναι λιγο πιο ραφιοδωνικο και εγω ετσι πιστευω

@Alex Raptakis Αρχικα σ ευχαριστω ! Οσο για την προφορα το δουλευω και καθε τραγουδι προσπαθω να ειναι ολο και πιο βελτιωμενο!

@yameth Aν καποιος ενδιαφερεται για ολους τους παραγοντες μιας δουλειας  ειναι ολοι γραμμενοι αναλυτικα κατω απο τα τραγουδια στο Youtube ! Εδω εκανα μια παραθεση του Link για οποιον τον ενδιαφερει να μπει να το ακουσει  και να δει τις πληροφοριες του και οι πληροφοριες δεν ειναι κρυφες οποιος ενδιαφερθηκε για το κομματι σιγουρα θα ειδε απο κατω και ποιος ανελαβε την παραγωγη του !

@Giorgos rockstep Χαιρομαι που το ακουω !!

@stavros_d80 Ωραια και η δικια σου προσεγγιση με πηγε στις πιο ντισκο εποχες  , ξαφνιαστηκα που ακουσα και τη φωνη μου χαχα νομιζα οτι ηταν σκετη μελωδια !! 

@Alex Raptakis Η πανκ βερσιον δεν ειναι ηχογραφημενη ! Αλλα δεν ειναι πανκ που φανταστηκες υποθετω, ειναι πιο μελωδικο τυπου Greenday το συγκεκριμενο ετσι οπως ηταν η αρχικη του ιδεα ! 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα