- Πόντοι
- 723
τελευταια εχω μπει στο τριπακι να πειραματιζομαι με διαφορους ηχους κανοντας χιλια κομματια καποια pickups ηλεκτρικης κιθαρας που τα εχω διπλα και αλλαζοντας οτι συντελει στον ηχο τους(απο τα windings εως ΚΥΡΙΩΣ τον μαγνητη που βρισκεται κατω απο τη μπομπινα) .Ειδικα με το τελευταιο υπαρχει απιστευτη διαφορα στον ηχο(και ειναι η πιο ευκολη μετατροπη). Αν σκεφτειτε μαλιστα οτι καποια μοντελλα μαγνητων (π.χ ολη η σειρα custom ths duncan) ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιες μπομπινες και το μονο που αλλαζει ειναι ο μαγνητης (απο ceramic (custom sh5) σε alnico2 (custom custom sh11)και σε alnico 5(custom 5 sh14) ουσιαστικα απλα αγοραζοντας και τα 3 ειδη μαγνητων που δεν κανουν πανω απο 20¤ ειναι σαν να εχει κανεις και τους 3 duncan που κοστιζουν περι τα 200¤...........
Ενω λοιπον εχω αποθεμα και απο A2 και απο ALNICO 5 αδυνατω να βρω CERAMIC ........σε οποιο μαγαζι εχω ρωτησει με κοιτανε σαν εξωγηινο.......και στο site ths rockinger δυστυχως εχουν μονο A2/A5......ξερετε κανενα site (ευρωπαικο) που να εχει ολη τη γκαμα μαγνητων?
Ενω λοιπον εχω αποθεμα και απο A2 και απο ALNICO 5 αδυνατω να βρω CERAMIC ........σε οποιο μαγαζι εχω ρωτησει με κοιτανε σαν εξωγηινο.......και στο site ths rockinger δυστυχως εχουν μονο A2/A5......ξερετε κανενα site (ευρωπαικο) που να εχει ολη τη γκαμα μαγνητων?