Πήρα 1ο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης!

Πολλα πολλα συγχαρητηρια! Δεν εχω ιδεα απο διακρισεις και διαγωνισμους, αλλα φαινεται αρκετα big deal  ;)

"Κατεβηκες" στο διαγωνισμο με καποιο απο τα επτα μερη ή με ολα?

gskar: Δε ξέρω αν είναι μεγαλύτερο ή όχι, αλλά ΔΕΝ είναι popularity contest (αλά facebook) και έχει πραγματικά χρήματα για βραβείο, οπότε... νομίζω ότι μετράει...

Για εκτέλεση υπάρχουν κάποια πράγματα που σε βάζουν ΠΟΛΥ ψηλά (check Queen Elisabeth Competition και Cilburn Competition για περισσότερες πληροφορίες)... γίνεται της τρελής για κλασσική μουσική!

marmelaki: για όλο το έργο, όχι κάποιο συγκεκριμένο movement... ;)

Μπράβο ρε συ Νικόλα, συγχαρητήρια!! Και βουρ για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις (με ή χωρίς βραβείο!)!

Τεραστιο, ειλικρινες και ταπεινο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα,με πολυ πολυ θαυμασμο!

ΜΠΡΑΒΟ και εις ανωτερα Νικολα!

Βρε Νικόλα, δεν σταματάς ποτέ να με καταπλήσσεις.

Και μιλάμε για συνθέσεις με ούμπαλα τώρα, όχι παίξε γέλασε!

Θεωρώ ότι αξίζεις πολλές πρωτιές ακόμα.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, όχι απλά για την πρωτιά, αλλά κυρίως για τις συνθέσεις, το μεράκι σου, και το ότι καταφέρνεις να τραβάς τα βλέμματα και την προσοχή ενός κοινού κάποιων άλλων μουσικών καταβολών σ' αυτό το φόρουμ, χωρίς ποτέ να δίνεις την παραμικρή ένδειξη του "εγώ μόνο, και σεις οι υπόλοιποι είσαστε για..."

Δηλώνω fan.

μπραβο σου :)

τιμη μας να υπαρχει ενας τοσο σπουδαιος μουσικος στο νοιζ :)

καλη συνεχεια σε οτι κανεις

Τα συγχαρητήρια και από μένα, το έργο είναι όλο καταπληκτικό!

Nikolas είπε:
Άλλωστε την ορχήστρα την έχω στο τσεπάκι μου (αν πάνε όλα according to plan τέλος πάντων... ;))
wow!

images
Μ'αρέσεις ;D

Nestoras είπε:
Τα συγχαρητήριά μου. Τιμή μου που σ' έχω γνωρίσει. :)

μπραβο σου :)

τιμη μας να υπαρχει ενας τοσο σπουδαιος μουσικος στο νοιζ :)

καλη συνεχεια σε οτι κανεις
:) τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ!

Σταύρο: Δε γίνεται και αλλιώς... :) Νιώθω μέρος του νοιζ κι ας μην κάνω αποκλειστικά "pop" μουσική (αν και κάνω και αυτό)...

Σπύρο: Ναι.. όπως είπα, αν όλα πάνε κατ'ευχήν... Έχω πράγματα στο μυαλό μου, αλλά κοιτάμαι το 2014 ήδη... αν όχι το 2015... Αλλά δε βαριέσαι; Να έχω καιρό να το γράψω κι εγώ...

Τα περι τιμής, κλπ με κάνουν να ντρέπομαι! σοβαρά...  :-[

Μπραβο Νικολα!!!!!!!!!!!! και τωρα θα μου επιτρεψεις να σου απονειμω τον τιτλο του μαεστρου (δεν κανω πλακα σοβαρα το λεω ) 8)

Σ΄ευχαριστώ Περικλη.

Λέγε με όπως θες (με κόκκινα γυαλιά είμαι άλλωστε...). Αλλά το 'μαέστρος' στη κλασσική μουσική σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είμαι (συνθέτης και εκδότης) και έτσι το νίωθω πολύ άβολα... :-/

Μπράβο ρε Νικόλα. Μπράβο και πάλι. Τιμή μας που σε έχουμε εδώ.

Μπράβο Νικόλα!

RayDTutto είπε:
Μπράβο ρε blue. Μπράβο και πάλι. Τιμή μας που σε έχουμε εδώ.
ευχαριστώ :)

RayDTutto είπε:
Μπράβο ρε απίθανε και καταπληκτικέ Νικόλα. Μοναδικό φως στη ζωή μου. Που σε έχω εικόνα με τα κόκκινα γυαλιά πάνω απ΄το κρεββάτι μου και πριν κοιμηθώ προσεύχομαι να κρατας αυτούς που αγαπώ καλά... Μπράβο και πάλι. Τιμή μας που σε έχουμε εδώ.
Αν είναι να κάνεις κάτι καντο καλά! :P
Παιδιά... ευχαριστώ...

Το πιο σημαντικό είναι το ότι το έργο αρχίζει και ακούγεται και αυτό είναι που μετράει τελικά. Όχι ότι με χαλάνε όλα τα τριγύρω, αλλά τώρα στις 27 Απριλίου που θα το ακούσω ζωντανά (εδώ Αθήνα) φτιάχνομαι πάρα πολύ! ;)

Nikolas είπε:
Το πιο σημαντικό είναι το ότι το έργο αρχίζει και ακούγεται και αυτό είναι που μετράει τελικά.
Εχω ακουσει οτι με αυτο ανοιγουν καθε βραδυ ο Καρρας με τον Παντελίδη ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back