- Πόντοι
- 198
Ωωω ναι...!
Έλαβα μέρος σε ένα διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης, στο Λουξεμβούργο και το έργο μου "Piano Stories" (αυτό με τους δύο πιανίστες σε ένα πιάνο) πήρε το 1ο βραβείο! YEEEEEEESSSSsssss!
Σας μεταφέρω το δελτίο τύπου
(είναι 16 λεπτά, αλλά έχει όλο μουσική και εμένα να παίζω με την καταπληκτική Μυρτώ Ακρίβου)!
ΥΓ. Είναι το κατάλληλο φόρουμ για αυτού του είδους τα νέα; Είναι νά (δελτίο τύπου), μαζί με βίντεο (βίντεο), μαζί με μουσική/οι...
Έλαβα μέρος σε ένα διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης, στο Λουξεμβούργο και το έργο μου "Piano Stories" (αυτό με τους δύο πιανίστες σε ένα πιάνο) πήρε το 1ο βραβείο! YEEEEEEESSSSsssss!
Σας μεταφέρω το δελτίο τύπου
και εδώ, για πρώτη φορά, με ελάχιστη ταλαιπωρία για εσάς είναι και τα επτά μέρη του έργου σε ένα βίντεο:Το πρώτο βραβείο στον 2ο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης Artistes en Hebre κέρδισε ο Έλληνας συνθέτης Νικόλαος Σιδερής. Ο Διαγωνισμός έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού του Λουξεμβούργου και ξεπέρασε τις 220 συμμετοχές από τουλάχιστον 17 χώρες.
Ο ταλαντούχος συνθέτης, ιδιοκτήτης του μουσικού Εκδοτικού Οίκου Musica Ferrum που εκδίδει σύγχρονο ρεπερτόριο, κέρδισε το Διαγωνισμό με το έργο Piano Stories, πιάνο για τέσσερα χέρια.
Το έργο θα ερμηνευθεί στο πλαίσιο συναυλίας για την τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο με τη συνεργασία του Ωδείο της πόλης.
Ο Νικόλαος Σιδερής θα συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή για το Διαγωνισμό Artistes en Hebre του 2015.
Η παρτιτούρα του Piano Stories έχει εκδοθεί από τον Musica Ferrum και διατίθεται στην ιστοσελίδα του Οίκου και σε επιλεγμένα μουσικά βιβλιοπωλεία ανά τον κόσμο.
(είναι 16 λεπτά, αλλά έχει όλο μουσική και εμένα να παίζω με την καταπληκτική Μυρτώ Ακρίβου)!
ΥΓ. Είναι το κατάλληλο φόρουμ για αυτού του είδους τα νέα; Είναι νά (δελτίο τύπου), μαζί με βίντεο (βίντεο), μαζί με μουσική/οι...