Aυτο που δεν μπορω να καταλαβω εγω ' date='ειναι οτι διαφημιση θεωρειται αν πουμε το ονομα ενος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ καταστηματος ενω το NOIZ ειναι γεματο με ολα τα μαγαζια του εξωτερικου ??
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε στην πρωτη σελιδα υπαρχει το site του Thomann για να μπει απευθειας
ο καθενας , να ψωνισει οτι θελει .
Δηλαδη το NOIZ κανει διαφημιση στον Θωμα ??
Τα παιρνετε Κυριοι ?????[/quote']
Κάτσε βρε dkall μην χώνεσαι τόσο άγρια χωρίς λόγο!
Δεν έχει βγει κανένας mod ή admin να υπερασπιστεί το θωμά ή κάποιο άλλο κατάστημα και από όσο θυμάμαι ούτε είναι σβέλτοι στην ΄λογοκρισία" ή στην "νομιμοφάνεια". Ότι βοηθάει τον μέσο μουσικό να αγοράσει κάτι σε καλή τιμή και δεν είναι κατάφορη διαφήμιση το αφήνουν.
Έχουν υπάρξει και ελάχιστα κραυγαλέα παραδείγματα που κόπηκαν εξ'αρχής.
¶λλωστε στο λινκ που λες γράφει "ads". Δεν ξέρω πως αποκτάς λινκ στα ads και κατά πόσο πληρώνεις αλλά μέσα στο φόρουμ οι υπεύθυνοι δεν προωθούν κάτι (το αντίθετο θα'λεγα). Και απ'ότι καταλαβαίνω κάθε επιχειρηματίας μπορεί να αποκτήσει θέση στα "ads" δεν είναι κλειστή λέσχη.
Μην ξεχνάμε ότι ένα φόρουμ όπως και αυτό κοστίζει και πρέπει να βγάλει και κάποια λειτουργικά έξοδα ε;
Μην δημιουργείται θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.
απλά συμφωνώΨαχτε για τις σωστες τιμες !!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ
Πήρα τηλέφωνο στο Διαμαντόπουλο πριν μερικές μέρες για να ρωτήσω για κάποια πετάλια electro harmonix και μου έδωσε τιμές thomann πάνω-κάτω... καιρός ήταν' date=' και πιστεύω ότι όσοι αγοράζουμε απ'έξω στην ουσία κάνουμε ΠΟΛΥ καλό στην ελληνική αγορά... γιατί κι εγώ τώρα αν αποφασίσω να αγοράσω ehx καινούργιο φυσικά και θα το πάρω από Διαμαντόπουλο που τον έχω και δίπλα αν πάθει κάτι.[/quote']...αντίθετα, τώρα κοιτούσα κάτι pedalboards της rockcase και πήγα να κοιτάξω τιμές στο site του Λογοθέτη... Βρήκα λοιπόν ένα pedalboard που στο thomann έχει 69 ευρώ στην τιμή-μοναδική ευκαιρία των 150 ευρώ! ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...
Για του λόγου το αληθές:
http://www.thomann.de/gr/rockcase_rc23010a.htm
http://www.logothetismusic.gr/product.asp?prID=621
Το μόνο εύκολο είναι να μαζέψεις άτομα για να συγκεντρώσετε παραγγελίες πάνω από 300 ευρώ για thomann, ώστε να έχεις δωρεάν αποστολικά. Οπότε η διαφορά είναι ακόμα 69 με 120, δηλαδή σχεδόν διπλάσια τιμή. Ακόμα και τα 89 με 120 που λες είναι 35% πάνω, η διαφορά φαίνεται μικρή επειδή το προϊόν είναι σχετικά φτηνό. Επίσης, καθώς μένω στην Κόρινθο, μπορώ να σου βάλω και 10 ευρώ προαστιακό πήγαινε-έλα συν τη μισή μου μέρα για να φτάσω σε κατάστημα που συνεργάζεται με Λογοθέτη (αφού βάζεις αποστολικά στο παιχνίδι).Πολυ ωραιο παραδειγμα .Εχουμε λοιπον
Θωμας 125 - 56% !!!!!! το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ειδος
=69+20=89
Απο μαγαζι που συνεργαζετε με Λογοθετη
150 - σιγουρα 20% = 120
Η διαφορα κατεβηκε αισθητα εεεεε!
Βαλε τωρα ενα ειδος με φυσιολογικη εκπτωση
(15-20%) απο Θωμα και θα δεις οτι η διαφορα
εξανεμιζετε .