οσο αφορα το Bolt εκεινη την περιοδο η τζαζ και ιδικα η κλασσικη μουσικη ηταν σε αλλη φαση και δεν νομιζω να εχει καμια σχεση με τον τροπο που χρησιμοποιουμε αυτους του "ορους" σημερα.warwickplayer είπε:Ξερεις τη γινεται...εκεινη την περιοδο ο ηχος των Pink Floyd ηταν κατι δυσνοητο για την κοινοτητα των μουσικων που ακουγε κλασικη μουσικη και τζαζ και ητανε ποπ...ποπ με την καλη ενοια φυσικα αλλα και παλι ποπ ητανε(κοριτσακια απο κατω,gigs σε μικρα κλαμπ κλπ κλπ)...φυσικα στην πορεια αυτος ο ηχος ουσιαστηκα αλλαξε την Ροκ μουσικη οπως την ξερουμε...καπως ετσι εχει και η κατασταση σημερα με τους king Crimson(ο κολλημενος εγω κλασικα ;D)....Η ροκ του μελλοντος...
Τι σημαίνει μουσική...του τότε...γιατί σήμερα δεν στέκονται εύκολα...παρα μόνο για μουσιακούς λόγους...bluezlick είπε:oi king Crimson(αλλα και οι Jehtro Tull) ειναι μια συντομη περιγραφη του τι σημαινει μουσικη ;D
(οκ ειμαι φαν)
Μα δεν μιλαμε για τους Crimson των 90s ουτε των 80s ουτε των 70s...οι crimson του 00 αφου εχουν ορισει την progressive απο τα το 69 την εξελισουν ακομη περισσοτερο με cd οπως το construction of light και το the power to believe...προσωπικο αγαπημενο ειναι και θα παραμεινει το deception of the thrush και τα ProjeKCts...marathon είπε:Τι σημαίνει μουσική...του τότε...γιατί σήμερα δεν στέκονται εύκολα...παρα μόνο για μουσιακούς λόγους...
Ρε παιδι μου τι μαθαινει κανειςmarathon είπε:Τι σημαίνει μουσική...του τότε...γιατί σήμερα δεν στέκονται εύκολα...παρα μόνο για μουσιακούς λόγους...
Και αν επιτρεπεται τη ειναι ποιο μπροστα απ του Crimson σημερα?οι Dream Theater η οι Tool?marathon είπε:...μου επιτρέπεις σήμερα να κάνω κανά 2 βήματα μπροστά···
Τα ακουω τα τελευταια 17 χρονια ειμαι 35 χρονων και αυτο που βλεπω ειναι οτι οι συγχρονες μπαντες ανατρεχουν σε εκεινη την περιοδο της μουσικης για εμπνευση για να μην πω για τις μπαντες που παιζουν με vintage ηχο αμεσα επηρεασμενο απο εκεινη την περιοδο. 8)marathon είπε:Εσύ τα ακούς σήμερα, γιατί δεν τα έζησες μάλλον. Και καλά κάνεις να μελετάς την ιστορία. Εγώ που είχα την τύχη να τους δώ live στα 80s...μου επιτρέπεις σήμερα να κάνω κανά 2 βήματα μπροστά···
Ναι,αλλα αυτό είναι άλλο πράμα ......panosprog είπε:αυτο που βλεπω ειναι οτι οι συγχρονες μπαντες ανατρεχουν σε εκεινη την περιοδο της μουσικης για εμπνευση...
Ασε φιλε τους ειδα το 2000 live στο Ροδον (RIP) η καλυτερη συναυλια της ζωης μου σκεψου δηλαδη να τους εβλεπα στα 70's.Aκομα ανατριχιαζω οταν θυμαμαι ολο το Ροδον να τραγουδαει το lady fantasy και τον Latimer να πεφτει στην αγκαλια του Colin Bass(αλλο θηριο) κατασυγκινημενος.lgbesios είπε:Ναι,αλλα αυτό είναι άλλο πράμα ......
Camel - Meddley: Snow Goose / Friendship / Rhayader Goes To Town (Ao Vivo) - 1975
Για μένα οι καλύτεροι από όλους ... μάλλον, οι πιο αγαπημένοι
warwickplayer είπε:εμμμμμμ...ανθρωπος που παιζει με φεντερ τη αλλο θα ποσταρε?
Μαμανε αγρια οι Camel...το ηξερες οτι τα μελη της συμφωνικης ειχανε κανονικη θεση στη μπαντα ως μελη των Camle μετα απο απαιτηση του κοινου να τους εχουν παντα μαζι τους στο συγκεκριμενο κομματι?
Ναι,αλλα αυτό είναι άλλο πράμα ......
Camel - Meddley: Snow Goose / Friendship / Rhayader Goes To Town (Ao Vivo) - 1975
Για μένα οι καλύτεροι από όλους ... μάλλον, οι πιο αγαπημένοι
[/quote Aσε φιλε μου τους ειδα live στο Ροδον(RIP) το 2000 η καλυτερη συναυλια της ζωης μου σκεψου δηλαδη να τους εβλεπα και στα 70's.Aκομα θυμαμαι ολο το Ροδον να τραγουδαει το Lady Fantasy και τον Latimer κατασυγκινημενο στην αγκαλια του Colin Bass(αλλος τιτανοτεραστιος μπασιστας)![]()