Picture Show!

gpiad

Μέλος
Πόντοι
38
λοιπον μιας υπαρχει gallery για τα αγαπημενα μας μουσικα οργανα και πραγματα μας θα ελεγα ετσι για να πεφτει και λιγο γελιο να ποσταρουμε και φωτο μας που μας εχουν τραβηξει παιζωντας σε Live!τι λετε?

αντε να αναγνωριζουμε και τιποτα φατσες πισω απο τα Nickname μας :)

+1

μμμμ...σωστα!!θα αλλαξεις ομως αβαταρ γιατι δε θα γουσταρουμε να σε βλεπουμε συνεχεια(no offence....only defence χιχι)!!!τι λες?? :D :D :D

σωστος καλη παρατηρηση αλλα δεν το αλλαζω ειναι απο τοτε που μπηκα στο noiz και το χω ενθυμιο χεχε :D

σωστος καλη παρατηρηση αλλα δεν το αλλαζω ειναι απο τοτε που μπηκα στο noiz και το χω ενθυμιο χεχε :D
ok then!!παω μπασσο!! :D :D

http://www.cavodoros.4t.com/photo.html

Είμαι το ρεμάλι με το μουσάκι, την μπλε μπλούζα AC/DC και την κουκλάρα Ibanez!

¶μα δώσει το αφεντικό το οκ θα ανεβάσω και στο gallery μας.

Πιο καλή pic:

jay_cavodo_2006.JPG

Αχ αυτή η τελευταία νότα στη μι καντίνι είναι πειρασμός :lol: 8)

Βρε gpiad ολόκληρη Zakk Wylde είχες δίπλα σου, με την Tele βρήκες να βάλεις φώτο;;; :D

Βρε gpiad ολόκληρη Zakk Wylde είχες δίπλα σου' date=' με την Tele βρήκες να βάλεις φώτο;;; :D[/quote']
αφου τη ζακ την εχει στο αβαταρ! :D :D

ας τον δουμε και με τρελεκαστερ!!

Νομίζω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον παίδες.Προχωράτε να σας γνωρίσουμε.

εγώ αποφεύγω τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχω καμία.....Πού να φυλάγομαι από τους φαν μετά.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε Jasemeister δεν σου έβγαλε τα μάτια ο άλλος με την στρατοκαστερ; Πες του να κόψει λίγο τις χορδές στα κλειδιά! :lol:

DSCN1371Small.jpg

Η φωτό εμπίπτει στην κατηγορία "κουνημένη που πουλιέται στους εύπιστους ως...άποψη" :lol: :lol:

Noiz Live, 06/05/06

εγώ θα βάλω μία πολύ παλιά από μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή συναυλία κάπου στη χαλκιδική...με την αγαπημένη μου explorer

index.php

και μία πιο art λίγα χρόνια μετά στο Μύλο

l_b6f0456e6d26145c012aed8dbc3055bc.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back