- Πόντοι
- 48
μετα λοιπον απο τους lace sancors / emg / duncan , σκεφτομαι να ''χαρισω'' μερικα παραπανω ευρωπουλινια σε καποια εταιρια που θα μου υποσχεθει τον σκαστο ,γλυκο , δροσερο , και γεματο αρμονικες ηχο στρατ!
οι duncan της παλιας μου αμερικανιδας ειναι hot output και ξυριζουν σε ρυθμικο παιξιμο.εχουν 3 pots push-pull και δεν τολμω να τα σπρωξω μεσα γιατι τοτε....τερμα ο καθαρος ηχος. απο crunch και πανω....
οι emg της ροκινγκερ μου , (dg-20) μου προσφερουν καθαροτητα , ευκρινεια και Η Σ Υ Χ Ι Α .ομως τα μειον τους ειναι η digitalιλα ο αψυχος κατα καποιον τροπο ηχος.
αυτο φαινεται οταν παιζω με τον boogie στο σπιτι και τις 2 κιθαρες πλαι πλαι.
θα θελα λοιπον την γνωμη σας για τα 3 παρακατω ενδεχομενα:
1) kinman που ειναι και ''superfunk certified'' ...νομιζω...
ποιο απο τα σετ της εν λογω εταιρειας εχει αυτο που ζητω?
τους χρησιμοποιει καποιος απο το Noiz?
2) di marzio που ειναι και μαρκα καπως διαχρονικη θα ελεγα, και απ οτι εχω διαβασει ειναι και πιο ....''στρογγυλοι'' στον ηχο.(hs-2 / hs-3 /yjm)
3) bill lawrence??? (SF-HIGHLY RECOMMENDED)
ποιος στην ελλαδα?που να τους ακουσω? η να τους παραγγειλω ρισκαροντας?
θελω να ειναι οπωσδηποτε hum-cancelling!δε θελω τον παραμικρο hiss/hum/noise (οπως οι emg)
help please....
οι duncan της παλιας μου αμερικανιδας ειναι hot output και ξυριζουν σε ρυθμικο παιξιμο.εχουν 3 pots push-pull και δεν τολμω να τα σπρωξω μεσα γιατι τοτε....τερμα ο καθαρος ηχος. απο crunch και πανω....
οι emg της ροκινγκερ μου , (dg-20) μου προσφερουν καθαροτητα , ευκρινεια και Η Σ Υ Χ Ι Α .ομως τα μειον τους ειναι η digitalιλα ο αψυχος κατα καποιον τροπο ηχος.
αυτο φαινεται οταν παιζω με τον boogie στο σπιτι και τις 2 κιθαρες πλαι πλαι.
θα θελα λοιπον την γνωμη σας για τα 3 παρακατω ενδεχομενα:
1) kinman που ειναι και ''superfunk certified'' ...νομιζω...
ποιο απο τα σετ της εν λογω εταιρειας εχει αυτο που ζητω?
τους χρησιμοποιει καποιος απο το Noiz?
2) di marzio που ειναι και μαρκα καπως διαχρονικη θα ελεγα, και απ οτι εχω διαβασει ειναι και πιο ....''στρογγυλοι'' στον ηχο.(hs-2 / hs-3 /yjm)
3) bill lawrence??? (SF-HIGHLY RECOMMENDED)
ποιος στην ελλαδα?που να τους ακουσω? η να τους παραγγειλω ρισκαροντας?
θελω να ειναι οπωσδηποτε hum-cancelling!δε θελω τον παραμικρο hiss/hum/noise (οπως οι emg)
help please....