Πιάσαμε τον Μπάμπη!

gdevelek είπε:
έλα όμως που η "αρχή" γίνεται ΠΑΝΤΑ από μισθωτούς/συνταξιούχους, και μετά την "αρχή" δεν υπάρχει συνέχεια;;;

πριν 2-3 μήνες έγινε ντόρος από την ΙΔΙΑ την κυβέρνηση για 150 μεγαλογιατρούς που έχουν ιατρείο στο Κολωνάκι και δηλώνουν ΚΑΤΩ από το αφορολόγητο (ορισμένοι 5.000Ε)

άκουσες να γίνει κάτι ΠΡΑΚΤΙΚΑ γι' αυτούς;
πως δεν εγινε!

τους ξεσκισαν στο προστιμο!

10.000 ευρω ο καθενας πληρωσαν (οσα δηλ.βγαζουν σε μια ημερα περιπου... ;D)

pan12 είπε:
εεεεεεεε..........βασικά αν μιλάμε για ποσά τάξεως 3.000.000 ... ;D ;D .... εεε.... κάνεις ότι θέλεισ στις τράπεζες... και ανοίγεις ότι θέλεις..... ;D ;D ;D ... ειδικά σε κάτι τράπεζες προς κύπρο μεριά.... ;D ;D ;D ...
Μιλάω για Ελληνικές τράπεζες. Δεν κάνεις ότι θέλεις με την TτΕ breathing down your neck.  ;)

Η Κύπρος αλλάζει άρδην αλλά δεν ξέρω τι πραγματικά ισχύει επί του παρόντος.

Μπορώ να μάθω λεπτομερώς αν κάποιος ενδιαφέρεται.

Με λογικό fee.  ;D

Μιλάω για Ελληνικές τράπεζες. Δεν κάνεις ότι θέλεις με την TτΕ breathing down your neck.
Ακριβως.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μπεις σε ελληνικη (και ευρωπαϊκη τραπεζα) με 3 εκ. σε μετρητα  χωρις δικαιολογητικα προελευσης τους και να γινουν δεκτα.

Οποιος ισχυριζεται οτι κατι τετοιο μπορει να γινει απλα ψευδεται.

ο τύπος είχε ΗΔΗ καταθέσεις 3εκ. και απλα πήγε για κάποια συναλλαγή που απαιτούσε κάποια δικαιολογητικά

μουφα μου ακουγεται (τι συναλλαγη με τραπεζα μπορει να απαιτει εκκαθαριστικο?δεν γνωριζω καποια τετοια συναλλαγη),εκτος κι αν του ζητησαν το ΑΦΜ/ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ του για το compliance με την ΕΕ & την ΤΤΕ.

παντως υπαρχουν πολλοι εισοδηματιες που δεν κανουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ φορολογικη δηλωση (Δηλ.δεν δηλωνουν εισοδηματα) μια και δεν εργαζονται ....γεματο ειναι το Κολωνακι και το Π.Ψυχικο απο δαυτους (οι μισοι μου συμμαθητες τετοιοι ειναι... ;D ;D).

Τυπικα ΟΛΟΙ οι Ελληνες  υποχρεουνται να κανουν φορολογικη δηλωση,εκτος απο τους  μισθωτους που βγαζουν κατω απο 6000 ευρω & τους αγροτες που βγαζουν κατω απο 3000.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σας δείχνω το δάσος και ορισμένοι κοιτάτε το δάκτυλο, το θέμα είναι ότι πολλοί καρά-λεφτάδες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ όπως ΟΦΕΙΛΟΥΝ

Επαναλαμβανω δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση ενας απλος ανθρωπος να μπει σε μια τραπεζα και να καταθεσει 3 εκ σε μετρητα χωρις να του ζητηθουν δικαιολογητικα προελευσης.Ετσι κι αλλοιως οτιδηποτε ποσο καταθεσης πανω απο 9.999 ευρω δηλωνεται αμεσα στην εφορια απο την τραπεζα...

Παιδιά να μην τα μπερδεύουμε.

Η Τράπεζα δεν διεξάγει πόθεν έσχες πελατών. Αν έβαζε ο τύπος λίγα λίγα (πόσα λίγα θα βάλεις βέβαια και να μην φαίνονται; ) επί σειρά ετών και έφτασε τα €3Μ, δεν τον ρωτάει η Τράπεζα.

Να ξέρετε όμως ότι πλέον όλες οι μεγάλες Τράπεζες έχουν επενδύσει πολλά σε συστήματα AML (Anti-Money Laundering) και εσωτερικού ελέγχου.

Υπάρχουν όμως οι περιπτώσεις που προανέφερα (και Τραπεζικά θεωρούνται συναλλαγές) που απαιτείται η προσκόμιση εκκαθαριστικού.

Στην περίπτωση corporate έχουμε άλλη διαδικασία (αφού είναι και διαφορετική νομική οντότητα η οποία και αυτή υπάγεται σε υποκατηγορίες) και διαφορετικά προϊόντα.

Αλλά και εκεί χρειάζονται.

- Συστατική πράξη

- Το υπογεγραμμένο καταστατικό της εταιρίας

- Τα εντεταλμένα πρόσωπα της εταιρίας

- Αντίγραφα διαβατηρίων των εντεταλμένων προσώπων για την πιστοποίηση του γνήσιου της υπογραφής

- Τεκμηρίωση δομής ιδιοκτησίας

και άλλα ....  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
Εγω αναφερομαι στη μπουρδα που ειπε το ραδιο για τον ιδιωτη,οι εταιρικες συναλλαγες ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.
...και επαναλαμβάνω για δεύτερη και τελευταία φορά:

στο ράδιο (flash) ο Χριστοδουλάκης (που αν δεν τον ξέρεις είναι ΠΟΛΥ σοβαρό άτομο και βαθύς γνώστης και οικονομικών και της ελληνικής πραγματικότητας) είπε πως κάποιος ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΕ 3εκ. καταθέσεις μπλα μπλα μπλα...

pan12 είπε:
έχω φτιάξει με τα χεράκια μου το συγκεκριμένο μηχανισμό ελέγχου για 2 ελληνικές τράπεζες.....  
Οι οποίες όταν έκαναν σύμβαση με την Εταιρεία σου για την συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών, υποθέτω ότι συμπεριέλαβαν και το σχετικό clause του Confidentiality....  ;)

πωπώ καρφί.... βουβάθηκαν τα σύρματα δικέ μου.... 8) 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back