Photos-instuments by Maria and me.

thanasis b

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Με αφορμη μια εργασια φωτογραφιας η κοπελα μου αποφασισε να γραψει αυτη την μουσικη του βιντεο.

Ολα τα οργανα πιανο τσελο μεταλοφωνο και ακουστικη ειναι παιγμενα απο την ιδια και εγω απλα προσθεσα την ηλεκτρικη(καφρος!).

Η εγγραφη εγινε με ενα μικροφωνο ακουστικων στο audacity. Θα παρατηρησετε ολοι οτι στην ηλεκτρικη ο ηχος εχει ενα τζιτζικιασμα δυστυχως(λογικα μπουκωσε το μικροφωνο αν και δεν ηταν πολυ κοντα).. παρολαυτα παιζω με την στρατ και τον mesa express, το echo εχει μπει απο το προγραμμα...anyway

Σχολια ολα δεκτα.

http://s6.photobucket.com/albums/y228/Fender182/?action=view&current=photos-instruments-MariaSiormpa.flv

(καλυτερα μεγαλωστε το παραθυρο του βιντεο)

Σε καποια σημεια κατι μου ακουγεται ξεκουρδιστο, μαλλον ειναι η ακουστικη κιθαρα (ωραιο setup - action bythe way).

Στο παιξιμο της ηλεκτρικης απλα μαλλον θα ηταν καλυτερο να επαιζες καποια πιο απλα, ατμοσφαιρικα περασματα, αντι της blues πεντατονικης, με καποιο μακρυ delay ωστε να εδινε στην ατμοσφαιρα του κοματιου.

But that's my taste.

Ωραιες φωτογραφιες

Μη με παρεξηγήσεις βρε Θανάση και μ' όλη μου τη καλή τη καρδιά.

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕΣ ;

Πολύ πολύ όμορφο.

Την ευχαριστούμε (όχι εσένα).

Τι κακός μωρέ κι εσύ.

Δεν έχω τίποτα με τον Θανάση και μια χαρά παιδί είναι.

Αλλά εκεί που χαζεύεις το λειβάδι με τα λουλούδια, πεταλούδες να πετάνε, ααχχ και κάτι ωραίο, γλυκό και ευαίσθητο πρωί πρωί(ασε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα που μπορεί να έχει στα παιδιά), ξάφνου μπαίνει στο λιβάδι ο Αννίβας με τους ελέφαντές του και πάει, ξυπνήσαμε. Άσχημα.

Πάντα η άποψή μου....

Θανάση, πρέπει να σ' αγαπάει πολύ η Μαρία.

Χαχαχαχαχαχ ναι ρε κι εγω αυτη την αποψη εχω (εκτος απο Αννιβα και αλλους συμπαιχτες) απλα το ειπα με πιο.... τακτ.

Με ξερεις, ειμαι ευαισθητο αγορι

Tutti Frutti ;D

audiokostas είπε:
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕΣ ;
Μπορεί να ήταν δικιά του η canon EOS ;D

Τρομερές οι φωτό και πολύ ευχάριστο πρωινό άκουσμα πάντως ;)

Το φάγατε το παιδί, απορώ πως μια ευαίσθητη καρδιά σαν τη δικιά μου συγχνωτίζεται με τύπους σαν εσάς τους δύο. Ξέρετε ποιοί δύο......βρε ούστ.

audiokostas είπε:
Μη με παρεξηγήσεις βρε Θανάση και μ' όλη μου τη καλή τη καρδιά.

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕΣ ;

Πολύ πολύ όμορφο.

Την ευχαριστούμε (όχι εσένα).
Δεν παρεξηγω κανεναν αλλωστε και εγω ο ιδιος το ειπα -> ''καφρος''!!

Παντως η ιδια ηθελε κατι πιο ανατρεπτικο σε σχεση με το συνολο ειδικα για την ηλ. κιθαρα και καταληξαμε σε αυτο. Θα μπορουσε καλλιστα να εχει πιο ταξιδιαρικα σολακια με delay (που δεν εχω!) και slide. Ειναι και αυτο μια αποψη που μπορει να κανουμε στο μελλον.

Επισης το γεγονος οτι ειναι τοσο κακογραμμενη και λαθος στο level η ηλ.κιθ το μειωνει ακομα πιο πολυ.

Παντως εμενα μου αρεσει!! χεχε  Και ναι ειναι γεγονος με αγαπαει και την αγαπαω πολυ και η canon ειναι δικη της!!!χα0χα0χα0

Για τους ρομαντικους της υποθεσης που τους αρεσουν τα λειβαδια και τα λοιπα (και εμενα μεσα )

Ιδου  http://www.myspace.com/murderedmandarin για τους φαν της Μαριας!! (αν και ειναι παλια γιατι το εχει παρατησει το myspace)

thanasis b είπε:
Επισης το γεγονος οτι ειναι τοσο κακογραμμενη και λαθος στο level η ηλ.κιθ το μειωνει ακομα πιο πολυ.
Γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη κιθάρα εάν έμπαινε με βάθος και αρκετά πίσω (σαν κάτι μαγκιές που κάνει ο Lanois στο Acadie) νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο (πάντα για τα γούστα μου)

Το site της Μαρίας (και συγγνώμη για την οικειότητα) θα το επισκεφτώ το απόγευμα που θα έχω πρόσβαση.

Αλλά φαν δηλώνω από τώρα (κοπέλα με γούστο που παίζει πιάνο, τσέλο, κιθάρα και είναι καλή φωτογράφος....... τι λες τώρα βρε φίλε. Η βελόνα στα άχυρα είναι μικρή σύγκριση)

Εχεις απολυτο δικιο θα ηταν πολυ ωραιο να ηταν πιο πισω ..χμμχμ. Βασικα ο τροπος που μπαινει ειναι καπως θελει στρογγυλεμα! Ρε ειμαι απειρος τελειως σε αυτα τι με λες τωρα!! Πειτε τιποτα να ξεστραβωθω!

Εχμ.. τραγουδαει και παιζει και βιολι !!

audiokostas είπε:
Αλλά φαν δηλώνω από τώρα (κοπέλα με γούστο που παίζει πιάνο, τσέλο, κιθάρα και είναι καλή φωτογράφος....... τι λες τώρα βρε φίλε. Η βελόνα στα άχυρα είναι μικρή σύγκριση)
Αυτό ακριβώς θα έγραφα τώρα.

Τι κάνει μια καλλιεργημένη κοπέλα με εναν αλήτη κιθαρίστα? ;D ;D

bihlas87 είπε:
Αυτό ακριβώς θα έγραφα τώρα.

Τι κάνει μια καλλιεργημένη κοπέλα με εναν αλήτη κιθαρίστα? ;D ;D
χα00χα0χα  ;D ;D ;D

Ρε παω ωδειο δεν ειμαι αλητης ξερω και νοτες!!!

Επισης ξεχασα να πω οτι ζωγραφιζει φοβερα.. !!

Και σπουδάζει Αρχιτεκτονική και το επώνυμό της είναι Νταβίτση.......

Ασε μας ρε Θανάση. Δεν έχεις κοπέλα. Ονείρωξη έχεις.

Αν και για μένα και στο cello να μενες μόνο.......... Φετίχ είναι αυτά τι να κάνουμε  ;D

audiokostas είπε:
Και σπουδάζει Αρχιτεκτονική και το επώνυμό της είναι Νταβίτση.......

Ασε μας ρε Θανάση. Δεν έχεις κοπέλα. Ονείρωξη έχεις.

Αν και για μένα και στο cello να μενες μόνο.......... Φετίχ είναι αυτά τι να κάνουμε  ;D
Μια επισκεψη στο facebook στο profile της θα σε πεισει.. οτι μπορει να την λενε και Nταβιτση!!

thanasis b είπε:
Μια επισκεψη στο facebook στο profile της θα σε πεισει..
thanasis b, μην δίνεις θάρρος στον Audiokostas...πως να στο πώ...δεν είναι καλός άνθρωπος...

audiokostas είπε:
Νταβίτση.......
Έχεις ρέντα σήμερα ;D

Είναι και μικρός, δεν είναι για παντρειές ακόμα...

Πες μας οτι χρησιμοποιεί και mac

marathon είπε:
thanasis b, μην δίνεις θάρρος στον Audiokostas...πως να στο πώ...δεν είναι καλός άνθρωπος...
Παιδια μην το ξεφτυλισουμε το θεμα παντως πλιζ..!

Trending...

Νέα θέματα

Back