- Πόντοι
- 16
Καλά σου. Θα μπω στο myspace και θα δεις εσύ μετά .thanasis b είπε:Για εσενα εχω μονο ελεφαντες και ρινοκερους!!
Offtopic:Evilnye είπε:Προσπαθώ να το ανοίξω (από Ubuntu) και κολλάει. Λογικά κάτι στο σύστημά μου φταίει.
Αν το ξανανεβάσετε δοκίμασε κ άλλο χώρο πχ youtube κτλ.
Δεν ξερω γιατι αλλα στο youtube κατι γινοταν και δεν το ανεβαζε..Evilnye είπε:Προσπαθώ να το ανοίξω (από Ubuntu) και κολλάει. Λογικά κάτι στο σύστημά μου φταίει.
Το ολο θεμα ειναι με την πρωτη γραμμενο δεν εγινε καμια επεξεργασια ουτε προσπαθεια για βελτιωσης καθως ηταν 4 το πρωι και 10 επρεπε να παραδωσει την εργασια της στην σχολη.Nikolas είπε:Λοιπόν,
Πολύ ωραία δουλειά γενικά. Και το βίντεο, και το θεματάκι, και το παίξιμο του πιάνου, βιμπράφωνου, βιολοντσέλλου, και της Μαρίας. (ξέχασα κανέναν; ;D)
Εγώ, με τη σειρά μου θα αποτολμήσω να πώ, ότι αν είχε πολυ πιο καφρίλα, με μπάσσο, ντράμς, πύχτρα στη παραμόρφωση, κλπ, σε εκείνο το σημείο, το κομμάτι θα ισορροπούσε καλύτερα. τώρα ακούγετε... "ημιτελές".
(Και ναι πεντατονικές...; ουχ...)
Το πιάνο μου ακούγεται άρυθμο κάποιες φορές, πάντως.
Γενικά, πάντως, πολύ ωραία δουλειά, μπράβο σας και στους δύο (άντε βρε Θανάση, να σε πω και σένα μπράβο...)
(και ελπίζω να μη σε πειράζει η πλάκίτσα που κάνω. Δε σε ξέρω όπως ο Κώστας... απλά είπα να πάρω λιγουλάκι μέρος)
Συμφωνώ κι εγω στα εξης : Το πιανο ακούγεται λίγο άρυθμο σε καποια σημεία , αλλα δεν είνα τόσο κακο , ισα-ισα , νομίζω το κάνει να ακούγεται πιο "ευθραυστό" το μουσικό θέμα . Επίσης , η κιθάρα ... χμμμ ... Θα μου ακουγόταν πολύ καλύτερα αν έπαιζε κατι πιο ατμοσφαιρικό , μεσα στο κλίμα του κομματιού . Επίσης , ισως το τσέλο θα ήταν καλύτερα να έμπαινε αργότερα (ΑΜΕΣΩΣ πρίν την ηλεκτρική) . Λέω τωρα εγω ...![]()
Θα διαφωνησω μαζι σου εγω το βρισκω απολυτα δεμενο το οπτικοΠολύ όμορφη γεμάτη συναισθηματα η φωτογραφικη δουλεια. Αλλα όσο χρονο και μερακι και γνωση χρειαστηκε για να δημιουργηθει..αλλο τοσο..ΔΕΝ χρειαστηκε για να επενδυθει μουσικώς. Το θέμα είναι εκτος περιβαλλοντος και οπτικου και μουσικου.
Καλη συνεχεια και χρονια πολλα .
Με εκτιμηση.Μια προσωπικη αποψη ηταν.
Ok μόλις κατάφερα να το δω (από windows αυτή τη φορά)Evilnye είπε:Προσπαθώ να το ανοίξω (από Ubuntu) και κολλάει. Λογικά κάτι στο σύστημά μου φταίει.