Phos Duo Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών - Videos

Sami Amiris

Music Guru
Πόντοι
78
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Tα παρακάτω αποσπάσματα είναι από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, από τη συναυλία που δώσαμε εκεί με τον Αντώνη Λαδόπουλο στις 25 Μαίου 2013. Τα κομμάτια είναι:

Symmetries του Αντώνη Λαδόπουλου, arrangement και από τους δύο,

The Art of Vertigo, δικό μου,

Extended Matrix, Parts 1-2-3, κοινή σύνθεση.

Καλή θέαση/ακρόαση!

Φοβερό αποτέλεσμα ........................ιδιαίτερα μουσικό . 8) 8) 8)

The Art of Vertigo ήταν το αγαπημένο μου και κοντινότερο στα  ακούσματα μου :)

THEOD είπε:
Φοβερό αποτέλεσμα ........................ιδιαίτερα μουσικό . 8) 8) 8)

The Art of Vertigo ήταν το αγαπημένο μου και κοντινότερο στα  ακούσματα μου :)
Και γω αυτό άκουσα επιλεκτικά και μου άρεσε ιδιαίτερα, εκεί στο 5.10 μου θύμισε R.Beirach,ωραίο κομμάτι με  ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μπράβο σας :D

Άκουσα κι εγώ τα δύο κομμάτια απ'τα τρία (μιας και είναι 1:24 αυτή τη στιγμή)...

Μου άρεσαν πολύ.

Αν το είχα πάρει είδηση θα είχα έρθει, Βασίλη. Την επόμενη φορά... Σε έχω σταμπάρει πλέον! ;D

Tx!

Ο Richie Beirach είναι από τις μεγάλες μου αγάπες. Μάλιστα, έπαιζα συστηματικά μουσική του ξανά και ξανά, μόνο και μόνο για να τον μάθει ο κόσμος! Χαχαχαχα!!!

Ιδού κάποια clips από το πρόσφατο μέχρι απώτερο παρελθόν με μουσική του:

Elm:

Αυτά για το αρχείο που λένε...

Κάποια από τα επόμενα projects είναι:

• Καινούριος δίσκος Phos Duo, κάποια στιγμή το Νοέμβρη,
  • Μία προσωπική συναυλία με καλεσμένο τον Rex Richardson και 3 σούπερ έλληνες μουσικούς και πολύ, πολύ φίλους, τους Παναγιωτόπουλο, Τριβόλη και Λαδόπουλο, στη Στέγη το Δεκέμβρη,
  • Ένα ντουέτο με έναν καταπληκτικό μουσικό από τη Δανία στο ηλεκτρικό τσέλο - κοντραμπάσο, το Soren Lyng Hansen, και
  • Η συγγραφή ενός βιβλίου για θεωρία και ενός για πολυρυθμούς - groupings κτλ, που κρατάει κάποια χρόνια ήδη #GiofyriTisArtas

Θα ενημερώνω για ό,τι προκύψει. Tx again!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα