Pettish Fish live video...

JAM

Νέο μέλος
Πόντοι
16

Επειδή κάποιοι παραείναι μετριόφρων μου φαίνεται...

Πάρτε το !

Elavd & Pettish Fish ! :wink:

χεχεχεχε....... ΑΥΤΟ ήθελα πρωί για να ξυπνήσω και πάλι μπράβο petish fish! Καλημέρα Ηλία και πάλι μπράβο σε όλους! :wink:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, αν και ο πονηρούλης ο JAM πήρε πρωτοβουλία και το στο ΝΟΙΖ κοινοποίησε ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσει!!! :evil: :D

Ευχαριστώ πολύ παιδιά' date=' αν και ο πονηρούλης ο JAM πήρε πρωτοβουλία και το στο ΝΟΙΖ κοινοποίησε ΧΩΡΙΣ να με ρωτήσει!!! :evil: :D[/quote']
Αυτά παθαίνετε επειδή δε λαμβάνετε θέση ξεκάθαρα ενάντια στη διακίνηση παράνομου υλικού. :) :) :) :)

Μπράβο elavd!!!

Αποκορύφωμα του clip πάντως είναι προς το τέλος του πρώτου σόλο που γίνεται η συνάντηση των κοριτσιών (Μαρίας... κτλ.). Είναι οι groupies που είχαν εμφανιστεί και στο Lazy; :)

Αποκορύφωμα του clip πάντως είναι προς το τέλος του πρώτου σόλο που γίνεται η συνάντηση των κοριτσιών (Μαρίας... κτλ.). Είναι οι groupies που είχαν εμφανιστεί και στο Lazy; :)
Όχι ακριβώς...:lol: Είναι η κοπέλα μου που συναντάει μια φίλη της!!! :lol:

Το μόνο που με χάλασε είναι το αναλόγιο μπροστά στο μικρόφωνο! :twisted:
ΧΑΧΑ Όντως είναι λίγο ...αντι-rock!! :D

Λιάκο, εγώ τη γνώμη μου στην είπα ιδιαίτερως. :wink:

Εύχομαι μόνο την επόμενη φορά οι συνθήκες να μην είναι αυτές, αλλά πολύ πολύ καλύτερες. :wink: :D :D

(και φυσικά αυτή είναι η ολόθερμη ευχή μου προς όλους τους συναδέλφους και όλα τα live!)

επεστρεψα στην πατριδα και δυστυχως δεν εχω καλη συνδεση για να το δω.Αν ειναι ομως η διασκευη του rory gallaher, τοτε ειναι παρα πολυ ωραιο, οπως πολυ καλη ειναι και η φωνη του τραγουδιστη :wink:

αντε ηλια, ανεβασε και αλλα να δουμε :wink:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back