Περικλη, αυτος ειναι ο σκοπος των καθε ειδους φορων να εκφραζουμε αποψεις.
Αυτα τα παρακατω....
george956 πολυ ωραιο το mp3 σου;D αλλα ξερεις εχω εναν αλλον τροπο με τον οποιον βλεπω τη ζωη, και η αποψη που εξεφρασα προς συζητηση και μονο ειναι σταση ζωης για μενα.
Θα μπορεσω να το παραλληλησω με αυτο που εγινε με τη συγχρονη τεχνολογια και τις επικοινωνιες που απο την δεκαετια του 90 μας κολλησε οτι ηταν το μελλον, και θα πουλαμε τεχνολογια και επενδυση να αγοραζουμε φαι, και αρχισε η ανθρωποτητα να επενδυει σε αυτο το πραγμα, και τελικα σημερα αποδειχτηκε περιτρανα οτι η τεχνολογια η επικοινωνια και η "επενδυση" (η κακως εννοουμενη φυσικα) δεν σε καλυπτουν αν δεν εχεις πρωτιστως να φας.
Καλα τα σαχλοφωνα και τα σαχλοβιολια αλλα οχι σαν μεσα αντικαταστασης αλλα σαν μεσα συμπληρωσης.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που αποκατασταθηκε το καλο κλιμα στο θεμα.
Αυτα τα παρακατω....
Σε αυτό το forum μάλλον δεν είστε και πολύ ομιλητικοί!
Έλεος δηλάδη, μερικοί νομίζετε οτι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σας.
..δεν μπορει καποιος οσο καλοθελητης και να ειναι να τα χαρακτηρισει αποψεις.Αυτό ξαναπές το.Και σε τέτοιο βαθμό μάλιστα,που τον τελευταίο καιρό έχω ξενερώσει πάρα πολύ που δε θέλω ούτε να γράφω...Αλλά,φυσικά,πρόκειται για μουσικούς "καταξιωμένους" και "αλάθητους",τι να ****με μπροστά τους.....
george956 πολυ ωραιο το mp3 σου;D αλλα ξερεις εχω εναν αλλον τροπο με τον οποιον βλεπω τη ζωη, και η αποψη που εξεφρασα προς συζητηση και μονο ειναι σταση ζωης για μενα.
Θα μπορεσω να το παραλληλησω με αυτο που εγινε με τη συγχρονη τεχνολογια και τις επικοινωνιες που απο την δεκαετια του 90 μας κολλησε οτι ηταν το μελλον, και θα πουλαμε τεχνολογια και επενδυση να αγοραζουμε φαι, και αρχισε η ανθρωποτητα να επενδυει σε αυτο το πραγμα, και τελικα σημερα αποδειχτηκε περιτρανα οτι η τεχνολογια η επικοινωνια και η "επενδυση" (η κακως εννοουμενη φυσικα) δεν σε καλυπτουν αν δεν εχεις πρωτιστως να φας.
Καλα τα σαχλοφωνα και τα σαχλοβιολια αλλα οχι σαν μεσα αντικαταστασης αλλα σαν μεσα συμπληρωσης.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που αποκατασταθηκε το καλο κλιμα στο θεμα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator: